Otázky Profesionálov na Asmira Team
Pekný deň prajem,
rada by som sa Vám predstavila. Volám sa Barbora Križanová a budem sa starať o Profesionálov. Táto diskusná téma bude slúžiť pre Vás, Profesionálov, aby ste sa v prípade potreby mohli na mňa rýchlo obrátiť. Rada si vypočujem Vaše dotazy, pripomineky, návrhy na zlepšenie, ako aj pochvaly. V rámci fóra Vás budem informovať ohľadom noviniek, môžeme tu rozoberať rôzne témy, pomáhať si a diskutovať, preto bude fajn aj pre Vás ak budete forúm pravidelne sledovať.
Budem rada, ak sa mi na začiatok aj trochu predstavíte, napíšete o Vás a Vašich produktoch alebo službe, ktorú ponúkate, aby som Vás pomaly mohla spoznávať.
Ak ma budete chcieť osloviť priamo, použíte prosím Vám pred meno @ (@barborakr).
Tešim sa ...
Barbora
@kiddyshop To, ze PRO su uz s ICO, bude to znamenat, ze automaticky su zodpovedni za to, aby dodrziavali podmienky stanovene zakonom, ktore su nadradene ich podmienkam napisane v profile. Samozrejme, my to nebudeme schopni skontrolovat vsetko, to nie je v nasich silach, ale ide najma o to, aby kupujuci boli chraneni. Ked budu chciet reklamovat veci, ked budu ziadat o doklad, toto vsetko im PRo budu musiet poskytnut. Ak s tym bude mat nejaky PRO problem, mozu ho kludne nahlasit a my ho budeme kontaktovat. Kludne to mozu dat aj do hodnotenia, ze dany PRo im neposkytovol doklad. Dolezite je, ze ked vznikne problem, budeme vediet, kde ho riesit, kupujuci sa budu mat na koho obratit. Teraz ked niekto predaval, velmi tazko ho bolo vobec vypatrat a nic nemusel dodrziavat. Nie je to len o nasom kontrolovani ale aj o snahe a vole daneho PRo predavat tak, aby sa k nemu radi vracali a aby bol pre kupujucich doveryhodny.
@adamikmoj Ahoj, ICO nenajdes ale v profile je napisane obchodne meno podla ktoreho mozes najst ICO v zivnostenskom registri. Ti, co maju ICO musia dodrziavat vsetky podmienky dane zakonom. Cize, ako bezny predavajuci, poskytovat zaruku, doklad, reklamaciu...Bez ICO tu uz PRo nemame, ti v podstate podnikali bez opravnenia, cize neboli nicim viazani.
Nebolo by možné stanoviť požiadavku, že všetci PRO predajcovia majú povinnosť v Podmienkach predaja uviesť aj údaje firmy - teda názov, IČO, DIČ ?
Neviem preco, ale zas mi prestalo zobrazovat preklik :( Ak som mala upozornenie, klikla som a v pohodicke som sa dostala na odkaz. TERAZ ma to vyhodi na prihlasenie modrykonik.sk, a vlasnet vobec sa neviem dostat k tej upozornovanej veci :( ja mam iba ucet PRO. To si mam spravit este jeden ucet? Inak, este som si vsimla, ze pri upozorneniach pod mojimi fotoblogmi to funguje normalne - tak ako ma 🙂
@barborakr Neviem preco, ale zas mi prestalo zobrazovat preklik :( Ak som mala upozornenie, klikla som a v pohodicke som sa dostala na odkaz. TERAZ ma to vyhodi na prihlasenie modrykonik.sk, a vlasnet vobec sa neviem dostat k tej upozornovanej veci :( ja mam iba ucet PRO. To si mam spravit este jeden ucet? Inak, este som si vsimla, ze pri upozorneniach pod mojimi fotoblogmi to funguje normalne - tak ako ma 🙂
@sladkasue Poprosim mi presne opisat, co robite, kde kliknete, co sa stane. Popripade zaslat print screen, bez tychto veci naozaj nevieme pomoct, pretoze u nas to ide a potrebuje vediet, co sa deje u vas, ked to nejde. Poslite mi prosim info na profesionali@asmira.sk
Dakujem a prajem pekny den, Barbora
@barborakr väčšinu dni používam modrykonik na mobile, vôbec som nemohla a ani nemôžem pridávať fotky- ci uz do fotoblohov alebo do tém,, a od včera mi nefungujú ani ip,, skúšala som aj iny prehliadac- operu, chrome a nič. da sa s tým niečo spravit? Robí to len mne, či? ďakujem za odpoveď
@janeita @mariosmykal
Preposielam otazku na Maria, kolegu, ktory ma na starosti uzivatelov, toto je tema pre Profesionalov. On urcite pomoze. Pekny den prajem, Barbora
@janeita momentálne máme pre telefóny optimalizované len fotoblogy, ktoré by mali fungovať. Správy a ostatné časti stránky optimalizované nie sú, preto nevieme ich funkčnosť zaručiť. Postupne sa však dostaneme aj k ním 🙂
Prosím Vás zmizla nám možnosť "pridať nový inzerát."
