Páčia sa vám vlasy po zadok?
Len tak zo zvedavosti sa opýtam. Páčia sa vám vlasy po zadok či je to podľa vás už moc? Mám dilemu, či ostrihať alebo nechať tak..vždy keď sa ostriham, tak som najskôr nadšená, no po pár dňoch to ľutujem 😅🙈
TAkK ja pôjdem proti prúdu,mne sa takto dlhé vlasy vôbec nepáčia a nech sú akokoľvek zdravé husté no proste mňa z toho normálne naťahuje,páčia sa mi vlasy dlhé tak akurát..Max do polky chrbta možno aj čosi menej..pritom ja mám husté skoro čierne a zvlnené vlasy ..a nepáčilo by sa mi to na sebe a nepáči sa mi to ani na druhých babaxh...ale jazdy má iný vkus
Tak ja mam síce jemne riedke vlasy (teraz po druhom pôrode sa zhoršili dosť) a dlhé vlasy som mala maximálne nad lopatky, potom sa už lámu... Ale bez ohľadu na to ze ja dlhé mat nikdy nebudem, ani sa mi dĺžka po zadok nepáči.
To je už moc, potom to už vyzerá jak vila Amalka 😅 mne sa paci tak pod lopatky 🤷♀️ ale každému sa páči niečo iné 😊
Ja mam tiez po zadok,ale tiez chcem len do urciteho veku,lebo potom to nie je pekne. Mam zdrave vlasy,huste. A velmi rychlo mi rastu. Vzdy po lete dam dolu 20-25 cm a do roka dorastu. Tiez vidavam baby s rieduckymi vlasmi,nezdravymi, tiez to nie je pekne za kazdy cenu dlhe. A na starych zenach to pekne nie je.
Zavisi od toho ake mas vlasy. Moja znama ma velmi riedke, ma ich az po zadok a vyzera to strasne
Husté dlhé po zadok, redšie po lopatky, alebo aspoň pod krk.
Osobne sa mi nepáčia úplne krátke strihy na ženách. Maloktorej to pristane. Väčšina žien s krátkymi vlasmi, ostrihanymi na muža, vyzerá ako muž. 🙄
Záleží koľko máš rokov...mne sa to na starších ženách nepáči, ale sú typy ktorým sa to hodí v akomkoľvek veku🙂
@snowflake07 nechcela som to az takto napisat, ale v podstate suhlasim🙈🤪😁
Ja mám vlasy troška kratšie ako je zadok (tak do trištvrte chrbta) a neplánujem sa ostrihať, takže ak narastu dlhšie nevadí mi to.. rada si ich vyžehlim a mám vysoký cop a vlasy si dávam nabok.. mám husté vlasy, mne sa to tak páči, príde mi to najpraktockejsi účes, celú mladosť som nosila totiž krátke vlasy ktoré som musela stále upravovať.. teraz mi stačí vyžehlenie (prirodzene mám také divné vlny) a je to upravené..
Paci sa mi to tak u deti akurat. Mna by porazilo pri mojej hustote vlasov mat ich dlhsie ako po plecia😱
Mne osobne sa to nepaci. Pacia sa mi sice dlhe vlasy na zenach, no dlzka po zadok pristane skor takym tym vilovskym typom. Na vacsine zien to podla mna vyzera skor neupravene. Hlavne, ak je uz aj vidno, ze zena nema 20.
Nad tým uvažujem aj ja - mávala som vlasy Max do pásu na postupku a mierne kučeravé. Po pôrodoch sa mi vyrovnali a mám po zadok . Tiež mám dilemu strihať či nie 🙄🤷
@tomyhardy akože si jej v spánku odstrihol vlasy? 😳 To fakt?
Áno. Aj chlapom sa to veľmi páči
Mne sa skor pacia vlasy v ucese...kludne aj dlhe.. :D
Mne sa také páčia.

Pošli foto .Ja som za dlhé aj keď u mňa nie je šanca mať dlhé mne strašne pomaly rastu