icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

h2
22. jan 2022

Dnes som úplne náhodou zistila, že môj syn nerozumie jednému učivu v škole. Najprv som mu to vysvetlila, ale potom som mu povedala aj to, že mohol prísť za mnou, že tomu nerozumie, povedať mi to a požiadať, aby som mu to vysvetlila. A pri tej príležitosti som si aj povzdychla, že už sa so mnou rozpráva oveľa menej, že voľakedy to bolo oveľa viac, že mi to chýba a že by som chcela, aby sme spolu viac komunikovali.
Syn: "Tak čo, mami, ako sa dnes máš???"

mircalla
22. jan 2022

Po dlhej dobe zacali plavecke treningy. Hovorim: Ja sa tam tesim...Dcera (6r): Ja viem mami, tesis sa, ze budes mat odo mna hodinu pokoj

pastinka
22. jan 2022

Syn (9) robi projekt o morskych cicavcoch, ma k tomu knizku Otazky a odpovede. Vecer sa ho pytam, kolko toho spravil, a ake temy stihol spracovat.
S: pisal som o tej velrybe, co ma ozrutny nos...
Chvilu nechapem, potom som otvorila knizku...
Otazka v knizke: Kde ma vraskavec ozrutny nos?

mircalla
23. jan 2022

Upratovala som synovi (11r) skrinu a nasla som taky elegantny a pomerne luxusny sveter Ralph Lauren (jediny drahsi kusok, co mame). Hovorim synovi: Toto by si aj mohol nosit, mal si to jediny raz.....(uprednostnuje mikiny a tricka)......Pozrel na neho: Nooo, mozem na doma....

miriam439
25. jan 2022

Malý sa prišiel tesne po večeri poláskať.
Vravím mu: "Dnes sme mali pekný deň, však?"
(boli sme po dlhšej dobe v meste, vybavovať kopec vecí a hrali sme sa, že to je náš výlet a malý dostal aj zopár sladkostí na posilnenie, aby to zvládol).
A malý zahlásil: "Ja som sa už asi zmenil."
Ja: "Čo?"
"No, že som sa zmenil a asi pôjdem do nebíčka."
Ja: "Áno? A čo sa na tebe zmenilo?"
"No asi ti dnes vymenili dieťa."
Ja smiech...
"A vieš čo je na tom najhoršie? Že ja som zasa hladný."
Ja: "No máš pravdu, asi mi naozaj vymenili dieťa, lebo ja som to svoje už nakŕmila."
😂😂😂

tanyan
25. jan 2022

V telke išla upútavka na Druhú šancu, kde Koleník vraví, že v jeho dome býva cudzí chlap, ktorý mu práši ženu...
A dcéra (7 rokov) vraví: To bude asi prašivec!
Áno, pozerala nedávno Harry Potter...

gyurusiova
26. jan 2022

Malý 5r pri raňajkách: Oco už si sa nažral? A muž mu vraví, ľudia nežerú. Malý: No ale ty si kocúr a zvieratá žerú. A mačky žerú ?a mama žerie? Lebo ja žeriem...

gyurusiova
26. jan 2022

Mamíííí a ty kedy zomrieš? A prečo zomrieš? A to ťa zahrabú do zeme, ako budeš jesť???

matovicova
26. jan 2022

Pridem na wc dcére (5r) utrieť zadok. Hovorím, bože tu je smrad, čo si tu robila? Dcéra pozrie na mňa, vyguli očí, kamenná tvar a zahlasi NOOO .... HOVNISKO !

mircalla
28. jan 2022

Pyta sa ma dnes krpana: Ako mohol by prvy clovek na zemi, ked sa nemal komu narodit? Inak pomerne logicka otazka.

mijunik
31. jan 2022

Môj syn - hudobne vzdelávané dieťa, ale zamerané na čísla a vesmír sa ma pýta: “Mami, ako sa volá tá palica, ktorou sa šúcha o husle?”… Pre doplnenie - myslel sláčik.

mijunik
31. jan 2022

Keď som mala 12 rokov, zomrela mi babička. Zostal deduško a na pohrebe sme mu kondolovali. Vedeli sme, že mu máme podať ruku a niečo povedať. Uplakané vnučky, situácia smutná, trúchlivá a moja 10-ročná sestra v slzách deduškovi zaslásila: “Všetko najlepšie…” 😂😂😂

gaja78
31. jan 2022

Dnes mali deti polrocne hodnotenie a dala som im pre p. ucitelky cokolady. Prvacik ju priniesol domov. Vyhodnotil, ze p. ucitelka uz dostala dost.

