Pápež František a nebeské znamenia, ktoré ho sprevádzali
Pápež František bol muž mnohých nebeských znamení.
V roku 2013 v den kedy ho vymenovali do funkcie blesk zasiahol Vatikánsku baziliku 2 krát po sebe !
https://www.bbc.com/news/in-pictures-21427713
Pápežovo priezvisko BERGOGLIO dáva v najznámejšej počitačovej tabulke ASCII číselnu hodnotu 666
https://sk.wikipedia.org/wiki/ASCII
František je posledným 266 pápežom na Malachiášovom zozname pápežov z roku 1500.
František bol všeobecne považovaný za najliberálnejšieho pápeža zo všetkých 266 pápežov.
František zomrel presne na den Kristovho zmrtvychvstania.
Je tiež zaujímavé že v den ked zomrel pápež František sa v Nemecku odohral mimoriadne zriedkavy prírodný jav, ktorý zaskočil nielen obyvateľov, ale aj odborníkov sledujúcich atmosférické javy. Nad regiónom Pullheim sa prehnala silná búrka, no to, čo z nej vyšlo, bolo ďaleko za hranicou bežného úkazu – blesk s intenzitou neuveriteľných 207 kiloampérov (kA). Tento elektrický výboj je jeden z najsilnejších, aký bol v Nemecku za posledné desaťročia zaznamenaný,
https://www.imeteo.sk/spravy/neuveritelny-uder-...

@eva8
Vysvetlil som ti jednoznačne čo a ako máš počítať.
A prečo by si to mala spraviť, no hmm robíš to pre seba, aby si prišla na to, že ked hladáš 666 v nejakej večšej štatistickej vzorke podla fixných pravidiel, nevyjde ti to 666 tak lahko....
Takže šup šup, nevyhováraj sa a pekne do roboty.
@leonard1997 jaaaaj, cize si vlastne napisal jasny dokaz, ze pravdepodobnost je mala, cize moje vypocty su vlastne jasnym znamenim. Dakujem 👍
@leonard1997 jaaaaj, cize si vlastne napisal jasny dokaz, ze pravdepodobnost je mala, cize moje vypocty su vlastne jasnym znamenim. Dakujem 👍
@eva8
Ty tu o čom splietaš ?
Ale pekne vidno ako to odmietaš spraviť, bojíš sa toho ako čert kríža, lebo vieš že tam už nemáš priestor na svoje manipulatívne techniky, 🙂
@eva8
Ty tu o čom splietaš ?
Ale pekne vidno ako to odmietaš spraviť, bojíš sa toho ako čert kríža, lebo vieš že tam už nemáš priestor na svoje manipulatívne techniky, 🙂
@leonard1997 trosku slusnosti by ti nezaskodilo
Resume:
1. V roku 2013 blesk zasiahol Vatikánsku baziliku 2 krát po sebe nie v den, kedy papeza vymenovali do funkci
2. František nezomrel presne na den Kristovho zmrtvychvstania.
3. Blesk s intenzitou neuveriteľných 207 kiloampérov v Nemecku neudrel v den ked zomrel pápež František.
4. Tie cisla 666 su uplna hlupost
- meno Brrgillio nie je jedine
- v tebou uvedenych pripadoch odvolavajucich sa na jednotny algoritmus sa vyberali nie "jednotne mena", t.j.
bud len krstne mena,
bud len priezviska,
-bud len "papezske" mena,
Ale raz take, druhykrat ine, tretikrat tretie .. Cize nie jednotny postup pri vybere mien.
Hovoris o manipulacnych technikach?
A o splietani? Pekne si mozes spravit svoje navrhovane vypocty, aj za pomoci AI a zverejnovat tvoje "dokazy", aby si bol spokojny 👍
@leonard1997 trosku slusnosti by ti nezaskodilo
Resume:
1. V roku 2013 blesk zasiahol Vatikánsku baziliku 2 krát po sebe nie v den, kedy papeza vymenovali do funkci
2. František nezomrel presne na den Kristovho zmrtvychvstania.
3. Blesk s intenzitou neuveriteľných 207 kiloampérov v Nemecku neudrel v den ked zomrel pápež František.
4. Tie cisla 666 su uplna hlupost
- meno Brrgillio nie je jedine
- v tebou uvedenych pripadoch odvolavajucich sa na jednotny algoritmus sa vyberali nie "jednotne mena", t.j.
bud len krstne mena,
bud len priezviska,
-bud len "papezske" mena,
Ale raz take, druhykrat ine, tretikrat tretie .. Cize nie jednotny postup pri vybere mien.
