Parkovanie na našom mieste
Od rána nám niekto parkuje na našom mieste, čo máme pridelené a nikde inde sa zaparkovať nedá. Priatel trochu potrúbil, keďže teraz prišiel a trochu trubil či niekomu nedojde že parkuje tam kde nemá. Nikto nič a teraz nevieme čo robiť. Stretli ste sa s tým niekto?
@prasiatko30 má spztku s rovnakym mestom
No ako som si tu tak s vami písala tak odišla😂takže dúfam že vyriešené
Clovek si moze auto pozicat z sk autopozicovne😅
@prasiatko30 môže ale dotyčná bola slovenka, bola s malym dieťaťom a bola mi známa z videnia
Trochu tomu nerozumiem, videla si ju a nepovedala si jej, že parkuje na vašom
Ja by som minimálne zakričala z okna
Jejda mala si nechat zaradenu rychlost to by neposunula 🙂 minimalne by som jej chcela vysvetlit z oci do oci ze nabuduce budes rovno volat policiu a nech sa douci znacky
ináč pozor, keď blokuješ výjazd iného auta, tak aj ty sa dopúšťaš priestupku. Správne riešenie je volať pri porušení dopravných predpisov políciu.
ak je vyhradené miesto riadne označené vodorovnou a zvislou DZ.
nestačí len tabuľka s EČV.
Sa čudujem, koľké radíte blokovať to auto. A ak je to blbec a ťukne ju a ešte nakoniec bude ona vinná a neuzná poisťovňa škodovú udalosť, že blokovala a stála mimo parkovacieho miesta a bude ju to stáť pár tisíc eur oprava? Ja by som neblokovala určite a neriskovala, bud ak mám dobrú náladu zaparkujem inde a dám lístok, že je to moje miesto a nabudúce volám políciu alebo rovno políciu zavolám, je to pár minút roboty, zavoláš, prídu, ukážeš, zavolajú majiteľovi a ten preparkuje a je.
@elizabet173 tiež nechápem
@elizabet173 odletela 😀
v zenskom rode si o nej pisala hned na zaciatku .. tak ako si vedela ze je to zenska? ked az teraz pises ze odisla a bola to matka s dietatom ..
@marsmykkok aha. Koľko si platíš ty ročne za svoje státie pri byte? Tak ja mám byt ta, ktorá si pripadne nájde iné miesto a to svoje, zaplatené, budú obliehať blbečkovia? Super. Si asi nikdy nebývala v paneláku, kde dať zápalku je vrchol šikovnosti. Nie to ešte “niekde” zaparkovať.
Presne kvoli tomuto si dala jedna znama namontovat parkovaciu zabranu. Ako som pozerala je viacero druhov - nieco ako toto
https://www.vmbal.sk/parkovacia-zabrana-re-u94-...
Priatel bol so psom tak ju pustil a povedal len to co bolo na listočku
@syslik81 neviem aké blbosti tu kecám a pisala som aj to že nebudem utekat v pyzame tehotna z 3 poschodia aby som sa jej opýtala koľko tu mieni parkovať. Bola som v tom, že tu bude parkovať pár minút..
Skoro v každej odpovedi zdôrazňuješ, že si tehotná...No a čo ako...
ty nemôžeš nikoho obmedziť tvojim autom, lebo ešte aj ty dostaneš pokutu. Bacha na to. Treba volať policajtov
@mandarinka555 vsak to napisala 2x. A?
@mandarinka555 akože je tehotná, ako 🐣
@mandarinka555 tak nekomentuj keď ti to vadi 🤷♀️
@laura07 čítaš čo píšem? Treba zavolať políciu. Ale blokovať, čo ak si bude myslieť, že sa nejako vytočí a nabúra alebo ak budem stáť niekde v ceste nabúra do mňa iné auto? V oboch prípadoch určite sa bude poisťovňa toho čo nabúral vykrúcať, že som zle stála a nebude chcieť vyplatiť škodu z PZP? Tak ublížim len sebe, že si urobím niekoľko tisíc eur škodu, ktorú zaplatím z vlastného. Dovtedy sa chodí s džbánom po vodu kým sa nerozbije a potom je neskoro plakať. Radšej tá polícia ako takto hlúpo blokovať a riskovať.
@marsmykkok ty máš dojem, že ma zuajima co píšeš? Sní omylom. Policajti? Mestskí? Volaj. Už predvčerom bolo neskoro. 🫢
Mne sa tak postavil sused s vedlajsieho vchodu na mnou platene miesto...volala som mestskych, a este ma zdrbali,ze ho blokujem, ze mi daju pokutu, dobre som sa povadila s nimi, a pokutu dostal ten sused 30e.... a este aj ina suseda, prisla ,zaparkovala svojim autom v susediacom boxe,a vybocene jej auto v mojom boxe (predkom stala).
.tak zasa som volala mestskych,a aj jej dali 30e pokutu...a mna nezaujima,ze nema kde,alebo parkuje ako krava,a nevie rovno dat...ja som plaatila mestskej casti dost za miesto...

Jednoducho mu daj odkaz mne takto bežné zastali a druhýkrát tam už nestali nikdy som nemusela volať policajtov vždy som našla ďalej miesto