icon

Otázky Profesionálov na Asmira Team

barborakr
31. jan 2012

Pekný deň prajem,

rada by som sa Vám predstavila. Volám sa Barbora Križanová a budem sa starať o Profesionálov. Táto diskusná téma bude slúžiť pre Vás, Profesionálov, aby ste sa v prípade potreby mohli na mňa rýchlo obrátiť. Rada si vypočujem Vaše dotazy, pripomineky, návrhy na zlepšenie, ako aj pochvaly. V rámci fóra Vás budem informovať ohľadom noviniek, môžeme tu rozoberať rôzne témy, pomáhať si a diskutovať, preto bude fajn aj pre Vás ak budete forúm pravidelne sledovať.

Budem rada, ak sa mi na začiatok aj trochu predstavíte, napíšete o Vás a Vašich produktoch alebo službe, ktorú ponúkate, aby som Vás pomaly mohla spoznávať.

Ak ma budete chcieť osloviť priamo, použíte prosím Vám pred meno @ (@barborakr).

Tešim sa ...
Barbora

sladkasue
7. jún 2012

@barborakr chcela by som sa len ujist, ci je normalne a podla pravidiel, ked niekto(zatial nebudem menovat) opatovne a skoro kazdy den vytvara tie iste fotoalbumy s tym istym nazvom a fotkami???
sak predsa ma byt na prezentaciu - ten fotoalbum - ale naco 300 tych istych albumov do roka???
keby ich aspon zmazala - tie "stare"

barborakr
autor
8. jún 2012

@sladkasue

No samozrejme, ze by to nemalo byt, aby mal kazdy rovnaku moznost sa zobrazit. Skotrolujem to...
Barbora

minewka
9. jún 2012

@barborakr dobrý deň, chcela by som sa opýtať - či by ste neuvažovali nad možnosťou - aby profi užívateľ vedel zablokovať prístup do svojich albumov - osobám, u ktorých explicitne si neželá, aby ich videl? Pýtam sa čisto zo súkromných a osobných dôvodov - ide mi len o konkrétnu jednu užívateľku. Je vôbec niečo také možné?

Vďaka za odpoveď.

hajanka
9. jún 2012

takato otazka tu uz bola polozena niekolko krat, taka moznost nie je a ani sa neplanuje 🙂
a myslim, ze duplom nie ak si PRO 😉

bezny uzivatel ma tu moznost dat si fotoblog len priatelov 😉 ale ako je to s PRO to netusim

minewka
9. jún 2012

@hajanka

PRO nemá možnosť nastaviť fotoblog len pre priateľov (aspoň teda o tom neviem) , je to aj kontraproduktívne - ja chcem, aby bol album verejný, je to v mojom záujme - chcela by som len možnosť blokovať prístup osobám/osobe, u ktorých si myslím, že to môžu zneužiť rôznym spôsobom. (čosi ako protiváhu toho, keď si niekto nastaví fotoblog len pre priateľov)

sladkasue
13. jún 2012

@barborakr dnes a myslim ze aj vcera sa mi vyskytol problem: pisala som komentar k fotke u priatelky vo fotoblogu a teraz sa mi ani nezobrazuje moznost aby som tam prispela... dokonca dostala som spravu -upozornenie - o novom komentari, ale ani ten sa mi nezobrazi, hoci v upozorneniach ho mam :(

barborakr
autor
13. jún 2012

@sladkasue
Dakujem, prezistim a dam vediet
Barbora

barborakr
autor
13. jún 2012

@minewka
Pekny den prajem,

zatial sme o tejto moznosti neuvazovali a mozem to posunut dalej...

Dakujeme za podnet.
Prajem pekny den
Barbora

vieraka
14. jún 2012

Ahojte Asmira Team, mam otazku na kategoriu modne doplnky. Stale dufam, ze sa konecne objavi, lebo tasky a kabelky su nasim hlavnym predajnym produktom a bohuzial, nie je mozne ich inzerovat. Barborka mi uz davnejsie pisala, ked mi stopol admin inzerat, ze sa na tejto kategorii pracuje, ale nie je nejaky blizsi termin.

Vidim v diskusiach, ze modne doplnky chce vela dievcat a v shopoch pre dospelakov by to bola urcite najsilnejsia kategoria, rozhodne by bola osoznejsia ako obleky ci ponozky.
dakujem V.

barborakr
autor
15. jún 2012

@vieraka
Dobry den prajem Vierka,

mozete to zatial zaradit do kategorie Ine pre mamicky a tehotne. Na kategoriach pracujeme, verime, ze sa to coskoro dokonci.

