icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

mircalla
2. jan 2021

@siska53 Topka. Ja uz necakam, vzdy ked ho vidim, mi stupne tlak, radsej si len precitam zavery

miriam439
2. jan 2021

Dnes syn povedal čosi mierne neslušné a keď som sa ho vyzvedala, že kto ho to naučil, tak sa pohotovo vyhovoril na starkú. Tak som mu povedala, že budem musieť za to starkú nejako potrestať. Takže už vedel, že by som bola schopná ísť za starkou a overiť si, či je to pravda a tým by som samozrejme zistila, že klamal.
Tak on začal hneď jej obhajobu: "ale veď starkú nemôžeš trestať, však je to iba veľká dospelá stará chudinka. Ani brániť by sa nemohla, keď tak ťažko sa jej chodí, že až bakuľky musí nosiť" (starká používa barly pri chôdzi). 🤣🤣🤣

imota
2. jan 2021

Ja mám nejaké spomienky keď deti boli mladšie. Napr. syn keď ako škôlkar bol na dopravnom ihrisku a tam zahlásil ,,Pani učiteľka, pani učiteľka aj ja chcem byť prechod pre chodcov"

siska53
3. jan 2021

@mircalla no..ved ani ja nejak nie, len teraz dost chodia k babke a ta to dost sleduje. 😁

zuzicka256
3. jan 2021

Mam este jednu 😁 Asi rok dozadu bol u nas manzelov bratranec(12r). Akurat vysiel zo sprchy a utieral sa(nevedela som ze tam je), samozrejme nezamknuty a ja som samozrejme nabehla dnu. Hned som sa zahanbila a otocila sa na pate a zabuchla dvere so slovami "prepac, nevedela som..." A mlady mi krici cez dvere: "akoby si to este nevidela..." 😁 zasran jeden s nevymytou hubou 😁😁♥️♥️ mame velmi dobry vztah. Je to bystry a sikovny chlapec s dokonale sarkastickou povahou 😁♥️

danette
4. jan 2021

Syn 7 r. pozerá na mapu Európy a kričí na sestru: Miša, nájdi Fujarsko! 😂😂😂

bodka70
5. jan 2021

Radkova logická úvaha o Ježiškovi:
Mami, toho roku asi FAKT doniesol darčeky Ježiško, lebo toho roku si nebola po večeri akože "na záchode" . A významne pritom pokrčil dva prsty na oboch rukách, že úvodzovky.
...áno čestne sa priznávam, takto som to robievala po minulé roky, kým staršie dievčatá nenápadne odpútavali pozornosť zapaľovaním prskaviek. Toho roku som to spravila ešte pred večerou 😃.

mariadarina
7. jan 2021

6-rocna dcera riadne perli v poslednej dobe. Udajne chce byt taka (citujem) "hustá" ako jej pubertalne sestry. Minule povedala tej najstarsej, ked si kreslila v 3D paint brashi: Ty vobec nevies kreslit, ukaz, ja tomu dodam šmrnc. No z úst 6-ročnej to znelo ozaj vtipne. 😀

h2
9. jan 2021

Ako skoro každé ráno, keď máme voľno, tak aj dnes k nám do postele prišiel syn. Bláznili sme sa, smiali a mali dobrú náladu. Až kým syn nepovedal toto: "Mami, teraz sa smeješ, ale už pozajtra ideš do práce." (Hm, mal pravdu. Hneď som mala po nálade.) 😂😕

zoruska
9. jan 2021

Piekla som vianočku na ráno. Deti s manželom chodili pozerať, ako "rastie" v rúre. Hľa, pochvala od syna: " Maminka, tá tvoja vianočka je väčšia ako Godzilla!" 🙂

mircalla
12. jan 2021

Dcera (5 rokov): Mami, tatino ta niekedy lubil (vsimava....) - Ale ano, to bolo velmi davno. - Myslis, vtedy, ked si bola este chuda?

bubula_007
12. jan 2021

Včera sme mali na obed veľmi horúcu polievku a pribúchané mäso. 😂

mircalla
12. jan 2021

@bubula_007 To u nas v skole smradlavy chlebik - teda s natierkou som si domyslela

birika
13. jan 2021

dcerka, necele 2 rocky otrcila ku mne rucku a hovori "kungami, posim"..co chcela? kto vie?

