icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

mircalla
18. feb 2019

@shogun Toto tiez🙂

skylarr
Autor odpoveď zmazal
skylarr
18. feb 2019

Dcera 2r a 5m. Mami mami cerveni cervici! Uplne zdesena. idem teda cudujuc sa ake, kde,za nou. A ukazuje mi v skrinke struhanu cviklu. 😂 velmi jej chutili.

kocko
18. feb 2019

Hovorím dcére, dúfam ze vieš ako sa máš správať. A ona jasne, mami, ja poznám dobre mravy.

maminuska
18. feb 2019

dnes sa moja 9 ročná dcéra okolo mňa tmolila a mi vraví .... mamina asi sa budeš hnevať , ja som povedala niečo škaredé v škole. Vravím jej no tak sem s tým , hádam to prežijem , pani učiteľka to počula ? Nie ona nie, tak čo to bolo?. Vieš spolužiak Rišo ma tľapol po riti a povedal mi čau sexy žena ... a ja som mu povedala že naser si a on sa rozreval a reval celú prestávku . 🙏

enusamt
18. feb 2019
danette
20. feb 2019

Dávala som synovi (5r) sirup proti kašľu. Lejem sirup do odmerky a syn kričí: Päť kilometrov daj mi 😂😂😂 aspoň v čísle sa trafil😁

pencil
21. feb 2019

U nas dnes sesterska zavist dosiahla novy level. Mladsia zavistlivo vyhlasila: "Laura sa ma, ona ma pubertu!"

mariadarina
Autor odpoveď zmazal
anjika44
26. feb 2019

V sobotu prišla svokra, malý jej vyplazil jazyk a zavrel dvere na izbe - ja som videla už len to, ako ide preč. Tak neviem, či sa nahnevala asi, ani nechcel sa isť osprvedlaniť, nakoniec jej muž zatelefonoval a dieťa jej aspoˇm povedalo do telefonu, prepáč. Svokrovi takisto vyplazil a ten sa ho spýtal, či chce z jazyka odstrihnuť, lebo asi ho má dlhý.

anjika44
26. feb 2019

riadny preklep - ospravedlniť

luci58
26. feb 2019

Maly /5r./ bol upozorneny, aby nebehal s palicou, ze si moze ublizit...jeho odpoved ,,Ocko nemusis mi to hovorit, ja som to uz davno vedel, uz ked som sa vyvijal" /myslel tym obdobie, ked bol v brusku/...

deginko
26. feb 2019

Ideme vecer z ihriska a pytam sa malej (2r),co chce na veceru ci chlebik alebo babovku co piekla s tatinom a ona ze:chlebik,ale ved my sme este neupiekli ten kolacik co sme chceli,no prisambohu!! Rozprava od 1,5roka v celych vetach takze mame srandu kazdy den zadrie cosi nove

alexa21
26. feb 2019

samko (10)
-mami co je to cisarsky rez?
ked musia maminke narezat brusko a rychlejsie pomoc babatku von.
-a kedy sa to stava?
no napriklad ked je babatko velmi velke.
-a ja som sa narodil cisarskym?
nie ale tvoj ujo Adam (teraz ma 23)sa tak narodil.
chvila ticha,prudke zamyslenie..
no ja sa ani nedivim ze musel cisarskym.videla si ake ma obrovske nohy?
😂😂😂😂

anjika44
27. feb 2019

Trojročný syn sa ma pýtal, či pôjde zajtra do škôlky. Ja mu hovorím, že áno, zajtra máte karneval. A on na to - Ja budem strašný chobot!

h2
27. feb 2019

Kúpila som synovi nové ponožky, 5 párov v jednom balení. Každý pár bol iný, ale boli veľmi podobné, všetky mali sivé pásiky rôznej hrúbky a odtieňa. Synovi chystám každý deň oblečenie na stoličku k posteli. On si vždy všetko oblečie a nejako to nerieši. Raz mi ráno pri raňajkách hovorí: "Maminka, dnes si mi dala každú ponožku inú." Ale už ich mal na nohách, ponáhľali sme sa do školy a ponožky boli fakt veľmi podobné, tak som to nechala tak. Na druhý deň som sa chcela zbaviť tých "nepárnych" ponožiek, takže zase nemal rovnaké, tentoraz naschvál. Na ďalší deň, keď sa syn obliekal, počujem z jeho izby radostný výkrik: "Hurá! Konečne mám rovnaké ponožky!"

