icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

simcika
8. feb 2020

@bubula_007 áno a tiež oni vju

tanyan
8. feb 2020

@zara0201 u nás zase keď ona je líška, tak on je líš. 😀

bubula_007
8. feb 2020

@simcika alebo: "opýtam sa tatkoha." 🤦‍♀️😂😂

h2
8. feb 2020

@tanyan "Tato, uhni!"
(A Tato uhnil.) 😂

mircalla
8. feb 2020

Dcera (4 r) si zobrala von taky detsky kufrik. Strasne som jej to vyhovarala, ze to neprakticke, nech si zoberie ruksacik, ale nie. Tak sme sli s kufrikom (ako blbci), v ktorom mala plysoveho psa. Vyzeralo to mierne komicky, ked sme sli po ulici a dcera sa rozpravala s kufrikom (teda s tym psom v nom): Chces mamicku? Chces mamicku?

0silvia0
8. feb 2020

@mircalla pripomenulo mi to mr. Beana🤪

miriam439
8. feb 2020

Z dnešnej večernej modlitby nášho 3,5 r. drobca: "Ježiško, prosím ťa, nech je mamka navždy moja slúžka a nech navždy odpočívame v pokoji..." 🤦😵😂
(vysvetlenie k tej slúžke: syn je veľmi pohodlný až lenivý, ale vo všetkom, či sa to týka kŕmenia, obliekania... a už mi minule rupli nervy a povedala som mu, že nech sa to už konečne naučí, lebo ja nebudem navždy jeho slúžka...)

h2
9. feb 2020

@miriam439 Môj syn sa raz modlil, aby slamky nezničili svet. 😁 ( V ten deň sme sa rozprávali, že jednorazové plastové slamky na pitie sa už nebudú predávať, lebo poškodzujú životné prostredie.)

jukov
9. feb 2020

v poslednej dobe pri každom jedle pri stole malý 4r. stále sa vyzuje, dnes mi už nedalo a spýtala som sa ho, prečo sa stále vyzúva, jeho odpoveď: aby sa do mňa viac zmestilo

csabinka
9. feb 2020

Jezisko nam doniesol Monopoly junior.Miesto panacikov su figurky.Deti si vzdy vyberu macicku a psika.Nasa mala (3roky) nevie povedat psik.Vzdy povie "spík,spíček".V hre su aj karticky s obrazkami figuriek.Minule hrame a mala si vypytala obrazok (tu karticku).A ja sa pytam,ktory chces obrazok a ona:"spiči".Oci som vyplestila, ze odkial take slovo nabrala, ale vzapati mi doslo,ze chce psíčí 🤣

chanaaa
10. feb 2020

@jukov To mi pripomína moju mamu :D Keď som bola malá a dávali počasie v televízii, tak som vždy odbehla od hry či stola a zaujato pozerala na televízor. Naši nechápali čo ma na tom tak zaujíma až dokiaľ som im suverénne povedala: Nebojte sa, bude aj pre maminky aj pre tatinky! To bola moja reakcia na to, že nasledujúci deň budú prehánky - volám sa Hanka 😂

simcika
10. feb 2020

@chanaaa hahahah toto ma dostalo

anos18
11. feb 2020

@chanaaa pochopila som to až dnes ráno 😂

miriam439
11. feb 2020

@anos18 Však nenadarmo sa vraví, že ráno býva múdrejšie ako večer. 😂

bubula_007
13. feb 2020

Jedna lichotivá perlička od môjho menšieho: "Mama, ty voniaš ako Rexove granule." 😂😂

bubula_007
13. feb 2020

A ako učí starší brat mladšieho: "Timko, keď sa napiješ vody, nemusíš si utierať ústa do utierky, to si môžeš kľudne do rukáva." ☝️👍😂

fizu1
14. feb 2020

@bubula_007 jééj, to mi pripomenulo moju dcéru pred polrokom (mala 5,5r) - tak láskyplne sa na mňa pozrela večer v posteli, pohladkala ma a nežne povedala: Maminka, ty máš také nádherné očka.....ako skunk keď kaká... 😀 😀

bubula_007
14. feb 2020

@fizu1 😂😂😂

pastinka
16. feb 2020

Hráme spoločenské hry. Vždy bitka o zeleného panacika. Dnes Lucka víťazoslávne vytiahla z druhej hry sadu panacikov a hovorí:
Aha Stanko, obidvaja budeme mať zelených panacikov!
A taká bola sama so sebou spokojná, ako to perfektne vyriešila 😂😂😂

h2
18. feb 2020

Môj syn dnes zložil novú pesničku (lepšie povedané, zložil nový text k starej známej melódii). Ale svojej obľúbenej téme zostal verný:
"Poďme spolu prdieť,
pozri, ja už prdím,
keď si dvaja prdnú,
tak to strašne smrdí."

enusamt
18. feb 2020
ajsha123
19. feb 2020

@h2 a aká je pôvodna pesnička? To sa ujme asi aj u nás 😂😂

h2
19. feb 2020

@ajsha123 Ja som myslela, že je to jasné!
Poďme spolu lietať,
pozri, ja už letím,
keď sú dvaja šťastní
nechýba im tretí. 😉

ajsha123
19. feb 2020

@h2 😂😂

elisebah91
19. feb 2020

Dnes rano v posteli moja trojrocna este rozospata.....auuuu, bolii nozkaaa druha,tretia(rozumej jedna druha nozka)

lenadka
19. feb 2020

Včera večer po sprchovaní sa na takmer štvorročný smutne pýta:- "Maminá, prečo sa mi nevyliahli???"
-“ Čo sa ti malo vyliahnuť Miško?“
-“ No vajíčka predsa!“ 🐣🐣a pozrel si medzi nohy 🙈😂

h2
19. feb 2020

@lenadka Toto je super!

sticker
hope87
19. feb 2020

@lenadka perfektneee 😂😂😂😍

lubi40
19. feb 2020

@lenadka mna sa moj opytal na co ma za pindikom tie olivky ;)

amarilka26
19. feb 2020

Pridam aj ja vtipnu situaciu 🙂 casto som opatrovavala sesternicinu dcerku 2,5 rocnu a raz sme na prechadzke stretli pani s obrovskou nemeckou dogou, ktoru mala samozrejme obdivovala. Dali sme sa s pani do reci, ktora dala povel doge aby si sadla. Samozrejme to bol pes s velkym udom 😀 a mala hned zahlasila "jeeeej on ma pindika ako moj tatko" som myslela ze odpadnem, pani nezahalala a zahlasila "to sa teda mamicka maaa" 🤣🤣🤣 doteraz sa na tom rehoceme vsetci 😂😂😂