icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

h2
6. jún 2021

Nejako medzi rečou som spomenula výraz "na staré kolená". Syna to hneď zaujalo, pýtal sa, prečo práve kolená. Tak som povedala, že neviem, ale keď už budem stará, tak budem mať staré aj kolená. Syn: "Aj tak nechápem, prečo práve kolená. Veď potom budeš mať všetko staré!"

h2
6. jún 2021

Syn (V.) hral s bratrancom (J.) Fortnite cez internet.
J: "Vieš, čo ma na hraní s Tebou baví? Pozerať sa, ako Ťa zabíjajú!"
V: "A vieš, čo baví mňa na hraní s Tebou? Nič!"

jaron
8. jún 2021

Dnes ma dcéra trochu odrovnala. Rozprávali sme sa , že ako je v škole. Popri tom som sa pýtal, či je všetko v poriadku, či jej napr. niekto nerobí zle. A ona odpovedala, že "čo som?":
- za A by som mu jednu strelila
- za B by som išla za učiteľkou
- a za C by som mu jednu strelila a išla za učiteľkou. 🙂

bubula_007
8. jún 2021

"Babka nám tu nechala helloweensky karfiol." 😁

jarja
8. jún 2021

@h2 poznáme, u nás podobne 😉

cimage
14. jún 2021

hlaska 2rocnej-kojenej. Mami preco mas didi tak dole?
JA: Kde ich mam mat?
Ona: Hore, ako ja :D

stevvvka
14. jún 2021

Ako bolo na svadbe?
"Nooo, dobre! Ženích neušiel a všetci boli vyparadeni ako ja!"

"Mami a prečo ta zenichova teta (nevestu myslel) povedala, že tam je udavač?" Myslel uvádzača.

miriam439
17. jún 2021

Dnes sme medzi neporiadkom v hračkách strašne dlho hľadali "strateného" panáčika. Keď už nebolo možné ho nájsť, tak vravím malému, že poprosíme sv. Antona (patrón stratených vecí), aby nám pomohol pri hľadaní. Malý pohotovo spustil: "Sv. Antonko, mám pre teba robotu - treba pohľadať toho strateného panáčika". 😱

miriam439
18. jún 2021

A ešte ma napadlo jedna situácia na tému modlitba.
Mama sa chystala k lekárovi (bola dosť veľká šanca, že ju pošle ležať do nemocnice). Malý zbehol k našim do izby, kde sa mama s otcom rozprávali. Malý začul práve rozprávať otca a vraví smerom k mame: "Nechápem, načo si si dedka vzala za muža, len tu reční a nie že by sa modlil, aby si nemusela ísť do nemocnice." 😊

mnamko
18. jún 2021

Naša štvračka má teraz v Nemecku v škole sexuálnu výchovu, včera prišla a pýta sa mami a ten sex v posteli koľko musí trvať?
Mami ty si mala kedy prvý sex? Hovorím ,že v 20 tich( ha ha) a ona,že tak skoro? Hovorím veď potom sa mi narodil Miloš potom Aneta a ona ,že bože ty už si mala tri krát sex,že ona to raz vydrží aby mala dieťa druhé si adoptuje

ichbinich
18. jún 2021

@mnamko
😂

pepa_nr
18. jún 2021

@mnamko aká zlatá

sticker
miriam439
19. jún 2021

Som sa dnes na malom schuti zasmiala.
Manžel išiel po niečo do auta vo dvore a malý sa vycapil do okna, že ide pozerať na ocka. Zrazu zbadal susedu v ich dvore, ležala na lehátku na bruchu a opaľovala sa v takých fakt mini bikinách.
A náš malý na plné hrdlo: "Óóóó, teta si opaľuje gaťkyyyyyy." Samozrejme, že sme mali otvorené okno, takže ho určite počula 😂😂😂

miriam439
20. jún 2021

Dnes ráno malý zase perlil:
on sa pohašteril s manželom a už nevedel, čo by mu napriek povedal, tak začal: "Ocko, ja si pamätám, keď som tu ešte s vami nebol, tak ty si kľačal na kolenách a s prsteňom si prosil maminku, aby si ťa vzala za za manžela a teraz tu po nás kričíš."
Ja som sa hneď rozrehotala, ale manželovi teda dlhšie trvalo, kým pochopil (asi už zabudol, že to spravil). 😂😂😂😍

gaja78
21. jún 2021

Syn predškolák - mali v škôlke rozlúčku a hovorí: dvaja chlapci neboli, tí nepôjdu do školy, lebo dostali obklad. (myslel odklad)

stevvvka
25. jún 2021

"Mami pod sem, pod, dám ti hadanku." obzerám ten papier, obzerám cmaranice...syn Začína vysvetľovať "toto je taky les a tieto kruhy to sú stopy. Sú to stopy diviaka?"
Ja hovorím, že áno.. A na to ovácie a nekonečná radosť "mamina ty si taká zlatá ty si to uhadla!"

gaja78
28. jún 2021

Starší syn je druhák na ZŠ. Desiatu nosieva domov nezjedenú, ani nerozbalí.... Jedného dňa zabudol box s desiatou v škole, zabudol ho doniesť aj druhý, tretí..... deň a po vyše týždni som už aj ja zabudla.... Potom ho ale priniesol a hovorí: neboj sa ho otvoriť, desiatu som vyhodil a mravce vytriasol, už tam nič nie je.

