Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
@simcika alebo: "opýtam sa tatkoha." 🤦♀️😂😂
Dcera (4 r) si zobrala von taky detsky kufrik. Strasne som jej to vyhovarala, ze to neprakticke, nech si zoberie ruksacik, ale nie. Tak sme sli s kufrikom (ako blbci), v ktorom mala plysoveho psa. Vyzeralo to mierne komicky, ked sme sli po ulici a dcera sa rozpravala s kufrikom (teda s tym psom v nom): Chces mamicku? Chces mamicku?
Z dnešnej večernej modlitby nášho 3,5 r. drobca: "Ježiško, prosím ťa, nech je mamka navždy moja slúžka a nech navždy odpočívame v pokoji..." 🤦😵😂
(vysvetlenie k tej slúžke: syn je veľmi pohodlný až lenivý, ale vo všetkom, či sa to týka kŕmenia, obliekania... a už mi minule rupli nervy a povedala som mu, že nech sa to už konečne naučí, lebo ja nebudem navždy jeho slúžka...)
v poslednej dobe pri každom jedle pri stole malý 4r. stále sa vyzuje, dnes mi už nedalo a spýtala som sa ho, prečo sa stále vyzúva, jeho odpoveď: aby sa do mňa viac zmestilo
Jezisko nam doniesol Monopoly junior.Miesto panacikov su figurky.Deti si vzdy vyberu macicku a psika.Nasa mala (3roky) nevie povedat psik.Vzdy povie "spík,spíček".V hre su aj karticky s obrazkami figuriek.Minule hrame a mala si vypytala obrazok (tu karticku).A ja sa pytam,ktory chces obrazok a ona:"spiči".Oci som vyplestila, ze odkial take slovo nabrala, ale vzapati mi doslo,ze chce psíčí 🤣
@jukov To mi pripomína moju mamu :D Keď som bola malá a dávali počasie v televízii, tak som vždy odbehla od hry či stola a zaujato pozerala na televízor. Naši nechápali čo ma na tom tak zaujíma až dokiaľ som im suverénne povedala: Nebojte sa, bude aj pre maminky aj pre tatinky! To bola moja reakcia na to, že nasledujúci deň budú prehánky - volám sa Hanka 😂
Jedna lichotivá perlička od môjho menšieho: "Mama, ty voniaš ako Rexove granule." 😂😂
A ako učí starší brat mladšieho: "Timko, keď sa napiješ vody, nemusíš si utierať ústa do utierky, to si môžeš kľudne do rukáva." ☝️👍😂
@bubula_007 jééj, to mi pripomenulo moju dcéru pred polrokom (mala 5,5r) - tak láskyplne sa na mňa pozrela večer v posteli, pohladkala ma a nežne povedala: Maminka, ty máš také nádherné očka.....ako skunk keď kaká... 😀 😀
@fizu1 😂😂😂
Hráme spoločenské hry. Vždy bitka o zeleného panacika. Dnes Lucka víťazoslávne vytiahla z druhej hry sadu panacikov a hovorí:
Aha Stanko, obidvaja budeme mať zelených panacikov!
A taká bola sama so sebou spokojná, ako to perfektne vyriešila 😂😂😂
Môj syn dnes zložil novú pesničku (lepšie povedané, zložil nový text k starej známej melódii). Ale svojej obľúbenej téme zostal verný:
"Poďme spolu prdieť,
pozri, ja už prdím,
keď si dvaja prdnú,
tak to strašne smrdí."
Dnes rano v posteli moja trojrocna este rozospata.....auuuu, bolii nozkaaa druha,tretia(rozumej jedna druha nozka)
Včera večer po sprchovaní sa na takmer štvorročný smutne pýta:- "Maminá, prečo sa mi nevyliahli???"
-“ Čo sa ti malo vyliahnuť Miško?“
-“ No vajíčka predsa!“ 🐣🐣a pozrel si medzi nohy 🙈😂
Pridam aj ja vtipnu situaciu 🙂 casto som opatrovavala sesternicinu dcerku 2,5 rocnu a raz sme na prechadzke stretli pani s obrovskou nemeckou dogou, ktoru mala samozrejme obdivovala. Dali sme sa s pani do reci, ktora dala povel doge aby si sadla. Samozrejme to bol pes s velkym udom 😀 a mala hned zahlasila "jeeeej on ma pindika ako moj tatko" som myslela ze odpadnem, pani nezahalala a zahlasila "to sa teda mamicka maaa" 🤣🤣🤣 doteraz sa na tom rehoceme vsetci 😂😂😂

@bubula_007 áno a tiež oni vju