Otázka dňa: Chodievate na zimné dovolenky?

redakcia
13. jan 2020

Zima je v plnom prúde, aj keď tomu počasie moc nenasvedčuje. Ideálny čas, vybehnúť si niekam zalyžovať. Chodievate na zimné dovolenky? Vediete svoje deti k lyžovaniu?

Podobné otázky kladieme 3x do týždňa na našom Facebook Messenger-i a aj ty môžeš prispieť svojim názorom a ovplyvniť tak výsledky každej ankety. Stačí kliknúť na https://i.modrykonik.sk/39SiaNb a odpovedať na prvú otázku.

Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku (https://i.modrykonik.sk/39SiaNb):

40% rodín sa túto zimu chystá na lyžovačku. 60% nepovažuje lyžovanie za svoju silnú stránku a tak radšej zostáva v bezpečí domova.

alica_matejka
13. jan 2020

@redakcia ano, starsti syncek Samko uz pekne sam lyzujeme a s nim chodime ale iba na taku predlzenu vikendovu dovolenku na 4 dni. no bohate to staci, nakolko lyzovacka uz v dnesnej dobe vyjde pomaly viac, ako letna dovolenka.

nelinkabublinka
13. jan 2020

Ja som stála po prvýkrát na lyžiach na lyžiarskom výcviku. A bolo to veľmi zlé. 😒 Dcérku sme začali učiť lyžovať minulý rok, keď mala 4 roky. A ide jej to super. Deti nemajú taký strach, rýchlo sa učia. Lyže aj lyžiarky sme kúpili použité z bazáru a potom ich zdedí mladšia dcéra. Aj tento rok ideme na týždeň na lyžovačku. Výhodou je, že deti do 6 rokov väčšinou nemusia platiť za vlek. Ak je príležitosť, vybehneme sem tam aj na otočku na jeden deň niekam za snehom. Súhlasím, že je to naozaj finančne veľmi náročné.

medyna
13. jan 2020

Chodievame, bud. víkend ideme túto sezónu už 3-krát lyžovať. Väčšinou len krátkodobé predĺžené víkendy.

martina961
13. jan 2020

My chodievame len v lete na dovolenku.

zuzanka2020
14. feb 2020

@medyna aj my tak chodíme 😊