icon

Otázky Profesionálov na Asmira Team

barborakr
31. jan 2012

Pekný deň prajem,

rada by som sa Vám predstavila. Volám sa Barbora Križanová a budem sa starať o Profesionálov. Táto diskusná téma bude slúžiť pre Vás, Profesionálov, aby ste sa v prípade potreby mohli na mňa rýchlo obrátiť. Rada si vypočujem Vaše dotazy, pripomineky, návrhy na zlepšenie, ako aj pochvaly. V rámci fóra Vás budem informovať ohľadom noviniek, môžeme tu rozoberať rôzne témy, pomáhať si a diskutovať, preto bude fajn aj pre Vás ak budete forúm pravidelne sledovať.

Budem rada, ak sa mi na začiatok aj trochu predstavíte, napíšete o Vás a Vašich produktoch alebo službe, ktorú ponúkate, aby som Vás pomaly mohla spoznávať.

Ak ma budete chcieť osloviť priamo, použíte prosím Vám pred meno @ (@barborakr).

Tešim sa ...
Barbora

barborakr
autor
23. mar 2012

@lussies
Dobry den prajem,

zmenila som vas spat na klasickeho uzivatela.
Prajem pekny den
Barbora

len.petra
23. mar 2012

@barborakr

Dobrý večer Barborka,

1. Neplánujete umožniť pro-členom dávať hodnotenia kupujúcim?
2. Neplánujete pre pro-členov možnosť zavedenia kategórii v albumoch (napr. podľa druhu oblečenia, podľa veľkosti alebo podľa výrobcov)? ..aby mali kupujúci väčší prehľad a nemuseli sa preklikávať celým albumom..

Ďakujem za info,

Petra

minewka
25. mar 2012

@barborakr

Dobrý deň, stále nefunguje možnosť odkliknúť sa cez upozornenia na diskusiu, ci pýtajúceho sa - musím zdĺhavo vyhľadávať tému cez fórum, rovnako to ani nefunguje cez tú časť "prispela som".

To je zase nejaké obmedzenie pre profi? Ak je to obmedzenie, môžete mi vysvetliť jeho význam, resp. dôvod?

pastierovareka
25. mar 2012

Dobrý večer, tiež som sa dnes prihlásila do MK-PRO, chcela by som poprosiť o zrušenie tohto konta, chcela by som späť svoje staré konto v bazáriku, lebo som tam mala veľmi veľa inzerátov a čakám info od niektorých mamičiek. Už nechcem byť PRO, dúfam , že to pôjde vrátiť späť. Ďakujem veľmi pekne 🙂

barborakr
autor
26. mar 2012

@pastierovareka
Dobry den prajem,

uz som vas vratila spat na klasicke konto.
Prajem pekny den.
Barbora
Asmira Team

barborakr
autor
26. mar 2012

@len.petra
Dobry den Peti,

1, co sa tyka hodnotenia kupujucich, to momentalne neplanujeme pridavat do moznosti pre PRO.
2, toto planujeme do buducna. Je toho vela, co este planujeme, len neda sa vsetko spravit zo dna na den. Kazdy den mame nejake napady,podnety ako vylepsit PRO ucet. Nieco sa da spravit rychlejsie, nieco pomalsie. Teraz ako novinku mame, ze PRO mozu vidiet fotoblogy uzivatelov.

Samozrejme, ked vas este nieco napadne, co by ste prijali v ramci konta, kludne piste. Dakujeme za vsetky podnety.

Prajem pekny den.
S pozdravom
Barbora
Asmira Team

pastierovareka
26. mar 2012

Ďakujem pekne 🙂 aj ja vám prajem pekný deň 🙂

barborakr
autor
27. mar 2012

@minewka
Dobry den prajem,

dakujeme za upozornenie, je to chyba, ktoru sa pokusame odstranit. Nie je to zamerne obmedzovanie z nasej strany.

Verime, ze sa to podari cim skorej.

Prajem pekny den.
Barbora
Asmira Team

viz
29. mar 2012

@minewka problem s preklikavanim v upozorneniach sme prave odstranili. Dakujem za nahlasenie.

piacere
14. apr 2012

@barborakr
dobrý deň,
chcela by som sa opýtať (keďže uvažujem o prechode na PRO)
1) stratím úplne možnosť klasického bazáru? (keďže už pri pár profesionáloch som si v ich obchodíku všimla, že ponúkajú aj nosené veci po svojich deťoch).
2) stratím všetky doterajšie hodnotenia?
3) je možnosť kedykoľvek (aj pol pár hodinách) sa vrátiť na klasického užívateľa?
4) ak sa rozhodnem, že chcem zrušiť PRO, získam späť svoje staré hodnotenia v bazári alebo sa mi všetko pomaže a ja začnem pri klasickom užívateľovi od nuly?

Ďakujem krásne 🙂

minewka
16. apr 2012

@barborakr

zdravím, chcela by som poprosiť o zváženie, aby pro mohli nakupovať v bazári. Sama nakupujem rôzne veci, musím to stále robiť ako neregistrovaná, nemám hodnotenie ... je to nejak veľmi technicky náročné - niečo také umožniť?

Vďaka.

barborakr
autor
16. apr 2012

@piacere Dobry den prajem,

1, ako PRO mozete predavat aj nove aj stare veci. V PRO sa predava v sekcii SHOP. Rozdiel oproti beznemu uzivatelovi je ten, ze v bazare sa predavaju pouzite veci, v SHOPe aj aj

2, hodnotenia vam ostanu v tom konte, ktore budete vyuzivat.

