icon

Pápež František a nebeské znamenia, ktoré ho sprevádzali

leonard1997
27. apr 2025

Pápež František bol muž mnohých nebeských znamení.
V roku 2013 v den kedy ho vymenovali do funkcie blesk zasiahol Vatikánsku baziliku 2 krát po sebe !
https://www.bbc.com/news/in-pictures-21427713

Pápežovo priezvisko BERGOGLIO dáva v najznámejšej počitačovej tabulke ASCII číselnu hodnotu 666
https://sk.wikipedia.org/wiki/ASCII

František je posledným 266 pápežom na Malachiášovom zozname pápežov z roku 1500.
František bol všeobecne považovaný za najliberálnejšieho pápeža zo všetkých 266 pápežov.
František zomrel presne na den Kristovho zmrtvychvstania.
Je tiež zaujímavé že v den ked zomrel pápež František sa v Nemecku odohral mimoriadne zriedkavy prírodný jav, ktorý zaskočil nielen obyvateľov, ale aj odborníkov sledujúcich atmosférické javy. Nad regiónom Pullheim sa prehnala silná búrka, no to, čo z nej vyšlo, bolo ďaleko za hranicou bežného úkazu – blesk s intenzitou neuveriteľných 207 kiloampérov (kA). Tento elektrický výboj je jeden z najsilnejších, aký bol v Nemecku za posledné desaťročia zaznamenaný,
https://www.imeteo.sk/spravy/neuveritelny-uder-...

Pápež František a nebeské znamenia, ktoré ho sprevádzaliPápež František a nebeské znamenia, ktoré ho sprevádzaliPápež František a nebeské znamenia, ktoré ho sprevádzali
leonard1997
autor
27. apr 2025
@ahhola

@leonard1997 akoze v reichu nema kto makat a henti makaju, hej❓daj este nejaky😅

@ahhola
Ne to si nemyslím, ja myslím že rozhodne má kto makať, ibaže Nemci sú príliš leniví. Migranti robia tie fyzicky najťažšie práce, nad ktorými Nemci len ohrnajú nosom. Migranti tam nie sú preto že by Nemci nemali dostatok robotníkov spomedzi seba, ale preto že sú leniví robiť fyzicky náročné práce.

thirstymonk
27. apr 2025
@leonard1997

@thirstymonk
na veľkonočný pondelok, teda nie v obyčajný kresťanský den.

@leonard1997 Veľkonočný pondelok je v "hodnoti" len trápny sviatok, porovnateľný napr. so sviatkom sv. apoštola Júdu Tadeáša, alebo sviatkom anjelov strážcov. Nie je to teda slávnosť. Je len súčasť veľkonočnej oktávy a nemá o nič väčší význam ako napr. nasledujúci deň - veľkonočný utorok. Význam má z mimokresťanského hľadiska (že je to štátny sviatok, oblievačka, šibačka...).

V každom prípade, tvrdenie, že Fero umrel na deň Kristovho vzkriesenia je obyčajná lacná lož. Buď to nechceš vidieť, alebo náročky tvrdíš opak.

ahhola
27. apr 2025
@leonard1997

@ahhola
Ne to si nemyslím, ja myslím že rozhodne má kto makať, ibaže Nemci sú príliš leniví. Migranti robia tie fyzicky najťažšie práce, nad ktorými Nemci len ohrnajú nosom. Migranti tam nie sú preto že by Nemci nemali dostatok robotníkov spomedzi seba, ale preto že sú leniví robiť fyzicky náročné práce.

