Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Môj takmer trojročný syn sa ma opoýtal, keď som vyšla zo sprchy, že kde mám pipíka. A potom v reštaurácii pri stole (boli sme na dovolenke) - zahlásil: "Mama nemá pipíka." Našťastie nikto vedľa nás nesedel 😀
@anjika44 moja dcera takto dumala sama nad sebou: nemala ani štyri roky, skakala hola po posteli, zrazu si sadla, pozera medzi nohy a zakričí: jeeeej mamiiii ja tu mam dierku. Ja: Ano zlatko z tej cikáš. Ona sa nedala odbit: ale nieeee, pod tym. Triediac skrinu odpovedam: jaaj to je ta druha z ktorej kakáš! Ona: ale tu je ešte jedna. Skoro som sa do tej skrine poskladala s tym pradlom. Nastastie v tej poslednej vete skonštatovala len viditeľny fakt a s otazkami prestala. Vdaka tomu som zistila aky mam vazny problem vysvetlit 4r.dietatu prijatelnym sposobom co je vagina 😂
@akart mne sa muz dlho smial, ze rozoznavam auta len podla farieb, ale ked sme kupili tmavomodru lanciu lybru (ma okruhle predne svetla), dokazala som mu opak. Minimalne mesiac po kupe som sa kazde rano pokusala nasadnut do susedovho cierneho mercedesu, len preto ze mal tiez predne svetla okruhle. Manzel vyhlasil, ze ked uz ani farby nepoznam, tak mam aspon dobry vkus 🙂 a tiez sa na tom bavi uz 10 rokov 😉
@zizka
@maca2014
@maria584
Ja sa fakt smejem nahlas. Ja moje auto rozoznávam podľa dáždnika položenom pri zadnom skle. A radšej pomlčím o tom, koľkokrát som ho už hľadala na parkovisku s plným nákupným vozíkom.😂
Inak ešte mi napadlo: s kamarátkami chodím na drink do jednej krčmičky. Ja chodievam autom. Mám Ford Fokus modrú metalízu. Raz sme sedeli vonku a vidím, ako sa jeden starší pán obšmieta okolo môjho auta. Hovorím, hľadáte niečo? A on - nie... Viete, ja mám presne také isté auto, presne takú istú farbu a vaše auto tu často stojí. Mne potom manželka doma nadáva, že stále chodím do krčmy a ešte i autom. Pán býval od tej "našej" krčmičky cca 150 m a nakoniec vysvitlo, že má ešte i také isté priezvisko ako ja! Aká náhodička.
Rozhovor mojej 5 r. dcery so starkou tesne pred Vianocami:
K: hmmmm ja by som chcela od Jeziska noveho plysaka
Starka: tak mu napiseme list
K: vyborny napad, starka, kam ty na to chodis. Starkaaaaaaaa a ty by si si co zelala od Jeziska?
Starka: No aj mna by potesil taky novy plysak.
K sa zamysli a zahlasi: dobre, ale napis, ze stary plysak. Lebo ty si uz stara
Moj syncek /5 r./ ,,Maminka ty si taká makka, cim si starsia, tym si makšia a natriasa mi ruku pod pažou tam už to trochu ovisa🙂...babke hladka ruku na vrchu a vravi jej ,,Babka aké velke vlny sa Ti robia, vyskusa potom dedkovi a hovori ,,Dedkovi sa take nerobia"
Asi dva dni dozadu, nieco som mu nedovolila isiel do izby, zoberie si svoj ruksak a zacne si tam davat auticka a hovori: Idem prec, zbalim si to co potrebujem a bali, ponozky, auticka, autobus, dreveny kord, baloniky a nakoniec si zoberie papierove servitky so slovami aj toto si zbalim. Pytam sa kam ides? Idem na autobus a potom vlakom do Madarska...vravim mu ale teraz vlaky ani autobusy nechodia, nevadi idem peso. Da si ten batoztek na chrbat, pozrie na mna smutne, ,,Papa mami, tak ja uz idem"....a caka ako zareagujem...samozrejme protestujem vrati sa a o chvilu mi hovori ,,Maminka, tak ja idem na to dobrodruzstvo" a znovu si dava ruksak na chrbat...
Môj brat keď bol malý asi 3-4r., nechcel večer upratať svoje hračky. Po niekoľkých upomenutí už mamka zvýšila hlas, on si zobral svôj kufrík, naložil tam nijakú hračku, nijaké oblečenie a postavil sa do vchodu kuchyne a zahlásil mamke: idem preč, kričala si na mňa, neľúbim ťa. Mamka mu hovorí: dobre, choď, keď ti bude inde lepšie. Brat išiel ku vchodovým dverám, otvoril dvere a hneď aj zavrel. Vrátil sa do kuchyne a hovorí mamke: máš štastie, že je tam už tma - a išiel uložiť hračky.
