Otázky Profesionálov na Asmira Team
Pekný deň prajem,
rada by som sa Vám predstavila. Volám sa Barbora Križanová a budem sa starať o Profesionálov. Táto diskusná téma bude slúžiť pre Vás, Profesionálov, aby ste sa v prípade potreby mohli na mňa rýchlo obrátiť. Rada si vypočujem Vaše dotazy, pripomineky, návrhy na zlepšenie, ako aj pochvaly. V rámci fóra Vás budem informovať ohľadom noviniek, môžeme tu rozoberať rôzne témy, pomáhať si a diskutovať, preto bude fajn aj pre Vás ak budete forúm pravidelne sledovať.
Budem rada, ak sa mi na začiatok aj trochu predstavíte, napíšete o Vás a Vašich produktoch alebo službe, ktorú ponúkate, aby som Vás pomaly mohla spoznávať.
Ak ma budete chcieť osloviť priamo, použíte prosím Vám pred meno @ (@barborakr).
Tešim sa ...
Barbora
@barborakr ahoj nedalo by sa sparvit nieco take aby sa pri pridavani inzeratu dalo uviest ze doticna vec je vo viacerych velkostiach neako to oznacit tak aby aj zaujemca vydel ze dana vec nie je len v jednej velkosti,,,,a na mojasvadbapro nejdu zase aktualizacie,,,dik za odpoved pa
@michelleuk
Ahoj, na tomto sa prave robi. Bude moznost zadavat pri jednom ukole velkosti, v ktorych mate dane veci.
Barbora
@zani2877
Nie nie, toto nepribudlo, problem je v tom, ze ta uzivatelka, co ma akokeby Bazar + inzeraty, mala bazar + predplateny ale potom presla na PRO a preto sa to ukazuje tak zle, ako ste mi poslala print screen. Cize ona je PRO, ale ako keby sa nepreklopila z bazara +. Urcite to musime vyriesit, dakujeme za upozornenie.
Barbora
Asmira Team
@barborakr ahoj chcela by som sa spytat ci by sa nedali spravit hodnotenia tak aby vydel kupujuci za co konkretne ma predavajuci ake hodnotenia?myslim tym ze kupil si konkretne nohavice a pod tymi nohavicami su aj hodnotenia od kupujucich
@michelleuk Ahoj, preposlala som to kolegovi, ktory hodnotenie vytvara. Prajem pekny den. Barbora
@barborakr ok dakujem bola by to dobra zmerna,,
@michelleuk Odpoved este od kolegu ... vazne sa tym zaoberame .. technicky musime pripravit nejake veci potom to analyzujeme ci a aky to ma efekt, ale napad je to dobry 🙂
@barborakr viem, ze sa to tu uz pytalo velakrat, ale chcela by so vediet, ci vobec a kedy nastane zmena: aby sme aj my - PRO - mohli davat hodnotenie.... zrovna teraz mam velmi neprijemnu skusenost s postou na dobierku, ktora nebola prebrata...
a nemozem to dotycnej napisat do hodnotenia :( ciernu listinu necitaju vsetci...
@barborakr dobrý deň, mám mobil Samsung Galaxy S3 - a keď pozerám cez mob. modr. koníka - nafunguje mi odklik na upozornenia, môj profil - celú hornú lištu - kliknem na upozornenie, vidno, že som to odklikla - ale nič sa nestane a neprehodí ma napr. na upozornenia...
Ostatné veci ako fórum, kde sa diskutuje, atď funguje.
čo s tým?
Dobry den,som si vsimla,ze niektore mamicky,maju v inzeratoch "zlava"mame to aj My PRO?
Este ma zaujima,preco mozme menit cenu az pri opetovnej aktualizacii?Dakujem
@karinnka vysačku "zľava" majú všetci, teda aj PRO uživatelia. Naviac, každý inzerát si drží historiu cien. Ak sa inzerát zobrazoval min. 7 dní s cenou X a potom mu predajca cenu zníži, tak sa pri inzeráte zobrazí "zľava". Pri čerstvo zadanom inzeráte sa cena dá ešte 2 hodiny cena korigovat.
@barborakr ahoj prosim ta nedalo by sa nieco take sprait aby ked mam na inzerate dajme tomu 10 zaujemcov mi hore vyhadzovalo len tych co mi pisu otazky?
@michelleuk Ahoj, prepac, ale trochu nerozumiem, lebo ked pride posta od noveho zaujemcu, tak ti to svieti a precitas si novu spravu. Neviem, co presne myslis, skusis mi to prosim ta trochu viac opisat.
Dakujem
Barbora
@barborakr no to myslim ze ked je tam 20 zaujemcov a piseti 13,18 20 zaujemca tak musis hladat ,ale keby ti tych ktory ti pisu nove otazky vyhodilo rovno hore bolo by to lahsie

@zani2877 Urcite ano 🙂) Datumo to naozaj este nevieme takto povedat...Mrzi ma