3, na klasickeho uzivatela vam mozem vratit spat ale iba vtedy ako budete pokracovat vo vystupovani ako klasicky uzivatel. Pokial budete mat v SHOPe nove veci, budeu vam zmazane, aby ste ako uzivatel mohla predavat pouzite veci. Podstata PRO uctu je ta, ze ste firma, ktora ponuka svoje produkty a sluzby, komunikuje s uzivatelkami, ma svoju prezentaciu.

Pytajte sa, co vas este zaujima 🙂

Prajem pekny den.
Barbora

juny
16. apr 2012

Dobrý večer ako ohodnotím kupujúcu.dala mi hodnotenie a chcem jej ho vrátiť v dobrom 🙂

len.petra
17. apr 2012

@juny tiež som sa na to pýtala a odpoveď znie, nejde to.. pro nemôže dávať hodnotenia 😖

len.petra
17. apr 2012

@barborakr

Dobrý deň,

predpokladám, že položím príliš zložitú otázku, ktorú sama dosť ťažko formulujem, ale pokúsim sa o to.. 😅

Odkedy sa za pro- členstvo platí, tak mi v lište pri zámočku (mal by byť zelený), kde sa zadáva www adresa píše, že "Na tejto stránke citlivé informácie nezadávajte. Neplatný certifikát alebo iné závažné problémy prejavujúce sa v reťazci https by mohli naznačovať, že sa niekto pokúša narušiť vaše pripojenie k stránkam.".

Zámoček mám červený a po kliknutí naň mi ešte napíše, že "Prehliadač Google Chrome rozpoznal problémy s certifikátom stránok. Mali by ste postupovať so zvýšenou pozornosťou. Stránky sa môžu vydávať za iné stránky, aby od vás vylákali osobné alebo iné citlivé informácie."

Predpokladám, že to má súvislosť s možnosťou platenia za členstvo priamo na stránke a je v mojom záujme, aby som citlivé informácie na karte (t.j. k môjmu účtu) uchránila v bezpečí.

Vedeli by ste sa mi prosím k tomu vyjadriť?

Ďakujem veľmi pekne,

Petra

barborakr
autor
17. apr 2012

@minewka Dobry den,

dakujeme za podnet. Momentalne neplanujeme, ze sa to zmeni. Zatial sme sa rozhodli to takto ponechat.

Dakujem za porozumenie.
Barbora

barborakr
autor
17. apr 2012

@len.petra
Dobry den Petra,

prezistim to a dam vam vediet.

Prajem pekny den.
Barbora

len.petra
17. apr 2012

@barborakr

Ďakujem. Aj Vám pekný deň,

Petra

barborakr
autor
17. apr 2012

@len.petra

Tak uz sa nam podarilo prepojit s jednou uzivatelkou, co mala rovnaky problem. Uz by to malo byt odstranene. Skuste prosim vas a dajte mi vediet, ci je to uz ok.

Dakujem a prajem pekny den.
Barbora

len.petra
17. apr 2012

@barborakr

Áno, už to je v poriadku 🙂 🙂 🙂 🙂

Ďakujem veľmi pekne,

Petra

barborakr
autor
18. apr 2012

@len.petra

Super, som rada 🙂) Rado sa stalo...
Prajem pekny den.
Barbora

obleceniepredeti
21. apr 2012

Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať, kedy bude možné hodnotiť kupujúce mamičky. Rada by som sa každej poďakovala za nákup. 🙂

juny
22. apr 2012

@obleceniepredeti aj mna by to zaujímalo. 😉 Možno ani niektoré kupujúce nevedia,že im nemôžem dať hodnotenie.

romanecka
23. apr 2012

@barborakr dobrý deň, ked prejdem na PRO stratím doterajšie hodnotenia? budem ich mať 59 tak ako teraz alebo začínam od nuly? dík 😎

barborakr
autor
23. apr 2012

@obleceniepredeti

@juny

Dobry den prajem,

ako PRO nemate moznost hodnotit kupujuce. Jedine si s nimi vymenit spravu a podakovat.

Chcela by som vas este poprosit, ked mi pisete, aby ste dali @barborakr , aby to smerovalo presne mne.

Dakujem a prajem pekny den.
Barbora

minewka
27. apr 2012

.

minewka
27. apr 2012

@barborakr

Prosím Vás, ten preklik na upozornenia stále nefunguje.

Momentálne, keď kliknem na upozornenie, prekliknem sa na miesto, kde diskutujem, klikne na "odpovedať" - a vyhodí ma to z koňa - a vypíše mi, že musím zadať meno a heslo.

kata2882
28. apr 2012

@barborakr ahoj,
s tym certifikatom zabezpecenia mam aj ja problem, tiez sa mi to zobrazuje, da sa to odstranit?

a este mam jednu otazocku, chcela by som aj ja nakupovat od PRO, ale preklkam sa len cez profesionalov ku uzivatelom, no jednoduchsie by bolo ak by sa aj nam zobrazovalo ako SHOPY, kde sa skor dostanem ku tovaru,ktory by som chcela. teraz si pozeram ako neprihlasena a az tak po prihlaseni si vyhladam dotycneho. co je zdlhave.

dakujem za odpoved🙂)

barborakr
autor
29. apr 2012

@kata2882

Ahojko,

urcite sa na to pozrieme, dam vediet.

Prajem pekny vecer.
Barbora

barborakr
autor
29. apr 2012

@minewka

Dobry den prajem,

preposlala som to opat na technicke. Budem vas informovat.

Prajem pekny vecer.
Barbora