@leonard1997 migranti robia jedine botdel, az na tych par smetiarov, kebabistov, barbierov, imamov...spred roku 2015. Takyi bordel este nemcuri nezazili, aby v auguste zatvarali berlinske kupaliska, lebo do nich hostia sra.., a napadali domorodych plavcikov. Ja vas vsetkych co ste z ich situacie v klude obdivujem. Ja sa tych exoxichtov vyslovene bojim, sice to uz nejak doklepem, ale co sme to sposobili nasim detom❓

moonlight1210
27. apr 2025

@leonard1997 zabudol si este, ze nad miestom rozlucky preleteli velke krdle vtakov, akoby sa s nim lucila i priroda.
Ked uz spominas znamenia.

liusa82
27. apr 2025

no veru nech mu už dajú chudákovi konečne svatý pokoj.Ten len zalamuje rukami ak sa na to z hora díva

domkakvet
27. apr 2025

@leonard1997 ja som veriaca bez ohladu na tie znamenia a neviem co znamenaju.

guudy
27. apr 2025
@aduskatt

@done podľa dostupných info zomrel 7,35

@aduskatt ale niekde na svete v tom case bolo 2:35😂😂😂😂

aduskatt
27. apr 2025
@guudy

@aduskatt ale niekde na svete v tom case bolo 2:35😂😂😂😂

@guudy áno, to je fakt🙂

cecilia29
27. apr 2025

Už len keď čítam , že zomrel presne na deň Krostovho zmŕtvychvstania...už keď niekto niečo píše, nech píše aspon presne ... Nehľadaj znamenia tam kde niesu. U nas bol nádherný deň napriklad.

osky
27. apr 2025
@leonard1997

Nie, silné fúkanie a krásna dúha sú bežné atmosferické javy, čiže pokial sa udejú v den pápežovho pohrebu nejde o nič nezvyčajné. Ale pokial v ten den dojde k nejakému extrémne nepravdepodnému atmosferickému javu ide už o niečo iné.

A to sa ešte umocní, pokial rozne extrémne nepravdepodobné javy boli v jeho živote viac krát po sebe,.

@leonard1997 ja nechapem,ako prisli k tym cislam pri jednotlivych pisnenach....

osky
27. apr 2025
@thirstymonk

@leonard1997 Veľkonočný pondelok je v "hodnoti" len trápny sviatok, porovnateľný napr. so sviatkom sv. apoštola Júdu Tadeáša, alebo sviatkom anjelov strážcov. Nie je to teda slávnosť. Je len súčasť veľkonočnej oktávy a nemá o nič väčší význam ako napr. nasledujúci deň - veľkonočný utorok. Význam má z mimokresťanského hľadiska (že je to štátny sviatok, oblievačka, šibačka...).

V každom prípade, tvrdenie, že Fero umrel na deň Kristovho vzkriesenia je obyčajná lacná lož. Buď to nechceš vidieť, alebo náročky tvrdíš opak.

@thirstymonk aj keby si mal pravdu.
Nazvat papeza "Fero" je nedostojne a hovori len o tebe,co si zac

wolf_
27. apr 2025

Verím tomu, že keby sa mi chce pátrať ohľadom môjho dátumu a času narodenia, môjho mena, mojich pre mňa významných udalostí.. na niečo iné, nezvyčajné, zvláštne, znamenie.. by som tiež prišla 🙂 Kto pátra, ten nájde. Kto hľadá znamenia, tiež ich nájde. Takže tak... So všetkou úctou k tomuto človeku.....

aurora33
27. apr 2025

@leonard1997 s tvojimi schopnosťami môžeš ísť čarovať do TV8. Ty znamenie.

diaszoky
27. apr 2025
@done

Celý život sa skladá z náhod.
Pápež František spolu s dvoma deťmi vypustili z okna apoštolského paláca na námestí svätého Petra dve biele holubice - symboly mieru. Lenže akonáhle sa žiarivo belostní operenci objavili vo voľnom priestore nad námestím, zaútočili na nich hladná vrana a lačná morská čajka. Kým vrana svoju korisť minula, čajka bola úspešná. Pápež môže dúfať, že to nie je žiadne zlé znamenie.

Rodák z Argentíny, veľký fanúšik klubu San Lorenzo, bol držiteľom členskej kartičky, ktorú si ponechal až do svojej smrti. Klubová kartička bola vystavená na meno Jorge Mario Bergoglio, čo bolo civilné meno pápeža Františka A práve jej registračné číslo – 88235 – sa stalo predmetom vášnivých diskusií. Pápež František zomrel vo veku 88 rokov o 2:35 ráno miestneho času.

