Otázky Profesionálov na Asmira Team
Pekný deň prajem,
rada by som sa Vám predstavila. Volám sa Barbora Križanová a budem sa starať o Profesionálov. Táto diskusná téma bude slúžiť pre Vás, Profesionálov, aby ste sa v prípade potreby mohli na mňa rýchlo obrátiť. Rada si vypočujem Vaše dotazy, pripomineky, návrhy na zlepšenie, ako aj pochvaly. V rámci fóra Vás budem informovať ohľadom noviniek, môžeme tu rozoberať rôzne témy, pomáhať si a diskutovať, preto bude fajn aj pre Vás ak budete forúm pravidelne sledovať.
Budem rada, ak sa mi na začiatok aj trochu predstavíte, napíšete o Vás a Vašich produktoch alebo službe, ktorú ponúkate, aby som Vás pomaly mohla spoznávať.
Ak ma budete chcieť osloviť priamo, použíte prosím Vám pred meno @ (@barborakr).
Tešim sa ...
Barbora
@barborakr este by som mala jednu otazocku, resp. staznost praktickeho charakteru: nebolo by mozne oznacit-odlisit PRO, ktori su skutocnymi obchodnikmi (maju ico a dic) od tych, ktori len predavaju novy tovar "nacierno" ?!
myslim, ze by to pomohlo obom stranam - aj obchodnikom aj samotnym kupujucim - by vedeli od koho nakupuju)
@michelleuk Ahoj, este je tu taka moznost, ze zaujemcu, s ktorym nekomunikujes uz, alebo sa dlhsie neozval mozes vymazat. Tym padom sa vasa komunikacia ako keby skrati - zroluje. Ked ti opat napise, tak sa to opat ukaze. Pod kazdou komunikaciou mozes vidiet tuto moznost - Odstranit zaujemcu. Skus prosim ta a daj mi vediet, ci je to takto lepsie, priehladnejsie.
Dakujem a prajem pekny den.
Barbora
@barborakr ahoj dakujem za radu nevedela som ze ked ho zmazem ze sa mi este objeavy ak mi napise,,tak uz je po probleme
@michelleuk Super, som rada 🙂 Prajem pekny den. Barbora
Chcem sa opytat ako je to teda s tou zmenou v cene v bazariku.niekde to ide niekde nie.myslim,ze toto je problem viacerych predavajucich,ze si tie ceny nevedia pomenit a uz to bolo spominane aj v inych temach ale ziadny admin aspon som to teda ja nepostrehla nevyjadril.dakujem no a teraz som si vsimla,ze toto su otazky pre PRO tak ak sa da presunut temu inde.
Dobrý deň.Chcela by som sa opítať či sa na Profesionáloch dajú ponúkať aj veci objednávané z katalogov.Konkretne robím z katalogom v ktorom je aj oblečenie a chcela by som to tu ponúkať.Dá sa to?A ako na to.ďakujem
@ewana73 @mariosmykal
Dobry den prajem, posielam spravu kolegovi, ktory ma na starosti beznych uzivatel. Prajem pekny den, Barbora
@ivetka31 Dobry den, konto Profesional je urcene pre vsetkych, ktory chcu vystupovat na nasich strankach komercne, ponukat tovar alebo sluzby. Pokial si zelate pedavat veci z katagolu, nevidim v tom nejaky problem. Vy ich v podstate nakupite a predavate dalej, s komercnym umyslom. Ak mate zaujem prejst do PRO konta s udajmi ako uz mate, prihlasite sa cez link https://www.modrykonik-pro.sk/prihlasenie/
Ak budete mat nejake otazky, kludne mi napiste, rada pomozem.
pekny den prajem
Barbora
@barborakr ahoj barborka to akoze mi ako predajcovia tu nemame ziadne prava??naposledy som ti pisala ze mam problem s kupujucov nic,,dnes som ti pisala ze mam problem s kupujucov zase nic..nechcem byt drza ale za co beriete 10e mes mali by ste sa tu aj trosku starat o nas profesionalov alebo nam aspon s acau na cas napisat nieco,,,akoze sorry podla mna neni fer ak mi zenska ktorej som vcera pisala ze s rifli je len jeden kus a dnes mi od nej prisla pladba a rifle sa medzi tym vypredali ja jej napisem ze je mi to luto a ona mi na to ze som nespolahliva a napise mi take hodnotenie ze zbohom 🙄
@michelleuk Nerozumiem, ja vzdy odpovedam hned ako sa mi da. Idem mail po maily a odpisem, plus riesim dalsie ine veci na stranke. A mam obed, ako kazdy iny zamestnanec. Pokial si dobre pamatam, vzdy som s tebou komumikovala hned. To, ze ti napisala hodnotenie, nie je len o tebe, ale aj o nej. Cize tak ci tam musim kontaktovat aj druhu stranu, aby som zistila aj jej verziu. Ja som neutralna, neviem, kde je pravda...Hned ako sa dostanem k tvojej sprave ti odpisem.
@barborakr vieco celu verziu mozem napisat hned sem pani od 16 so mnou riesila velkost nohavic kedze je to ine cislovanie vcera sa rozhodla pre 8 napsiala som jej ze je uz len 1 kus ona ok poslala mi pladbu dnes som jej ich isla objednat ale uz boli vypredane,,to hodnotenie som si teraz fakt nezasluzila nepoviem ak niekomu pride nieco ine alebo mensie alebo vetsie ok moja vina ale toto?
@barborakr poslala som ti spravou nasu komunikaciu
@michelleuk Ano, vsak ved ja to dostanem a aj to vidim..odpisem ako som pisala
@barborakr ahoj mna by zaujimalo či profesionaly by mali poskytovať na novy tovar zaruku 😉 pred nedavnom som chcela kupiť sandalky,pytala som sa na zaruku a odpovedou mi bolo že zaruka na ne nie je lebo že su z dovozu ☹ tak som nekupila ☹ su povinny vystavovať aj doklad o zakupeni alebo nemusia?dakujem za odpoved
@nikolca Ahoj. Obchod s PRO je skor na vasej dohode, je dobre, ze vam to povedala skorej, aby ste o tom vedeli. Nasi PRO su s ICO a bez ICO, ti, co maju ICO musia poskytovat aj zaruku aj doklad podla zakona. Preto by mali byt aj atraktivnejsi pre uzivatelov, lebo maju pri nich zaruku. Pracujeme na tom, aby PRO s ICO boli odliseni id tych, co ICO nemaju. Pekny den prajem, Barbora
@barborakr veľa ich tam chýba😀 toto je aká farba? https://www.modrykonik.sk/shopy/deky-zavinovack...
a ďalšia vec. mám v inzerátoch autosedačku, kde do 1 inzerátu som dala všetky farby (7 druhov) - teraz čo, mám dať po jednom každá iná farba, alebo ako? na jednom som to skúsila a dala som tú škálu "šialene mnohofarebné" čo je prosím tak trochu mimo 🙂
@zani2877 Prave o tom to je, ze treba dat potom jeden inzerat, jedna farba. Popripade zvolit si zakladnu farbu a do popisu napisat v akych farbach to ponukas. Kazda zmena je tazka, chapem, ale urcite si zvyknes. Aj na svadbe to bol prvotny sok ale potom to hodnotili kladne PRO.

@michelleuk sak ostatnych zaujemcov si vymaz 🙂