Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
@karajazviny Moja mama sa pred 30 rokmi starala o susedovie malú dcéru a tá rozprávala pi ča. Chvíľu nám trvalo, kým sme zistili, že tým myslí piť čaj.
Naša dnešná hláška. Snažila som sa malú "vyhnať" z postele a nechcelo sa jej ešte. Tak som jej akože začala ohryzkávať pätu na nohe. Ona mi zrejme chcela povedať, mamiii čo ti šiši? Ale hovorí: Mamíííííí, čo máš v hlave makovník? Ved to je moja nožičkáááááá 🙂
Dcera mala asi 2 roky ked si vyzkliekala pulover, zasekol sa jej, ked ho tahala cez hlavu: mamiiii, kde som?
😀 😅 bože, toto musím sem dať, teraz som sa vrátila z lekárne, stál predomnou jeden starší pán a pýta sa lekárnika: máte prezervatývy?
lekárnik: áno, máme
pán: no, ale ja potrebujem tie na nohy
Najprv sme s lekárnikom kukli na seba a potom nám došlo, on chcel tie návleky.
No, nič som nekúpila, pre to že ma taký smiech chytil, že som musela újsť.
😅😅😅😅😅😅
Inak raz davno som vystupovala z busu a nevidiaci pan, ze ci mu mozem pomoct ist s nim ku trafike (par metrov od zastvaky). Ja, ze jasne...aby rec nestala ma nenapadlo nic lepsie sa opytat ako: idete si kupit noviny?
Bola som na stretnutí spolužiakov po 36rokoch od maturity. Máme spolužiačku,ktorá sa vydávala ako 52 ročná.Rozprávala nám o svadbe.Šla do požičovne šiat,že potrebuje nejaké biele šaty alebo kostým pre svoju postavu,je silnejšia a slečna z požičovne jej vraví: Viete,ale svadobné mamy nezvyknú nosiť biele šaty....Aká svadobná mama? Ja som nevesta!....došla ku kaderníčke po telefonickom objednaní....Pani,asi ste sa zmýlila,ja mám teraz česať nevestu....No,veď som tu,ja som nevesta....Tak sme sa nasmiali,však na vydaj nikdy nie je neskoro,len pracovníčky to nepochopili🙂
Ja som sa v lete pošmykla na sprche na kúpalisku a riadne som tresla povedala som nejaké vyberané slová. A môj syn rozprával. "Mama sa pošmykla na sprche. A povedala:..." Ešte dobre, že nie pred svokrou.
Ja citam.na dobru noc:.....a z neba zacali padat vlozky..
Boli sme vonku a bol tam taky minikoltoc za 50 centov s ponikmi. Dcera (2 r) sa dva krat odviezla, dalej som uz nemala drobne. Krici: Este, este. Ja na to, Terezka, uz nemam peniaze. Ostala tam sediet, o chvilu dosla mamicka s dievcatkom - ides na ponika? Mala vytusila sancu: Maminka, teta ma peniaze?
Malemu som dnes po dopoludni v kuchyni nalozila na tanier (som sa hecla a robila som viac veci) - lososa, rezen, fasirku, opekane zemiaky, ryzu a cerstvu zeleninu ako oblohu.....O chvilu pocujem...Hm, tak mrkva je dobra....
Ráno nám dcérka (2) pobehuje po izbe. V tom sa zobudil manžel a vyšiel z posteli v trenkach, že ide na záchod, malá prišla k nemu ukázala mu na pipika a hovorí:,, Tato má hovnoo'' 😂
Keď už ste tu minule písali o tom zabudani áut a podobne... sestru ste ešte nikde nezabudli, že?
Kamoška chodila autom do práce a po ceste pribrala mňa aj moju sestru (stredoškoláčku). My dve sme sedávali vpredu, sestra vzadu. Sestra takmer celú cestu nepovedala nič, len ak sme sa jej dačo opýtali, my sme však klabosili celú cestu.
