Páči sa vám vaša tvár?
Ahojte,mozno Vam tato pripada zvlastna, ale zaujima ma to. Ved vsetci mame nejaku tvar a nejako vyzerame. Paci sa Vam Vasa tvar? Vsak co uz mame robit, vsakze, tvar sa neda vymenit, iba ist na plastiku.Napiste, zaujimaju ma vase nazory. Pekny vecer vsetkym.
Páči sa mi moja tvár a tak k nej aj pristupujem, pokožku mám len jednu, preto sa o ňu starám, nielen pozerám v zrkadle, mám bledú pleť a taká sa mi aj páči, opálené tváre pridávajú vek
Mám síce odstavajuce uši, svetle, rovne a krátke mihalnice, väčší nos , ale považujem sa za peknú a páčim sa sama sebe 😜❤️
nájdu sa na nej nejaké tie chybičky, ale stále som to ja. raz sa mi páči a raz nie.
Väčšinou nie, niekedy áno. V lete mam pehy a to sa mi mega paci 😀 Mam však príliš ostré črty a keď som teraz “nadychanejsia”, nepáči sa mi to ako celok 🙂 ale netrapim sa tým, nedepkujem, občas mam čas a chuť sa naozaj nahodit - namalujem sa, pekne sa ucesem, oblečiem a citim sa fakt pekne 🙂 ale to je subjektívne a veľmi záleží od obdobia, v ktorom sa v rámci cyklu nachádzam 😀
ráno sa vždy zľaknem, keď sa pozriem do zrkadla, ale poviem si, nepoznám ťa, ale umyjem ťa. Po miernej úprave (ktorá trvá rok od roka stále dlhšie a dlhšie, čo si budem nahovárať 😂) to nie je až také hrozné. Vek nepustí, ale nikdy som nemala problémovú pleť, oči by mohli byť väčšie. plné pery sú ok, s ostatným už veľa nenarobím.
@bessie12 čo je na tejto diskusii divné? Veľa ľudí sa nad takými vecami zamýšľa
@modrykonik33 ja sa nad takymi vecami nezmyslam. Anonymných divnych tem je tu viac nez dosť. A tato pre mna nie je výnimkou.
Je to aj o psychike, poznám tučné, ktoré sa majú rady a vyžarujú dobrý feeling, hoci nie sú krásky.
Áno, je jediná, ktorú mám a som s ňou spokojná. Podobám sa na mamku, ktorá už takmer 5 rokov nie je medzi nami, takže keď sa pozriem do zrkadla, stále vidím aj kúsok z nej a páči sa mi to ❤️
Mne sa nepacila ked som mala 20, teraz ked mam 30+ mi ubudol trochu tuk z tvare a dala som si vylepsit malickosti, ktore ma hnevali, tak uz sa mi paci a nechcela by som inu tvar. Dokonca ani inu farbu oci.
Sama sebe som sa nikdy moc nepacila, ale nijako som to neriesila... Objektivne, nie som na prvu krasna, sumerna zena. Na druhu stranu, nie som "nevzhladna". Nikdy som nemala nudzu o napadnikov. Napriek tomu som sa dost podcenovala - hlavne vyzorovo. Zacala som pracovat na vztahu sama so sebou a dost som si sa oblubila, som proste super. a zacala som si hovorit v zrkadle, ze som krasna ( o.i. krasna aj fyzicky) 🙂. a naozaj mi zacali ludia v okoli vraviet, ze som krasna, ziarim...v praci, rodina, drahy (ale ten mi to vravieval vzdy 🙂), dokonca neznamy pan vo vytahu. A to mam teda viac vrasok, viac kil, a evidentne aj vacsiu sebalasku, ako zamladi.
baby, jednoducho lubne bezpodmienecne same seba. nikoho blizsieho nemame 🙂
sme ozaj uzasne, kazda jedna!
Nie.
ja mám svoju tvár celkom rada aj sa mi páči...ale jedna chybička tam je...mám dosť nerovnaké oči...v zmysle že, ked sa napríklad malujem, tak si na lavé viečko dám linku vidno ju, na pravom viečku ked mám linku tak nie.....takže logicky nedávam si ich...ale skrátka tie oči sú iné no...

Áno, paci...