@done nahody newxistuju

nevenka
27. apr 2025
@heln

@leonard1997 neviem ci pre katolikov ma velkonocny pondelok nejaky vyznam, ale inak pre krestanov je velkonocny pondelok bezvyznamny, s Kristom ho nic nespaja, robia sa len pohanske tradicie.

@heln neviem, ci to vysvetlim presne, ale pokusim sa. Niektore velke sviatky maju tzv. oktavu, oslavuje sa teda ta ista udalost v kazdy den oktavy, akoby to bol 1 den. Teda Velkonocna nedela sa zacina po zotmeni na Bielu sobotu vecer a konci sa dnesnym dnom, Nedelou Bozieho Milosrdenstva. Takze aj velkonocny pondelok je akoby len cast Velkonocnej nedele. Nema to uz charakter taky, ze by si musela ist na svatu omsu a tak.
Ale co sa tyka tych konspiracii, tak nemam slov 🙈.

medea2003
27. apr 2025

@leonard1997 napriklad nezomrel presne na den zmrtvychvstania, ale na Velkonocny pondelok, ibaze by to bolo v Biblii konspiratorov inak 🙂

marca12
27. apr 2025
@kremlicka250

My sme mali ako deti posledne trojcislie pevnej linky 666. Tiez sme satanove deti?
To ako nemozes mysliet vazne....
Kto chce, najde znamenie aj v kuracom vyvare... asi tak nejak.

@kremlicka250 Presne tak,satanove deti ste boli 🤣 a nesnaz sa to zhodit na nahodu 🤣

earlgrey
27. apr 2025

Dáš mi prosím kontakt na tvojho dílera? 😁 aj ja chcem také...

pieces
27. apr 2025

Vraj zomrel pár dní skôr, len zámerne uviedli práve tento deň a čas... asi aby sa začalo hovoriť práve o nejakých znameniach, ktoré ho sprevádzali...aby z toho spravili niečo výnimočné...

nekonecna_katastrofa
27. apr 2025
@pieces

Vraj zomrel pár dní skôr, len zámerne uviedli práve tento deň a čas... asi aby sa začalo hovoriť práve o nejakých znameniach, ktoré ho sprevádzali...aby z toho spravili niečo výnimočné...

@pieces Ved mal na Velkonocnu nedelu pozehnanie Urbi et Orbi z balkona. Ako mohol byt mrtvy par dni skor? Ved si overujte zdroje a netrepte somariny 🙄

pieces
27. apr 2025
@nekonecna_katastrofa

@pieces Ved mal na Velkonocnu nedelu pozehnanie Urbi et Orbi z balkona. Ako mohol byt mrtvy par dni skor? Ved si overujte zdroje a netrepte somariny 🙄

@nekonecna_katastrofa tak možno nie dní ale čas... už si to celkom nepamätám, každopádne to mohlo byť trochu inak ako sa oficiálne uvádza....

rozculena
27. apr 2025
sticker
janulik2008
27. apr 2025

ach Bože ... pamätám si, že keď zomrela kráľovná Alžbeta II. tak sa tuším nad Buckinghamským palácov objavila dúha, dokonce dve dúhy. Ľudia to pripisovali tomu, že sa stretla s manželom a je na "druhej strane". Čo sa týka pápeža tak neviem či nad Bazilikou Sv. Petra alebo inde sa rozjasnila obloha z ničoho nič.

Inak, dnes na FB mi vyskočil tento príspevok ... to tiež bolo "zaujímavé" ...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3012824214...

isis234
28. apr 2025
@leonard1997

@ahhola Cina rieši nedostatok pracovnej sily robotizáciou. Europa migrantmi.

@leonard1997 imigranti nevedia pracovať. Neprichádzajú ako pracovná sila. nemýl si to.
Písali, že pážež bol v kome. Večeral, neskôr bol v kome a zomrel ráno o 7,25 hod. (kolko hodín bol v kome?) Nie je to divné?

isis234
28. apr 2025
@janulik2008

ach Bože ... pamätám si, že keď zomrela kráľovná Alžbeta II. tak sa tuším nad Buckinghamským palácov objavila dúha, dokonce dve dúhy. Ľudia to pripisovali tomu, že sa stretla s manželom a je na "druhej strane". Čo sa týka pápeža tak neviem či nad Bazilikou Sv. Petra alebo inde sa rozjasnila obloha z ničoho nič.

