icon

Otázky Profesionálov na Asmira Team

barborakr
31. jan 2012

Pekný deň prajem,

rada by som sa Vám predstavila. Volám sa Barbora Križanová a budem sa starať o Profesionálov. Táto diskusná téma bude slúžiť pre Vás, Profesionálov, aby ste sa v prípade potreby mohli na mňa rýchlo obrátiť. Rada si vypočujem Vaše dotazy, pripomineky, návrhy na zlepšenie, ako aj pochvaly. V rámci fóra Vás budem informovať ohľadom noviniek, môžeme tu rozoberať rôzne témy, pomáhať si a diskutovať, preto bude fajn aj pre Vás ak budete forúm pravidelne sledovať.

Budem rada, ak sa mi na začiatok aj trochu predstavíte, napíšete o Vás a Vašich produktoch alebo službe, ktorú ponúkate, aby som Vás pomaly mohla spoznávať.

Ak ma budete chcieť osloviť priamo, použíte prosím Vám pred meno @ (@barborakr).

Tešim sa ...
Barbora

beny1972
8. feb 2013

Dobré ránko, prosím o radu,nechtiac som si vymazala inzeráty. Ako to opraviť? Dakujem 😒

mimado
8. feb 2013

Tiez mam vyhrady k udavaniu farieb v inzerate, lebo ked mam mix oblecenia, aku mam dat? Ja sa snazim vzdy nafotit tovar tak, aby tu farbu bolo vidno a ked tak som vzdy dala do popisu farbu, takze nanovo zadavanie farieb v uz existujucich inzeratoch mi pride uplna zbytocnost ☹ .

amkotoys
8. feb 2013

@barborakr ja mám tiež s farbami problém, Keď mám ten istý typ šatky v piatich farbách, to mám dať pod tým istým obrázkom 5 inzerátov, aby som všade zadala farbu?....aby ma vyhľadalo... podľa farby? To isté pri veľkostiach obuvi a textilu. Čižmy máme od veľkosti 20-35. Nemôžem nahadzovať 15 inzerátov s rovnakým obrázkom a vždy inú veľkosť. Ja viem, že môžem nahodiť len 1x a v popise uviesť veľkosti. Dokonca ich niekde uvádzam v názve. Ale ak niekto ide len cez vyhľadávač, a hľadá napr. číslo 24, vôbec ma nenájde, lebo ja som mohla zadať len jednu veľkosť. Takže ak som zadala napr. 23, mám smolu. Pre PRO by som uvítala, aby sa mohlo nakliknúť viac veľkostí zároveň. Myslím, že tie, čo ponúkajú textil a obuv budú súhlasiť. Na bazáre to isto stačí, lebo po deťoch máte väčšinou jednu vec. Ale nestačí to pri PRO. Do budúcna by som veľmi uvítala aj takúto zmenu. Pekný deň a veľa zdaru. Ďakujem za prečítanie.

barborakr
autor
8. feb 2013

@amkotoys Aj to sa bude robit 🙂

barborakr
autor
8. feb 2013

@beny1972 Dobry den prajem, zmazane inzeraty sa zial uz nedaju vratit.

barborakr
autor
8. feb 2013

@mimado Toto je sekcia otazok od PRofesionalov, poprosim vas, kludne sa napiste: admin, mariosmykal, urcite vam rad odpovie.

beny1972
8. feb 2013

Dakujem nejak sa mi to upravilo.Neviem ako,ale je to v poriadku. 🙂

lavaterka
8. feb 2013

Dobrý deň - to čo je za ŠIALENCA čo prišiel s tými farbami 300 odtieňov ?!? Keď už nestačilo - čierna, biela, červená, modrá atď ?!?? To mám teraz 2 dni prerábať všetky moje inzeráty kvôli farbe čo každý normálny človek vidí na fotke ?!?! Verím, že tam "hore" dostanete rozum a zrušíte túto do neba volajúcu blbosť čím skôr !!! Ďakujem, pekný deň, Silvia

miriamkac
11. feb 2013

@lavaterka
musím súhlasiť 😖 😖 😠 😠
Takto sa inzerovať nedá, čo v prípade, keď je tovar vo viacerých farebných kombináciách??? Nie je predsa nutné aby sme robili XY inzerátov kvôli tomu, že tovar je k dispozícii v 4-5-tich farbách 🙄 🙄 keby aspoň tá podmienka v inzeráte nebola povinná:-/ ....

miriamkac
11. feb 2013

@barborakr nedá sa stým niečo spraviť? alebo aspoň to zredukovať do základných farieb, prípadne kolonkou "ako na foto"

barborakr
autor
11. feb 2013

@miriamkac Zachvilku to pojde trochu jednoduchsie. Dneska kolega robi zlepsovak, ze nebudete musiet kazdy inzerat otvarat a menit, ale ked pojdete do sekcie SHOP, tak pod kazdym inzeratom pojde pridat farba. Piseme o tom aj v tom dokumente, ktory najdete vo svojom SHOPe, kde vas informujeme o zmene. https://www.evernote.com/shard/s250/sh/a60c002d...

barborakr
autor
11. feb 2013

@lavaterka Uz sme farby trochu upravili, na jednoduchsie.

lavaterka
12. feb 2013

vítam možnosť zadávať farbu hneď z hlavnej stránky (aj keď tie inzeráty vyzerajú teraz - no comment - obrázok a pritom farba ako keby človek nevidel, ale budiš...) k veci - ešte viac by som uvítala keby to aj normálne fungovalo a nie že musím asi 10x klikať do okienka ako blbec kedy sa konečne aktivuje a nie len ukážu farby na sekundu (aby som sa potešila) a hneď zmiznú, takto strávim pri tom inzeráte viac času aky by som to musela prerábať po starom... jedno zlé, druhé tiež... ach jaj...

