Otravný ex
Ahojte, idem si po radu, mozno sa len vykecat. Cez koronu som sa zoznamila s jednych chlapom, ma 36. Po par mesiacoch sme sa rozisli, boli sme uplne odlisni. Prisiel o pracu, ak si nieco nasiel vydrzal tam ledva mesiac, dlhe mesiace mu peniaze na hypo a zivot davala mama, obas kamarati. Vzdy sa vyhovaral ze ho v oraci bolia krize, ale vsetko si hladal manualnu pracu a brigady na cierno cez bazos. Chcel podnikat, ale ked som ho uviedla so reality, ze na to nema nastval sa. Zacal vycitat, ze dlho pracujem /do 18.00/, ze kto sa bude starat o deti /?!?!?!/, zacal ziarlit na kolegov. Mam choreho otca a vycital mi ze sa inhobstaram, nezaujimalo ho ako sam. Isiel robit 2x do Nemecka ale prisiel po 2 dnoch, lebo to bolo tazke a bolo mu smutno. Stale mi vycital, ze nerozumie co hovorim a ze komunikujem zlozito, mam 2 vysky a on SOU. Pointa je, ze jasne som mu povedala ze s nim nechcem vztah a on mu stale vypisuje aj niekolkokrat denne ze ma lubi, ze mu chybam a neviem co. Blokujem ho, ale vzdy sa ozve z ineho cisla. Co s nim???
@elizabet173 nevesiam, zazrel jednu fakturu v aute.
@tykat cez koronu sme sa stretli vonku, potreobala som pomoct s autom. Praveze vobec sa nezdal, az casom, ked po par mesiacoch dal vypoved.
@elizabet173 a ja chapem... ono ked si zacinas s typkom ktory ti evidentne rozumovo nestaci, tak si vravis ze sak... nejak ok.... ale hold, ta nekompabilita tam proste je a prides na nu... A ano, tiez som mala stastie na magora, akurat vdaka bohu na mna sa strasne urazil takze mna po rozchode nekontaktoval.... Ale viem sa vcitit do koze autorky, lebo to fakt su prepnuti ludia a najhorsie na tom je, ze to nemas ako zistit.... fakt ze nie...
Ak mas 2 vysky tak niekto z SOU co sa venuje autam musi byt pre teba - ako na MK radi hovoria "vsetky kontrolky mi blikali" :D A s takym este lezies do postele, jesus. No nevadi, poucis sa 🙂
@wheel kto hovoril o posteli? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@elizabet173 no ved prave, ekonomika nie je jeho silna stranka.
No tak predpokladam, ze ked sa spolu po par mesiacoch rozisli a on ju aj predstavoval kamaratom tak sa spolu nehrali gorodky. Ale mozno sa mylim a niekolko mesiacov pozeravali Krok za krokom na notebooku, potom si lahli a sli spinkat.
Normalne mu odpis, ze ty ho nelubis a pzdravujes 😉
Vôbec neries ho, netrap sa nad nim a hlavne: hladaj si seberovneho partnera, s ktorym si budes rozumiet, ktory bude MINIMALNE na tvojej inteligencnej urovni (idealne aby bol este inteligentnejsi) a ktory ta bude mat skutocne rad.

Prosim ta len zo zvedavosti ....to kde si jo nasla??? A ako ste sa vobec dali dokopy?