icon

Otázka: Koľko ste pribrali v tehotenstve?

redakcia
1. mar 2020

Pýtať sa ženy na vek sa nepatrí. Pýtať sa na váhu, je priam trúfalosť. Ja to napriek tomu risknem. Koľko si pribrala v tehotenstve?

Okrem tejto diskusie sa na to pýta aj náš Miky, maskot Modrého koníka, v ankete na 📱 Facebook Messengeri.

Takže ak sa chceš do Ankiet prebiehajúcich každý pondelok, stredu a piatok zapojiť aj ty, stačí kliknúť sem: https://i.modrykonik.sk/39SiaNb a zúčastniť sa Ankety.

Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku?

39 % mamičiek pribralo do 10 kg, raz toľko 43 %. Viac ako 20 kg pribralo 18 % žien.

Strana
z4
jananina
2. mar 2020

+25kg 🙈

maja2019
2. mar 2020

Pribrala som 23 a to som sa ani nemusela snažiť 😂. Ale za tri mesiace som bola na pôvodnej váhe .

lucinika
2. mar 2020

Prvýkrát 17kg a druhýkrát 7kg.

zuzka1117
2. mar 2020

Pri prvom 12kg, pri druhom 10

vesmirnyglobus
2. mar 2020

13kg a aj to ostalo v nemocnici ❤️😊

makaronka01
2. mar 2020

35 kg 🙂 narodili sa mi dvojicky, za 2 a pol týždňa po pôrode som bola na pôvodnej vahe

blondtana
2. mar 2020

Pribrala som 1kg, tehotenská cukrovka a zdravá strava urobili svoje, po pôrode som schudla 11kg

karajazviny
3. mar 2020

21kg 🙂 ale nikto mi to neveril... Na izbe, kde som ležala, kým som šla rodiť, mi mamička hovorí... Že či sa nenahnevam, keď sa ma spýta, kde mám bábätko, keď som tam sama, či sa niečo stalo?! Ja som sa usmiala, že veď ešte v brušku a ona, pozerá, že si myslela, že už mám odrodene 😁 a gól bol, že a keď vám poviem, že som pribrala 21kg 😬a ona, že preboha, to ako ste vyzerali, predtým, keď teraz s toľkými kg vyzeráte normálne 🙈😄

dracikdrahosko
3. mar 2020

Ja som pribrala 14 kg, v ničom som sa neobmedzovala, jedla som, čo mi chutilo, hlavne veľa veľa ovocia a malý je zdravý ako repa🙂

adul_adka
3. mar 2020

Pribrala som spolu 18 kíl. Ale po pôrode išlo to dole. Ešte chýbajú zopár kilogramov a som na pôvodnej váhe. 💙😊

nika226
3. mar 2020

@redakcia
Pri prvom tehu 7 kg, teraz som v 27 tt a zatiaľ 4 kg

Strana
z4