Páčia sa vám takéto šaty?
čo si myslíte o tom, keby má nevesta na svadbe čierne šaty?
A to kompletne alebo také bieločierne 🙂
mám takú predstavu, že by som si dala na svadbu ušiť také

@dkethe seriál poznám ale nesledujem :D
@cimage mala som na sebe už čierne a v pohode som sa cítila aj biele som poskúšala a boli pekné ale akosi som sa v tom cítila nesvoja 🙂
Ja som mala čierno biele 😄
Je to tvoj den cize ty si daj co ty chces😉
Moj nazor ako ja som rozmyslala bolo, ze si na svadbu dam saty ktore si asi uz nikdy neobleciem. Tieto co si ty tu dala su fakt kraaasne ale kludne vhodne aj na nejaky ples. Keby boli z tych co si pridala niektore biele, tak tie si inde ako na svadbu nedas...chapes.
@greta2017 ja by som bola schopná :D
Tak potom kde je problem?🙃 chod do toho
@greta2017 hihi ale to som aj

Cislo 3 jednoznačne ☺️ čierna čipka na bielej krásne vyniká
Zamna - všetky sú krásne a viem si ich predstaviť aj na svadbe, ale príprav sa na nepochopenie a ohováranie zúčastnených ľudí... Tak to proste chodi..
Ale tak ľudia si vždy čosi nájdu.. ja som mala biele šaty a aj tak som bola ohovorena, lebo "žena čo už má dieťa a biele šaty?!" 🤪
su bozske
@jana_eyre_2 a prečo by žena s dieťaťom nemohla mať biele ? ved ked chce kľudne nech si dá
Tak tetky si rady čosi nájdu 😅
Mne sa pacia druhe a tretie - tie, kde je kombinacia ciernej a bielej. Ked bude v tomto style ladena aj vyzdoba, moze to vyzerat super 🙂 Cistocierne mi pridu ako cierna vdova (prepac 🙈)
@adik64 tak chcela som také niečo čierno biele na výzdobu 🙂

@lienka.7 aj toto mi padlo do oka
Tie predposledne aj na svatbu. Tie posledne na ples. Daj pozor aby neboli uplne tmave, to posobi smutne. Ale v kombi s bielou, alebo aj ine farebne kombinacie mozu vyzerat super.
A este pozor aj na inu vec, taketo saty sa hodia do mestskych svatieb, takych viac "posh" a nie na dedinske svatby v kulturaku. Aby si tam nebola potom ako past na oko 🙂
@veselo_neveselo som mestská fiflena

Mne sa páčia všetky. Všetky by som si dala na ples. Na svadbu ani jedny
Tretie šaty vyzeraju krasne,ale uplne čierne nedaj na svadbu
@sylvia217 🙈
Kamoska mala podobne ako tie 3.
@lusyyy36 😈
Tretie su nadherne ♥️.
Ak sa Ti jedna o cipku, Aj bielu cipku je mozne vidiet, ak je na bezovom podklade vo farbe tela, pripadne biely podklad a bezovo zlata cipka. Ale, ak bude mala svadba, je uplne jedno aku farbu das. Vlastne aj na velkej svadbe, len, aby si sa potom nestratila v dave svadobcaniek.
v tých posledných zatieniš aj nevestu...😉
Ak sa pýtaš, čo si myslíme, tak si myslím, že keby som došla na svadbu a nevesta ma čierne šaty, asi by som si povedala, že buď sa vydávať nechce, lebo to takto bojkotuje, alebo chce byť nasilu extra. Tým, že ma nevesta jediná na svadbe biele šaty, vynikne medzi ostatnými, keď si dá čierne a na svadbe je ďalší 5 čiernych, tak len zapadne. Nehodi sa mi to teda vôbec, hoci tie šaty sú pekné, sú bežné plesové, nie svadobné. Určite ale v zásade je to všetko jedno, lebo záleží len na tom, ako budete potom žiť. Veľa šťastia 🍀
@mk1111111111 mne je jedno akej farby šaty budu mať svadobčanky :D kľudne aj biele a čipku na bežovej som videla ale to mi prišlo ako blúzka :D s čipkou a biela je proste len biela, aj čierna je síce jendoliata ale je to farba kde sa to aspoň mojmu oku vidí, že viac vynikne
aa ano chcem byť extra

Treba vyskusat. Pozerala si niekedy Say yes to the dress? Su tam baby, ktore chceli cierne saty, lebo chceli byt ine. Vyskusali a same povedali, ze im to pride ako vecerne saty, ktore si mozu dat na inu prilezitost. Ale su tam aj baby co dosli skusat biele saty a odisli s ciernymi. Zalezi od siat a pocitu v nich.