miriam439
29. jún 2021

Syn má už dlhší čas obdobie, že žiarli na manžela a tvrdí, že on je teraz môj manžel a ocko má ma nechať na pokoji. Takže je ťažké pred ním si dať čo i len pusu.
Boli sme u svokrovcov a malý tam našiel také tie somarinky, myslím že to bolo na vrchu na svad. tortách. Bolo toho 3 kusy - ženích a nevesta v bielych šatách a za nimi srdce alebo iná ozdoba....
Prvú ozdôbku hneď vyčlenil a odsunul dozadu, lebo vraj na tom som ja a ocko (urobil to akoby až nahnevane či žiarlivo), potom mu hlások náhle znežnel, chytil druhú ozdobu a vraví mi zaľúbene: "A pozri na toto - to sme my dvaja, keď som sa s tebou oženil, to som bol ešte taký malý (ženích tam kľačal a tak bol nižší od nevesty), ale pozri, aká si tam bola ty krásna, taká zaláskovaná do mňa.... a tie nádherné šaty, čo si mala..." chvíľu sa odmlčal, pozeral na mňa zaľúbeným pohľadom a potom vzal do rúk tretiu ozdobku (tam už ženích a nevesta boli obaja rovnako vysokí a ozdôbka bola o trochu vyššia ako tá druhá) a zase zasnene vraví: "no a takto potom naša láska vyrástla... no pozri, aká si tam nádherná".
Chvíľu som sa tvárila, že mu rozumiem a nechala som ho poskakovať od radosti a potom som zničila celú jeho radosť, lebo som si dovolila povedať, že aj tá prvá ozdôbka je pekná, kde som bola akože ja s ockom - no a bolo po romantike a synov zasnený a zaľúbený pohľad sa náhle stratil...
Takže som to celé pokazila. Ach jaj, kedy sa skončí táto jeho "žiarlivosť" 😢😢😢

xima
29. jún 2021

Vyzdvihli sme syna zo skolky. Sadol si do auta,dvakrat kychol a zacudovane sa zamyslel: zeby som bol alergicky na auto? 🤔😀

michelle22
30. jún 2021

Bianka (7) sa ma pyta: mama a vies ze kolko je stupnov na najteplejsom mieste na zemi? Ja: neviem. Ona: asi 40! Ja: a vies kolko na najchladnejsom? Asi -40! Deti : waaaau! Vravim to je taka zima, ze citis ako dychas ten studeny vzduch a mrznu ti aj chlpy v nose. Daniel (4) vyplestil na mna oci a vravi: Aj sopel??? 😳😳😅😅 ja rehot, vravim: ano aj sopel. On: Jeeej tak tam si aspon nemusim utierat nos! 😎😅🥳

bluka2
2. júl 2021

2,5 ročný začal chodiť do škôlky. Sestra sa ho pýta: ako sa volá učiteľka? On samozrejme ešte ani nevie, tak odpovedám - Rachida.
Ona: Arašída?
On: Strašída!
Ou bože...

angela1103
2. júl 2021

2ročná dcéra sa pozerá do zrkadla, usmeje sa, zakýva si so slovami "Adeliiik ajoooj"☺️

h2
2. júl 2021

Boli sme sa so synom bicyklovať v lese. Zbadal na jednom strome vyrezané srdiečko, tak sa ma pýtal, kto to urobil. Povedala som, že asi nejaký zaľúbený chlapec pre svoje dievča. Syn hovorí: "Aj Tebe by Tatinko mohol také vyrezať." Potom sa zamyslel a doložil: "Nie, Tatinko by nikdy nezničil strom." A potom ešte: "Pre takú blbosť." 😂😂😂

stevvvka
3. júl 2021
angela1103
5. júl 2021

Dcéra 7r. občas hrá hry na počítači. Hovorí mi: "Postavila som si 3 domy."
Ja: "Fiiiha...a kto tam bude upratovať?" (deformácia z RD 🙄😁)
Dcéra: "Nikto, v Minecrafte nie sú špinky.... môžeš tam ísť bývať mama." 😄

mircalla
7. júl 2021

Mami (5r), ty si raz hovorila, ze stari ludia maju biele vlasy...- Ano....- Tak preco ty mas cervene?

tanyan
7. júl 2021

@mircalla Stojím pred zrkadlom a vravím dcére (6r): Hm, mala by som si umyť vlasy. Ona sa na mňa skúmavo pozrie a zamyslene povie: Veru, aj zafarbiť. 😀

mircalla
7. júl 2021

@tanyan Syn 10 rokov. Isla som po 100 rokoch von s kolegami, mala som take cierne dost zostihlujuce saty a pytam sa ho: Som tucna? - V tomto, co mas na sebe nie, ale inak ano...

alena76
7. júl 2021
stevvvka
8. júl 2021

Fuj, kto si tu prdol, ty alebo ja?
Ja nie,odpovedam.(pravdivo)
Mama, a teraz sa mňa opýtaj.
Ty si si prdol?
Áno!