amkotoys
2. mar 2013

@barborakr
Keď to tu tak čítam, nedá mi nereagovať. Píšete o KOMERČNOM predaji, niekde nižšie zas, že PRO sú predajcovia s IČO aj bez IČO... ??????? Komerčný predaj je jednoznačne predaj na živnosť alebo inú formu. Ale LEGÁLNY, teda každá osoba , ktorá predáva niečo za účelom zisku je KOMERČNÝ predajca a má platiť odvody a čo je možno ešte dôležitejšie - POSKYTOVAŤ VŠETKY ZÁKONNÉ ZÁRUKY ( ako sa tu pýtala nejaká pani). Na MMB je možno väčšina takých, čo zákjon obchádzajú. Tešila som sa, že tu zavedením PRO sekcie, budú naozaj len seriózni predajcovia - firmy, ktoré seriózne podnikajú a konkurujú si navzájom kvalitou práce a nie znižovaním cien dosiahnutých obchádzaním zákonov a predpisov. Je niečo iné platiť všetky odvody,účtovníčku, dane a niečo iné niekde niečo kúpiť, "načierno" to drahšie predať (nehovorím o 4 kusoch mesačne) a neposkytovať pritom žiadne záruky a teda ani nepodstupovať nijaké riziko a straty. Mrzí ma to. Verím, že raz nastane poriadok konečne aj na Slovensku. Len či sa toho dožijem ? 😀

barborakr
autor
4. mar 2013

@amkotoys Dobry den prajem,
prave na tom pracujeme, v PRO sekcii budu moct byt firmy iba s ICO. Budeme posielat aj mailing o tejto zmene a cc. mesiac budu mat na to uzivatelia, aby si vybavili ICO, ti, co nemaju. Ak si nevybavia, prezentacia bude pozastavena. Prvy krok sme uz urobili a to, ze pri registracia je povinne zadat ICO, dalsie kroky sa programuju. Verim, ze som potesila 🙂 Pekny den prajem, Barbora

amkotoys
4. mar 2013

@barborakr Pozitívna správa 🙂 Ďakujeme Modrému koníkovi za seriózny prístup 🙂 Úspešný týždeň všetkým

bleble
7. mar 2013

Navrh pre ADMINOV - PRO uzivatelom by sa v profile mohol zobrazovat album kde boli naposledy pridane fotky hore, pripadne tiez moznost zobrazit iba albumy..hm?

barborakr
autor
7. mar 2013

@bleble Pekny den prajem,

moznost pozerania album, sprav a clankov je v ramci vaseho profilu mozna. Co sa tyka danych albumov, je to na zvazenie, uvidime, co bude mozne...
Barbora

bleble
7. mar 2013

Dakujem, ja to tam ale vobec nemam - normal som v mojom profile, idem dole na prispevky a to rozdelenie albumy, kratke spravy tam nevidim...

amkotoys
8. mar 2013

@barborakr ani ja si neviem pozrieť albumy, správy, a tiež to v mojom profile nemám, presne ako píše bleble . Nemám to tak, ako je na fotke. Žiadny výber tam nie je.

barborakr
autor
8. mar 2013

@bleble
@amkotoys
Poslite mi prosim vas vas print screen na profesionali@asmira.sk. Celej obrazovky, dakujem a prajem pekny vikend!
Barbora

barborakr
autor
8. mar 2013

@amkotoys
@bleble
Uz viem, vy to tam nemate, ale nevidite to. Aj ked si vy pozriete niekoho album tak to vidite, sami to nevidite. Skuste prosim vas, ci to vidite v inych profiloch.

amkotoys
8. mar 2013

@barborakr áno, keď pozriem v profile niekoho iného, tak to vidím. Len ja sa v svojom musím preklikávať a vidím všetko v kope z sebou. Však keby sa to dalo, bolo sme to tak mali, bolo by to praktickejšie, ak nie, však nič sa nezrúti 🙂, len to zaberie trochu času, kým nájdem, čo chcem.

amkotoys
8. mar 2013

@barborakr a ďakujem za vašu ochotu a ústretovosť. Krásny víkend

barborakr
autor
8. mar 2013

@amkotoys Mate pravdu, asi sme si to ani neuvedomili 🙂 Skusim to navrhnut...Dakujeme za upozornenie! a pekny vikend prajem, Barbora

barborakr
autor
27. mar 2013

@amkotoys
@bleble
Pekny den prajem, chcela som vas len informovat, ze rozdelenie Album, Sprava a clanky uz mozete vidiet vo svojom profile 🙂 Barbora

amkotoys
27. mar 2013

@barborakr Ďakujeme krásne. Určite poslúži. Tomu sa hovorí profesionálny prístup 🙂 Všetkým ďakujem 🙂, kto sa na zmene podielal.

michelleuk
27. mar 2013

@barborakr ahoj chcela by som sa oyptat ci aj budete kotrolovat ,,pravost,, ICO ?? pretoze mam pocit ze nietkore expertky pouzivaju ICO niekoho ineho

barborakr
autor
27. mar 2013

@michelleuk
Ano, budeme to kontrolovat ako bude len mozne. Pokial bude mat niekto niekoho ine ICO, budeme kontaktovat danu osobu, ci suhlasi s tym a ze ci si je vedoma, co vsetko pod to spada. Reklamacia, zaruka, doklad...

kiddyshop
4. apr 2013

Mňa by zaujímalo, ako zabezpečíte či PRO predajcovia budú skutočne aj zasielať faktúry, aby platila záruka, lebo 99 % predajcov to robiť nebude, takže v tom prípade žiadna záruka neplatí ani právo na vrátenie tovaru do 7 dní, je tu mizivé percento predajcov, ktorí toto budú dodržiavať.