Hovoris o manipulacnych technikach?
A o splietani? Pekne si mozes spravit svoje navrhovane vypocty, aj za pomoci AI a zverejnovat tvoje "dokazy", aby si bol spokojny 👍
@eva8
Ok tak teda odmietaš to spočítať, takže platí to čo som napísal hore.
@eva8
Ok tak teda odmietaš to spočítať, takže platí to čo som napísal hore.
@leonard1997 😃
Kym, cim sa riadis vo svojej viere? Odkial cerpas tieto informacie o znameniach?
@leonard1997 😃
Kym, cim sa riadis vo svojej viere? Odkial cerpas tieto informacie o znameniach?
@eva8 že ťa to ešte baví 😀 máš môj obdiv 😀
@leonard1997 😃
@eva8
Prešlo už niekoľko dní, a stále nie a nie nájsť 666 v zozname ktorý som ti dal... nuž narazili tvoje manipulatívne techniky na kamen, ked nemáš priestor manipulovať, 666 nenachádzaš 🙂
@eva8
Prešlo už niekoľko dní, a stále nie a nie nájsť 666 v zozname ktorý som ti dal... nuž narazili tvoje manipulatívne techniky na kamen, ked nemáš priestor manipulovať, 666 nenachádzaš 🙂
@leonard1997 👍
Len pre zaujimavost. V teme sa spominalo vyuzitie AI. Mozno preto sa tie casove udaje v uvodnom prispevku nezhoduju so skutocnostou:
... orientácia v kalendári patrí medzi úplné základy, ktoré zvládne každý školák, umelá inteligencia s tým má naďalej obrovské problémy.
https://fontech.startitup.sk/zlyhanie-ai-v-test...
Na rozdiel od klasickej výpočtovej techniky AI modely nefungujú na báze pravidiel a logiky, ale predpovedajú odpovede na základe vzorcov, ktoré rozpoznali v tréningových dátach.
Kalendáre zas vyžadujú kombináciu aritmetiky, chápanie dní v týždni, mesiacov a výnimiek, ako sú priestupné roky. Pre človeka samozrejmosť, pre umelú inteligenciu stále problém.
Len pre zaujimavost. V teme sa spominalo vyuzitie AI. Mozno preto sa tie casove udaje v uvodnom prispevku nezhoduju so skutocnostou:
... orientácia v kalendári patrí medzi úplné základy, ktoré zvládne každý školák, umelá inteligencia s tým má naďalej obrovské problémy.
https://fontech.startitup.sk/zlyhanie-ai-v-test...
Na rozdiel od klasickej výpočtovej techniky AI modely nefungujú na báze pravidiel a logiky, ale predpovedajú odpovede na základe vzorcov, ktoré rozpoznali v tréningových dátach.
Kalendáre zas vyžadujú kombináciu aritmetiky, chápanie dní v týždni, mesiacov a výnimiek, ako sú priestupné roky. Pre človeka samozrejmosť, pre umelú inteligenciu stále problém.
@eva8 áno stále má medzery , treba overovať čo píše. 🙂 Jednoducho niektoré veci nevie, ani keď som odfotila tlačivo, nebola to schopná nejako pochopiť 🤣.

@leonard1997 preco by som to mala spravit?
@eva8
Vysvetlil som ti jednoznačne čo a ako máš počítať.
A prečo by si to mala spraviť, no hmm robíš to pre seba, aby si prišla na to, že ked hladáš 666 v nejakej večšej štatistickej vzorke podla fixných pravidiel, nevyjde ti to 666 tak lahko....
Takže šup šup, nevyhováraj sa a pekne do roboty.