miriam439
13. jan 2021

Dnes ráno budíček: "Mami vstávaj, sme predsa chudobní ľudia, nemôžeme toľko drichmať"!!!
Na otázku, čo teda musíme dnes robiť, keď sme takí chudobní, odpovedal: "Najprv mi spravíš skvelé raňajky, potom sa ja pôjdem hrať s autíčkami a ty uvaríš niečo chutné na obed."
No, celkom sa mi páči byť chudobná. 😂😂😂

h2
13. jan 2021

@birika Že by cukrík? Nimm 2 Smile Gummi?

birika
13. jan 2021

@h2 nie, cukrik to nebol 🙂

h2
13. jan 2021

@birika Tak potom netuším. 😂

miriam439
13. jan 2021

Dnes u nás sneží (na veľkú radosť syna) a tak každú chvíľu cez okno kontroluje, koľko už napadlo a takmer celý deň sa bavíme len o počasí.
Pred chvíľou zbadal, že mám na mikrovlnke izbový teplomer. Vzal ho do ruky a vraví si: "No tak pozrime sa, aké bude dnes večer počasie... nooo, stále len sneh a sneh a k tomu bude aj slniečko svietiť, nooo takže určite sa už môžme ísť sánkovať". No, rosnička z neho bude zaiste 😂😂😂

birika
13. jan 2021

@h2 trvalo nam velmi dlho kym sme zistili co to je....raz na prechadzke sa zohla a stastne zakricala "kunga" -koruna a kungami...korunku daj mi 🙂

siska53
13. jan 2021

@bubula_007 🤣 to je ake pribuchane? 🤣 Rezen?

bubula_007
13. jan 2021

@siska53 áno, rezeň. 😅

kikidee
13. jan 2021

Nasa mladsia ma velky zmysel pre humor, este nema ani dva roky. Tatinko, ako "poriadny" chlap, ktory povazuje svoj prd za obrovsky zazrak, zadelil taku riadnu a mala mu s nadsenim "vyborne tatinko!" 👏🙄
Aby mi nebolo luto, ked sme jedli makove slize, starsia sa ohanala vidlickou a skoro mi oko vypichla, tak som jej vynadala a mala to zakoncila- maminka vyborne! No radost ju mat doma😄

mircalla
17. jan 2021

Boli sme sa sankovat. Dcera (5r): Mami a mohli by sme ist nabuduce na vacsi kopec? Napriklad na Mount Everest?

siska53
18. jan 2021

Dnes moja teta, robila som.toti quinou a doniesla k nek, ona ju zohriala a vravi - v mikrovnke mame este tu guineju. Guinea, quinoa vsak to je to iste..

totatimeka
22. jan 2021

Samko (1r) zhodil zo stola pohár a starší 6 ročný hovorí "Samko, odkedy si sa narodil robíš len problémy" 🤣

angela1103
22. jan 2021

Keď sa narodila naša najmladšia a ja som ju prebaľovala...tak sa s ňou mojkám, prihováram sa:"MOOOJA Adelinka..." Začul to starší syn a hovorí:"To není len TVOJA Adelka, to je NAŠA Adelka." ❤️

lubina
22. jan 2021

Tak aj nieco od nas - par dni dozadu som urobila ovocie do misku k telke pre dcerky, jablko, mandarinka, hruska, hrozno....zjedli vsetko a o par sekund mladsia hovori ze, tak uz si mozeme dat aj nieco nezdrave .... chcela chipsy 🙂

misscelaneous
22. jan 2021

Starsia (6r) prisla od babky a pytam sa jej ci sa najedla u babky alebo mam nieco spravit. “Jedla som tie lopticky na palickach!” Co si jedla? “Lopticky na palickach, neviem si spomenut jak sa to vola. Take sladke .... Volam mamine, co mala jedla: “ No zmastila hrozno .... “

siska53
22. jan 2021

Minule vravim malej:. A co som si ja zapla setric bakterie?