ichbinich
31. jan 2022

@gaja78
🤣🤣🤣 #navrh

pastinka
31. jan 2022

Deti hraju kvarteto, a Lucka sa stale vytesuje, ze ma spalenu 😁

mijunik
31. jan 2022

Keď bol syn batoľa, chcela som mu dať papať rožok a hovorím, že mu ho natrhám na kúsky. Akčná dcérka, vtedy asi 6-7-ročná hovorí: “Mami, nechaj, ja to urobím, ja som na to experiment.”… (expert)

mijunik
31. jan 2022

U svokrovcov na obede, želáme si dobrú chuť, každý osve zaželal, zaželal aj náš syn a svokra za ním, že “dobrú chuť vospolok”. Krpec, ktorý to nikdy predtým nepočul, sa ohradil: “Ja nie som vostolok, ja som Braňuško!”

mijunik
31. jan 2022

Išli sme vo výťahu - manžel, dcéra, syn a ja a dcéra nejako “nechtiac” ťukla s čímsi synovi po hlave. Ten hneď žaloval, že mu Ľubka buchla po hlave. Manžel pobavene: “No, si trpel…” A Branko: “Ja nie som trpel, Lubinka je trpel!”

veronice
31. jan 2022

@mijunik ach, to mi pripomenulo moju cerstvo 3r dceru dnes - v pyzamku, robila som jej pred spanim mlieko a vybehla z izby tak jej hravim huš huš naspat do postele a ona cela nestastna - ja ne huš huška, ja Natalka! 🤣🙈😁❤️

mircalla
3. feb 2022

Tereza, umy si zuby a chod spat...Umyva si zuby a hovori: Mami, ja som urobila nieco pre teba a teraz ty urobis nieco pre mna, ok? - Co? - Nechas ma este hore

miriam439
3. feb 2022

@mijunik Som si pri čítaní tvojho komentára spomenula, ako kamoška a jej synček boli blahoželať u kohosi. Chlapček mal potriasť rukou a popriať dotyčnému všetko najlepšie.
Rukou triasol, ale nevedel si spomenúť, čo má povedať a tak mu jeho mamina začala napovedať: "Všetko" a vtom malý s nadšením pokračoval v blahoželaní: "Všetko v poriadku" 🙂🙂🙂

h2
5. feb 2022

Boli sme so synom na prechádzke. Keď sme sa už vracali domov, povedal, že mu je teplo na uši a vyhrnul si na boku a vzadu čiapku hore, aby mu ich nezakrývala. Keď sme vošli dnu, uvidel sa v zrkadle a hovorí (na tú čiapku): "Mami, pozri, ako to vyzerá! Veď to vyzerá, ako... ako nejaká... (hľadal vhodný výraz) ... ako nejaká ČIAPKA!" 🤪

yoxinka
5. feb 2022

Moja najmladšia minule jedla zeleninovú polievku a bol tam taký väčší kus brokolice a ona vystrašene: Maaaaami, v tej polievke je STROM!!!” 🤪😂

ichbinich
5. feb 2022

@yoxinka
Ú nás bola tiež brokolica zelené stromy a karfiol boli biele stromy😂

zoruska
5. feb 2022

Tentokrát sa zadarilo manželovi. Hľadáme pre dcéru nejaký detský riad a menuje mi možnosti: Požiarnik Sam, nejaká princezná ...a tá tlupa psov ( Labková patrola) 😄

birika
5. feb 2022

nedavno sme mali rodinny obed - 10 ludi, 3 deti. Na stol prisli kolaciky a kava....maly chlapcek zbadal svoj oblubeny kolacik na spodku tacky a ked si ludia zacali brat, nezabudol upozornit: a berte si pekne od kraja 🙂 🙂 jasne, aby sa dostal k tomu svojmu 🙂 🙂

tehula2016
5. feb 2022

Syn 5r.: Mamka a ty ked si bola mlada,este zili dinosaury?🤣🤣

mircalla
5. feb 2022

@birika Vychcalek

mircalla
5. feb 2022

Dnes som videla video - Karlova ves Bratislava ako skupinka diviako cupita pred elektrickou po trati. Volam malu, ze pod pozriet...Waw, oni tahaju elektricku....Vysvetlenie bude asi prilis vela filmov nedavno v style Biely tesak a pod. Video sa mi sem neda dat, tak aspon screenshot

birika
5. feb 2022