Prajem pekny den
Barbora

barborakr
autor
18. jún 2012

@vieraka
Dobry den Vierka,

rada by som vas informovala, ze kategoria kabelky bola pridana 🙂

Prajem pekny den.
Barbora
Asmira Team

zani2877
25. jún 2012

@barborakr
Dobrý deň, mám menší problém. Mám pozastavené inzeráty niektoré (pozastavené sú kvôli tomu, že momentálne nie sú skladom a budú po určitej dobe, preto ich nemažem) a keď si kliknem na "aktualizovať" automaticky, tak sa tie inzeráty objavia ako nové. Potom som v šoku, keď mi píšu, že majú o danú vec záujem a ja viem, že tá vec nie je skladom. Prečo mi to tak robí?
ĎVP za odpoveď 😉
Petra

barborakr
autor
25. jún 2012

@zani2877
Dobry den Petra,

mozem vas poprosit o blizsie informacie, kde ste presne klikla, co najviac informacii mi zaslat, print screen, kedy ste aktualizovala ... Vedla aktualizuj vsetko je tlacitko aktivuj vsetko, skuste sa prosim vas pozriet, ci ste nahodou neklikli na to.

Dakujem za podrobnejsie info.
Barbora
Asmira Team

zani2877
25. jún 2012

@barborakr hore v pravom hornom rohu (aktualizovať čo sa dá) tam keď kliknem tak to robí.

barborakr
autor
25. jún 2012

@zani2877
@viz

Dakujeme.
Preposielam Viktorovi, kolegovi, ktory sa na to pozrie...

Mozem ta poprosit Viktor.
Dakujem
Barbora

silvia1983
3. júl 2012

@barborakr poslala som Vam IP, vopred dakujem za odpoved 🙂

ivetusik
3. júl 2012

@barborakr
Dobrý deň Barborka, inak presne to čo popisuje zani 2877 že jej robí na PRO, tak to isté robí aj na bazáriku a to od kedy bolo pridané tlačidlo - aktualizovať všetko čo sa dá...aktualizuje aj pozastavené inzerátiky... 😉 Ivka

michelleuk
8. júl 2012

baby pro chcem vas upozornit na www.rodinabazar.sk vcera som od nich dostala ponuku na platene clenstvo za 0,50e s tym ze budem moct aktualizovat denne 1000inzeratov,tak ok zaplatila som na 2 mes na skusku a dnes pridam 6 inzeratov a vyhodi mi ze som prekrocila denny limit a admin sa s toho vykruca ze to zmenili a ze to dali na 0,90 centov tak kde sme najskor,pise ze za 0,50e a potom na druhy den 0,90e by ma zaujimalo kolke uz zaplatili ako ja,,,a maju s toho h***o

barborakr
autor
9. júl 2012

@ivetusik
@zani2877
Dobry den Ivka,

kolega to stale riesi, neviem, kde je chyba ale hlada 🙂 Dam vediet, ked by to uz malo byt v poriadku.

Ospravedlnujeme sa za chybu a prajem pekny den.
Barbora

zani2877
9. júl 2012

@michelleuk mne to poslala už 2x, tak som jej napísala, že mne stačí raz napísať a ak budem mať záujem, tak si to objednám a že mi nemusí 100 správ písať k tomu. Našťastie, som si nedala inzeráty a ani neplánujem 😉

barborakr
autor
10. júl 2012

@zani2877
@michelleuk
Uz sme ju stopli, dakujeme vsetkym PRO za upozornenie.

Prajem pekny den.
Barbora
Asmira Team

minewka
11. júl 2012

@barborakr dobrý deň, musela som si zrušiť kreditku, ale zatiaĺ mám záujem ďalej o profi - ako s platením? Môžem to platiť prevodom z účtu na účet?

barborakr
autor
11. júl 2012

@minewka

Dobry den,

ano, samozrejme, ked pojdete do sekcie Platby a faktury vo vasom konte, pri moznosti 3 meisace mate cislo uctu ako aj vas Variabilny symbol. To mozete pouzit aj ked si zelate zaplatit na mesiac.
Dajte mi prosim vas vediet, ci ste nasli.

Dakujeme a prajem pekny den
Barbora

minewka
11. júl 2012

@barborakr dobrý nemám to tam - mám len automatické predlžovanie z kreditky xy a potom faktúry za uhradené služby...a na faktúre sú fakturačné údaje Asmira, ale ni eje tam číslo účtu

barborakr
autor
11. júl 2012

@minewka Treba zrusit automaticke stahovanie ...Skuste, ak nepojde, poslem vam do IP

barborakr
autor
12. júl 2012

@minewka nasli ste?

minewka
12. júl 2012

@barborakr áno, áno, Ďakujem.

barborakr
autor
12. júl 2012

@minewka Super, super, som rada 🙂

viki81
12. júl 2012

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či plánujete v budúcnosti zmeniť/rozdeliť tie hodnotenia na negatívne a pozitívne ? Myslím, že veľa mamičiek by to ocenili, aby to takto bolo rozdelené 🙂 Vyrieši to veľa starostí s nespoľahlivými kupujúcimi a predávajúci. Dík za odpoveď

zani2877
12. júl 2012

@barborakr dobrý večer. Kedy budeme môcť hodnotiť kupujúce? Dáte nám potom nejaké info? Ďakujem 😉