Otázka: Koľko ste pribrali v tehotenstve?
Pýtať sa ženy na vek sa nepatrí. Pýtať sa na váhu, je priam trúfalosť. Ja to napriek tomu risknem. Koľko si pribrala v tehotenstve?
Okrem tejto diskusie sa na to pýta aj náš Miky, maskot Modrého koníka, v ankete na 📱 Facebook Messengeri.
Takže ak sa chceš do Ankiet prebiehajúcich každý pondelok, stredu a piatok zapojiť aj ty, stačí kliknúť sem: https://i.modrykonik.sk/39SiaNb a zúčastniť sa Ankety.
Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku?
39 % mamičiek pribralo do 10 kg, raz toľko 43 %. Viac ako 20 kg pribralo 18 % žien.
22kg. 🤷🙄
Pri oboch tehotenstvach to bolo 12 kg a to som sa prejedala až až 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😁😁
Začínala som na váhe 64kg..prve tehotenstvo +29kg a druhé +28kg..teraz mám 70kg pri výške 182cm
22 🙊 zostalo 5 čo mi vyhovuje.. väčšina z toho bola pravdepodobne zadržiavaná voda, neskutočne som mala opuchnuté nohy..
17kg
1.tehu 30kg, 2.teho 30,5kg 🙂 male mali 4kg a 54cm
Nekompletna otazka!Zeny s nadvahou priberaju ovela ovela menej!
Skoro 20 kg
Pri prvom 25kg , pri druhom 8kg...s tehoten.cukrovkou a maly mal 3550g 😊
18kg a pri druhom tehu 6kg
Pri prvom bábätku 20kg, už z pôrodnice som išla o 10kg menej. Ďalšie dve okolo 15kg. Po roku kojenia som sa vždy dostala na svoju váhu. Vsetky 3 deti vážili 3,8kg.
11kg
Na konci tehotenstva som mala o 1kg menej než pred ním 🙃 (a nie, nevazila som pred tehotenstvom veľa - len niečo cez 50 kg) a bolo to zdravé tehotenstvo
@redakcia zatial som 22tt a probrala som 11kg 🤦♀️ a pri prvej som nabrala skoro 25kg. 🤦♀️💁♀️
-2 kg na konci tehu oproti váhe keď som otehotnela 😃🙉 (schudla som 12 kg, pribrala naspäť 10 a po pôrode schudla tých 10).
@redakcia 16kg a teraz mam menej než pred pôrodom.
Pri prvej dcere 12 kg a pri druhej islo najprv 5 kg dole a potom znova 12 kg hore
Žiaľ až 30 kíl
V obidvoch nastastie iba 10kg🙏
12 cca
Ja 27 kg🙄😀🙈 ozaj som si v tehu dopriala 😁ale vsetko som rychlo zhodila a vyzeram ako predtym
8kg
Ja pri prvej 30 a pri druhej 20😂😂
9,5; 8; 9kg
prvé 8, druhé 12 a tretie 14 kg, všetko po pol roku odišlo 😀

pri prvom 8 kg a pri dvojickach 23 kg