Moja dcera sa v 9-10rokoch opytala dedka (mojho otca) ze co je to erekcia. Predpokladam ze moj otec jej to vysvetlil na urovni pana profesora (rad totiž vysvetluje a poucuje). Najlepsie ze ked som pre dceru prisla, tuto prednasku dal aj mne. No hanbila som sa jak pes, ze otec mi toto vysvetluje ako druhej v poradi (po dcere) cca s 30 r omeskanim a ja dospela, dve deti, pomaly 40tka na krku. Ze asi fakt netusim co je erekcia 😚🙈
Moj 5,5r. syn: Mamina, a ake ovocie mas rada?" Ja: "Marhule, broskyne,... A ty mas rad ovocie?" Syn: "Ano," s manzelom se zostali vyvaleni, lebo neje absolutne ziadne a maly pokracoval: "ale len zlate jablka a zlate mrkvy." 😂
@romiada umrela som😂 prosím si vysvetliť
Ako si zapisujeme recept na pirohy?!
Syn (2r.3m.) v debate so svojím psíkom...nastŕčam uši a vždy som započula už len ,, no píííčííí,,...po treťom razy, sa ho pýtam, že čo hovorí psíkovi... odpoveď jednoznačná ,,no píííčííí,,... zamýšľam sa, kde zase čo mohol pochytiť... zvýšeným tónom hlasu vravím, kto to povedal...s úsmevom na tvári mi odpovedá...,,mama nevieš?! Veď bača...pirohy?! No, píííčííí...(čítaj píš, si) 😊 tak mi aj celkom odľahlo 😇
@elenita chces pocut prednes mojho tatka?😂 Erekciu mozu mat len muzi, lebo maju penis. Je to vzpriamenie penisu, ktoré je možné vďaka toporiacim telieskam vnútri penisu, stoporí sa vtedy keď je muž vzrušený resp. vtedy keď sa chystá na pohlavný styk.
mal mi to otec ozrejmiť ešte skôr ako som si zarobila dve deti 😈😂
Nas maly este dobre nerozprava, ale aj tak sa snazi. Na zastavke sme stretli mladu slecnu, ktora mala pirsing v nose medzi dierkami. Maly sa pyta: "Co to to je?" A ja diplomaticky odpoviem, ze neviem a radsej pozeram druhym smerom. Chvilu bolo ticho, premyslal a potom z neho vyletelo: "Muuuu." 😂 Esteze jej siel bus a zakratko odisla 🤣
Ako inak, slecna zaregistrovala v TV reklamu na pripravok povzbudzujuci erekciu a hned dobehne: "Mami, co je to ta erekcia?" Ja: "Vies, to muzom stvrdne penis.." Ani som nestihla dopovedat a slecna: "No to maju blbe!" a odkracala.
Pytam sa syna (3,5r) či v škôlke jedavaju iba lyžicou alebo aj priborom. On sa zamyslel a potom sa spytal: "myslíš polievku?"
Dnes idem so synom zo skolky a hovori mi : "zajtra mi das do skolky srobovak dobre ?? A ja ze ci potrebuje nieco opravit zasrobovat a on, ze nieee potrebujem odsrobovat zabradlie aby som mohol jamu vykopat a dostat sa domov 😂
Maly bol este kojeny...no vedel uz rozpravat.pozeral sa cez okno z auta.Na bilborde bola zobrazena slecna skoro bez podprsenky...reklama na bordel.cize bola tam sexica...a Nas druhorodeny chlapec zahlasil tatovi,ze aj on chce mat taku maminu.😃😃😃
@janinah pytas sa, ci niekto zabudol na auto, ktore mu dva dni nechybalo? Tak na auto nie, ale na kabelku, ktoru som nechala v satni po rodicovskom zdruzeni, ano. A chybala mi skor ako za dva dni. Boli v nej totiz kluce od bytu, takze ked som prisla domov a zistila, ze nemam cim otvorit, tak som sa pekne-krasne musela vratit do skoly. A boli to fakt fofry (rozumej dobra tristvrte hodina), lebo manzel prave vtedy nebol doma a keby mi vratnik tu skolu zamkol, tak spime s detmi v ten den pod mostom...

@janinah hej stalo. Na dcerine rodicko som sla priamo z roboty autom. A kedze ma skolu rovno medzi mojou robotou a domom, cca kilometer od domu tak som si to veselo odcupitala peši domov bez vedomia ze mam pri škole auto. Rano idem do roboty, hladam auto v garazi, panika...a potom som mala chut si hlavu obuchat o stenu ze aka som "roztrzita" 😁 teraz si mi to svojim zazitkom pripomenula.