Packeta - zlé skúsenosti
Mate niekto skusenost ze vam balik ani po tyzdni nedosiel ? Cakam na nho uz od utorka minuleho tyzdna... prisla mi sms ze musia moj balik presmerovat na ine vydajne miesto a od vtedy sa z depa ani nepohol, na hovor neodpovedaju, na email neodpisuju na fb nereaguju!
Tak najnovsiu skusenost mam, ze zo Z boxu mi tyzden nevyzdvihli balik na odoslanie.... a mohol prijemca, ktory mi zaplatil dopredu, cakat.....po tyzdni ho prisiel zamestnanec vybrat zo Z boxu a odoslali ho adresatovi. Nemam slov.
Nikdy viac pokiaľ to nie je nevyhnutné ....pri bežných veciach ok ...ale ak nastane nejaký problém katastrofa .... Majú casuuuu na vyriešenie .... Naťahovala som sa veľmi dlho .. nikdy nepisat ale riešiť problém práve cez zákaznícku linku....vždy som len oznámila spojiť s operátorom a vždy som sa dovolala ...len niektore sú tam ako teliatka ...nie každá je ochotná ....
Už sa mi to stalo niekoľkokrát že nefungovali z boxy a musel som si vyzdvihnúť zásielku vo výdatnom mieste vzdialene 12 km . Na chuja som platil poštovné mohol som to dať rovno na postu. Neodporúčam neodporúčam neodporúčam. Nedá sa ta dovolať a furt dookola melu svoje a ak náhodou presmerujem zásielku rak cestuje ďalšie 2 týždne. Neodporúčam Alza box je topka
Mám čerstvé zlé skúsenosti. Packeta už nikdy viac. Kúpil som vec z českého aukra a packeta mi zmenila miesto dodania o 25km inam, bez toho aby ma informovali. Tam aj uvedený balík odovzdali v nejakej predajni. Volal som na podporu a požiadal o iné, mne vyhovujúcejšie miesto. Všetko prebehlo, nová adresa v apke a na druhý deň správa, že pre nadrozmernosť bol balík vrátený odosielateľovi. Tri krát som volal na podporu a raz písal reklamaciu, všetko zbytočné. Mám vraj kontaktovať predávajúceho, že to už nie je ich vec a balík vrátili do čiech.
Ja mám tiež negativnú skúsenosť, balík som si dala doručiť na adresu, kurier mi zvonil tak som isla dole lebo kým som mu otvárala bránu tak zvonil ešte raz tak hovorím idem rýchlo dole to bola tak minúta dve a neuverite ale on ani nečakal.. Takže doma som bola ale nebil ochotný ani počkať kým prídem dole.. A je zaujímavé,že zo všetkými prepravným spoločnosťami mám len dobré skúsenosti, ale táto packeta je niečo hrozné
Ja som mal čakat na premiestnenie zo Z-boxu na kamennu prevadzke 3-5 prac. dni stale čakam už asi 2 tyždne som zvedavy kedy to pride.
Mne mešká balik z packety od 19.2 2025,od Nitry-Dolné hony sa od vtedy nepohol,aj som tam volala aj písala mail,volala tam aj predávajúca,no od nich žiadna odozva
Ďalšia novinka-ktoru si malo ludi uvedomuje. Ak máte problem a chcete sa do pakety dovolať, máte ďalší problém. Ozve sa vám totiž umelá inteligencia, ktorá rozpráva a rozpráva a rozpráva. A hovor je samozrejme spoplatený. To je najnovšia novinka asi všetkých mobilných operátorov, nestačí im, že im človek platí paušál, ale musí ešte vždy niečo doplácať. A firmy si to tiež takto zariaďujú. Žiadne normálne hovory, ale len umelá inteligencia. S tou sa ale všetko rozumne nedá vyriešiť
@petronella22 nic neporadim len bombardovat, manzel je taka huba plna on sa rad vykecava, on tam volal aj 2x za den. Plus sme napisali reklamaciu, plus som im pisala email na zakaznicku zonu ... Vellla bombardovania. Este aj predavajuca telefonovala, lebo slo o vyse 100 € fusak. Cize ked mi napisali, ze sa balik stratil som skoro z koze vyletela. Popritom mi kurier povedal osobne v depe, ze balik urcite siel do z -boxu. A hla nasiel sa .. este co sa mi nepacilo ohodnotenie balika na 15 €, neviem ako prisli k tejto cene ale tam sme sa ozvali i ja i predavajuca, ze halo preplatit vyse 100 € je potrebne.
Ďalšia novinka-ktoru si malo ludi uvedomuje. Ak máte problem a chcete sa do pakety dovolať, máte ďalší problém. Ozve sa vám totiž umelá inteligencia, ktorá rozpráva a rozpráva a rozpráva. A hovor je samozrejme spoplatený. To je najnovšia novinka asi všetkých mobilných operátorov, nestačí im, že im človek platí paušál, ale musí ešte vždy niečo doplácať. A firmy si to tiež takto zariaďujú. Žiadne normálne hovory, ale len umelá inteligencia. S tou sa ale všetko rozumne nedá vyriešiť
Veľké problémy s nimi žiaľ. Neotvorilo mi Z box a keďže som im volala vraj musia urobiť fyzickú inventúru boxu, nikto nič, nedvíhajú, neodpisujú vraj majú na to 10 dní. A keď už konečne sa dovoláte, povedia že je to nedohľadané a mám si reklamovať u odosielateľa. No úbohý eshop to poslal na čas a ešte toto. Neskutočné to je fakt možné len na SK. Dávajte si na nich pozor, nikomu neodporúčam posielať cez packetu. Sama sa odhlasujem z app. Nikdy viac.
@jt261 s Packetou najhoršie skúsenosti, v depe pri Košiciach - Nová Polhora pracuje veľa bývalých basistov, balík tam leží aj niekoľko dní bez pohnutia.
Packeta vlastne nikde negarantuje čas doručenia ako iné kuriérske spoločnosti.
Nedoporučujem balík označiť nápisom krehké a podobne, lebo to si na ňom zgustnú...
Je najlacnejšia ale aj najhoršia!

Piešťany - Spišská Nová Ves 10 dňové trápenie