Inak, dnes na FB mi vyskočil tento príspevok ... to tiež bolo "zaujímavé" ...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3012824214...

@janulik2008 včera o ňom dávali v telke.. aj s tým Luníkom- je to tak.. Nepomohol im, Len čítal. Usmieval sa, Prišiel ich pozrieť...

lenkakravcova
28. apr 2025
@isis234

@leonard1997 imigranti nevedia pracovať. Neprichádzajú ako pracovná sila. nemýl si to.
Písali, že pážež bol v kome. Večeral, neskôr bol v kome a zomrel ráno o 7,25 hod. (kolko hodín bol v kome?) Nie je to divné?

@isis234 imigranti sú aj Slováci v Nemecku. 😅

moonlight1210
28. apr 2025
@diaszoky

@done nahody newxistuju

@diaszoky nahody neexistuju, ale otazka je, kde vsade chces hladat previazanie a vzorce, ze prave toto spolu suvisi.

moonlight1210
28. apr 2025
@pieces

@pieces pri kazdom slavnejsom cloveku sa vzdy najde aspon jeden konspirator (nehovorim, ze ty), ktory je presvedceny, ze vo svojej dolezitosti nahliada za oponu svetoveho diania a vidi vsetky (prepokladane) tajne operacie jasne a zretelne. Ze jeho neprekabatia.

A aspon jeden clovek, ktory tie jeho vyplody povazuje minimalne za pravdepodobne. Ak nie pravdive.

To je fuk, ci Diana, ci papez, ci kralovna, ci daky prezident,…

Vatikan nic neposuval, ani nechcel ziadne zahady, znamenia, legendy (btw. ak ma dojst nahodou v buducnosti na nejake blahorecenie, budu skumat uplne ine veci, ako cislo z karticky vs. datum umrtia).

Tieto zhody a nahody si tam dosadili len ludia chtivi zahad okolo toho. Zvycajne trpiaci malostou, kombinovanou s velikasstvom (pocitom ich okolim nedocenenej dolezitosti a mudrosti).

Aj ten prelet vtakov bola cista nahoda, ale vyzeralo to tak milo, akoze symbolicky. Zvierata celkovo kaslu na to, co nas nadchyna a co v tom my vidime.
Tie vtaky proste tadial preleteli (velmi teoreticky bol nad tym prestorom teplejsi vzduch, ale asi skor nie, tolko ludi tam zas naraz nebolo).

diaszoky
28. apr 2025
@moonlight1210

@diaszoky nahody neexistuju, ale otazka je, kde vsade chces hladat previazanie a vzorce, ze prave toto spolu suvisi.

@moonlight1210 neviem nezamyslam sa. Ja ti len dam moj osobny pribeh.s muzom sme chceli pred x rokmi byt slebo dom cerstvo po svadbe… pozicku nam zamietli .. penazi sme mali dost no vzdy malo svokor nas odhovaral ze bez pozicky dom nepostavime co bola vtedy blbost.. podla mna. Prave v tom case som sa rozhodla modlit sv ruzenec klakla pred sochu Panny Marie a hovorim prosim sv Panna Maria urob zazrak ved byvame v zahranici chceme sa vratit a nemame kam uver zamietnuty.. O par dni sme sli na svadbu kde mi znama vravi ze predava ista pani byt v pondelok sme sli na obhliadku do konca mesiaca bol nas.. to nahoda nebola a nikdy som sa za byvanie nemodlila
Az vtedy a zazrak to bol po 4roch rokoch cosme hladali byt nikde nebol interat a zrazu .. ani interat nebol len znama mala echo .. tak sme byt kupili bez uveru a zijeme si

done
28. apr 2025
@nekonecna_katastrofa

@nekonecna_katastrofa ako to bolo naozaj vie len veľmi málo ľudí...Vatikán je plný záhad a tajomstiev. A každý má niekde svojho dvojníka, aj ja mám.