Je to len dočasné, alebo sme prekročili nejaký denný limit?
Je tu nastavený nejaký konečný limit, ktorý nesmieme prekročiť za deň a celkový limit inzerátov?
vopred ďakujem za odpoveď
Krásny deň
Rada postražim vaše dieťa pracujem kratky, dlhy tyždeň a počas voľna vam postražim dieťatko. (časovo od rana do večera) skusenosť mam..
Som z KE môj mobil 0907 375 878
Dobrý deň
Som tu po čase znova a prekvapila ma novinka "Modrý koník koruny", vidím, kde ich kúpim, ale neviem ako ich miniem, vie mi niekto poradiť? 😀
@barborakr Dobry den, mam nasledovny problem. Som na pro shope, kde ponukam detske teplakove supravy. supravy objednavam zo zahranicia a pri precleni platim clo. platim si tu pro shop. zadarmo podla mna nitko na SK nerobi, tak predajna cena supravy je logicky vyssia, ako nakup. jedna pani (jankakunzova) mi vypiuje, ze kradam ludi, lebo to predavam drahsie, ako ona nasla na stranke zahranicnej. ma na toto pravo. co si to dovoluje? a do mojho albumu davala link na tu zahranicnu stranku. ved hadam kazdy, kto predava na pro shope, tak predava preto, lebo sa tym zivi a chce zarobit a nerobi nikto charitu. DPH je 20% na SK, pro shop je vyse 16e na mesiac a nebudem to hadam predavat za nakupnu cenu.
@barborakr Dobry den Barborka. mam taky problem s obchodom v pro shope.
pani si u mna objednala tovar, poslala som jej c.u. a cakala peniaz,e ktore ale neprisli. tovar, co si objednala, bol posledne kusy, tak vedela, ze to ma rezervovane. ale ani na vyzvy, ze mi neprisli peniaze nereagovala. preslo 8 dni, tak som jej napisala do hodnotenia, ze ju neodporucam, lebo nezaplatila za objednany tovar. a nato mi hned dala aj ona negatko ,ze ma neodporuca. po rieseni s "adminom"andrejom som sa len viac rozculila, lebo mi odmieta zmazat hodnotenie. pritom je jasne v pavidlach MK napisane "Hodnotenie od užívateľa nemá byť: reakciou na iné hodnotenie". a ona mi dala to hodnotenie len ako pomstu za to, ze ona dostala nie poztivne hodnotenie. tovar mi tam stal 8 dni, mohla som to predat dalsim zaujemcom. ako je mozn,e ze to admin neberie ako porusenie pravidiet z jej strany, ked je ocividne, ze mi to dala z pomsty? som nastvana, lebo pravdy sa tu nikto nedovola a pravidla neplatia pre kazdeho rovnako. ja si platim pro shop, som k zakaznickam vzdy ferova a mam same pozitivne hodnotenia a jan pro shope a aj na MK a nejaka taka, co caka asi tovar zdarma, tak mi to cele kazi.
@stanislavao
@budaiko
Pekny den prajem, ja som momentalne na materskej, preposielam vas dotaz kolegovi Andrejovi (budaiko). Prajem vsetko dobre!
Barbora
KEDY BUDE MOZNE MENIT INZERATY V PRO SHOPE ? ? ? ? ?
z akeho dovodu nemame ziadnu podporu pocas sviatkov? platime si za pro shop a nic z toho, lebo nikto chybu neopravi cele 4 dni. ziadam nahradu za nefunkcnost.

@barborakr som z toho trochu zmatená, čiže ak chcem vedieť či maju ICO kde to zistím? dakujem
a tí s ICO su povinní napr. prijať reklamáciu, vystaviť fakturu a pod? a tí bez ICO nie su povinní ale zároven nemáme záruku kvality (teda asi ak si to vopred nedohodneme)?