Raz asi po 15 km jazdy som sa čosi opýtala sestry, no odpovede som sa nedočkala ani na druhý krát. Obzriem sa a sestry nikde. Skoro som tam skolabovala. Rýchlo volám sestre, kde je a ona, že ide busom do školy. Totiž to, jej sa nedali pri nasadani do auta otvoriť zadné dvere, lebo bola zima a primrzli. Ja som nasadla dopredu, zavrela dvere a šli sme.
Kamoška mi potom hovorila, že jej aj bolo čudné, prečo moja sestra nejde s nami autom, keď tam čakala spolu so mnou. Ale že si potom pomyslela, že asi pôjde najprv do obchodu (ktorý je poblíž miesta, kde nás brala) a že do školy pocestuje neskôr busom.
Najhoršie bolo, že na tom istom mieste, kde sme "zabudli" moju sestru, čakával na svoj odvoz aj môj kamarát s partiou chlapov, čo spolu chodili iným autom do práce. Tí sa museli na nás dobre chichúňať, keď videli ako chúďa sestra myká kľučkou a my jej pred nosom ufujazdime. 😮
@miriam439 ja mam podobnú skúsenosť, no so psom. Stalo sa mi to hneď dvakrát. Ako čerstvá mamička, celá zchaosena, som šla do obchodu. Bol január, vonku mrzelo. Naobliekala som malú a vybrali sme sa v rámci prechádzky na nákup. Zobrala som vyvenčiť aj psa. Keďže bola zima, psa som uviazala vedľa radiátora vo vestibule obchodu. Nakúpila som a šli sme domov. Doma dieťa povyzliekala, podrobila co bolo treba. Cca o tri - štyri hodiny si vravím, bolo by načase ísť so psom. Poobliekala som dieťa, naložila do kočíka a volám na psa. Keď som psa nikde nevedela nájsť, až vtedy mi došlo, že je ešte stále v tom vestibule obchodu. Tak rýchlo som asi ešte nikdy s kocikom neutekala ako vtedy. Psík poslušne spal pri teplom radiátore 🙂
@miriam439 no a druhýkrát to bolo v lete. Tiež sme šli s malou do obchodu. Psa som nechala pred obchodom. Nakúpila, prišla domov a začala variť. Poobede mi niekto zvoní, pozriem cez kukatko, tam policajti. Najprv panika, že sa nebodaj niečo stalo manželovi a prišli mi to oznámiť. Celá vystrašená som otvorila a vraj pani, vám nechýba pes? To som si už len plesla po čele, bože ja som krava! Našťastie pes mal známku s mojim menom, adresou a tel. číslom 🙂
Môj malý syn na každého farebného vtáčika kričal papapaj rozumej papagáj. Minule sme išli okolo mladej ženy ktorá mala farebne zafarbené vlasy a malý na celé hrdlo s prstom na ňu kričal papapaj🙂
Minule syn dostal od otca trest - zákaz pozerať telku. Tak som si povedala, že sa pokúsim priviesť ho k môjmu najobľúbenejšiemu koníčku - čítaniu. Syn je druhák a doteraz čítaval len nahlas pri stole a bola to skôr povinnosť, tak som z toho chcela urobiť zábavu. Ľahli sme si do postele, ja na svoju stranu, syn na mužovu a každý sme si čítali svoju knihu. Syn vyzeral, že ho to baví a mne už išli hlavou myšlienky, aké je to super, že si tak krásne spolu čítame, že to takto odteraz budeme robievať každý večer a že si určite čítanie obľúbi už navždy... Pod vplyvom týchto emócií hovorím: "No, čo už môže byť krajšie, ako keď si tu takto spolu pekne čítame?" A môj milovaný "čitateľ": "TELKÁÁÁ!"

@tinatitti povedal. Ona sa ho to pytala tusim na zaklade toho ze som jej vtedy dala knizku Sexualna vychova co bola "archivovana" u nasich z mojich pubertalnych cias😂 len ona to "nečitala s porozumenim" tak si vyziadala dedkov prednes. Osivala sa a chichunala ale ked to zacal otec vysvetlovat mne , tak to bol horsi pocit ako keby ma prichytil pri sexe☺☺☺