mircalla
2. mar 2019

Koment mojej dvojjazycnej dcery (3 roky) k dnesnemu obedu: Je tam disgusting mäsko

anjika44
2. mar 2019

Môj trojročný mi zase hovorieva, že mám robiť langsam, jablko mu mám reiben atď...Inak bol s mojou mamou na prechádzke a videl číslo domu 36. Opýtal sa, aké je to číslo a povedala mu a na ďalších vchodoch už čítal sám - tridsaťštyri, tridsaťdva. Na cukríkoch videl Nimm 2, moja mama mu vysvetlila, že si môže vziať dva a on sa opýtal, že keby si mohol vziať štyri, bolo by tam nimm vier?

anjika44
2. mar 2019

A počíta už do dvadsať, teda jeden, dva, tri - onedlho ho začnem učiť odmocniny - len na také činnosti ako prezliekanie sa je lenivý.

anjika44
2. mar 2019

A rozozná už aj spoluhlásku s mäkčeňom a bez, to isté so samohláskou a dĺžňom.

kristinka86
3. mar 2019

Teraz dosla 4rocna dcerka a celkom vazne mi oznamila, ze bratovi 7rocnemu u rastu umele zuby. 😅😅😅 Rozumej, dospelacke.

25daniela
3. mar 2019

Prešiel polrok a to zvyknem čekovať v akom stave majú deti prezúvky v škole Tak sa pýtam najstaršej (14): Ako vyzerajú šľapky u teba v škole? Jej odpoveď: Hej dobre, nosia kroptopy a minisukne.. Ja som to nepochopila a ona sa mi smeje že hej, pekné šľapky má v škole a že prezúvky sú v pohode.

siska53
3. mar 2019

Predvčerom ideme.po ulici, mala si v duchu pocita, lebo chcela vediet, do kolko ma napocitat, kym budeme pri okne, tak jej vravim, ze do 100. Ja si zacnem spievat nahlas pesnicku a ona na to:. Mami, nespievaj, lebo ma pomylujes! ( Myslela mylim, ale vyslovene to vyznelo zaujimavo).

karajazviny
3. mar 2019

Dnes pri večernom kúpaní malého (2r9m), som sa tak úprimne, z chuti ,,zarehotala,,...😊 Vo vode vždy preťahujeme ,,pipiho,,...v jednej ruke som držala tečúcu sprchu, druhou som mu stiahla predkožku a vravím mu: ,,ty si umi hlavičku,, - taký bol zlatý, keď si začal ,,brhliť,, vlásky 😍😇

anjika44
3. mar 2019

Môj syn si to ani nedá, lebo strašne sa pri tom smeje. Ale má to v poriadku.

totatimeka
4. mar 2019

Syn (4r) večer v posteli: Boli ma perie (pery)
Ráno zas mal v oku karpinu, väčšinou to volá škrupina a dnes že "mám v oku škarpion 😂

ivkakaska
4. mar 2019

Syn 4r.si vcera zacal davat kamienky do vetrovky, ze berieme domov, este 1-2 ok, ale uz ich bolo asi 15, tak mu hovorim, ze ich nechame vonku, atd., potom sa ho na konci neuspesneho presviedcania opytam, ze naco mu doma budu a tu ma odrovnal odpovedou, ze kamienky nakoniec isli s nami domov🙈😂.. Mami to je pre tvoje velke stastie😝, no nelubte ho❤️

anjika44
4. mar 2019

Prišla som pre syna do ľkôlky. A on mi s plačom hovorí - Kde je moja maminka? a ja prekvapená - A ja som kto? --- A dieťa vraví - tatinko!

anjika44
4. mar 2019

oprava: do škôlky

romiada
6. mar 2019

Mne dneska moj otec vravi prihodu s neterkou (4r). Schoval jej cukriky tic-tac, vlozil si ich na zadnici do vrecka. Mala smatra vzadu, na bokoch, zrazu chyti dedka dufajuc v uspech do rozkroku a viťazoslavne kriči Tu sú! 🙈🙈🙈🤣....chudak dedko kardiak to ledva predychal