Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Išli sme domov autom a nekúrila som, bolo teplo, malý 5r : vraj preto je tu také teplo lebo si mama prdla, rehot v aute
Moja dcéra sa ma pýtala čo sú to vložky ešte ako 3 ročná tak jej teda hovorím a zlatko to sú také pampersky, ktoré musia mamy sem tam použiť, neskôr sme išli na nákup a akurát sme prechádzali okolo vložiek kde tu náhle spustila krik : Mami! Mami! Pozeraj tvoje pampersky vezmi si, budeš ich potrebovať! 🤦 Tá pani čo stála od nás asi tak 2 metre sa až zachadzala smiechom 🤣
Alebo
Umývala som vlasy už 5 ročnej dcére:
Zlatko daj hlavu dozadu nech ti nepojde šampón do očí.
Nemôžem mám na ruke vlas a musím ho dať preč.
A čo ti ten vlas spraví? Daj hlavu dozadu snáď nechceš mať šampón v očiach.
Ale ja ho nechcem, on je fuj ble.
Fuj, ble? A na hlave máš čo?
Šampón mama. 🤣🤣🤣🤣
Napadla ma prihoda, ked dcera mala asi 2.5 roka...Mame wecko spolu s kupelnou, mala mi tam vbehla a ja s vlozkou v ruke: Mami, preco nosis plienky?
Na Mikuláša sme dostali každý po adventnom kalendáre a dcéra chcela napísať na nich naše mená a tak sa ma pýta:
Mama ako mám napísať tvoje meno? Lebo ja to neviem napísať.
A ako sa volám?
Mama.
Tak napíš mama🤣🤣🤣🤣
@h2
@mojkadlo nie, len som prave držala tampón keď mi prišiel na zachod. Pár krát dostal do riti cipok keď mal vysokú teplotu. Takze jeho otázka hneď znela či si ten cipok idem dať do ritky. Povedala som že áno🤦♀️ V tej chvíľi má nič iné nenapadlo. Odvtedy už videl ako si kupujem tampóny aj ako si ich dávam do tašky pri odchode z domu.
@mircalla je tomu uz nejaký čas a povedal som, že to cipok nie je. Vie že je to kúsok vaty lebo mi tečie krvicka. Povedala som, že dievcatkam sa to stáva. 🤷♀️ Stále si mysli že z riti ale uz ti našťastie nerieši.
@lusy1507 tiež som mala podobný problém 🤣🤣 dcéra stale chodila do kúpeľne kde som mala odložené tampóny a rozbalovala ich a hrala sa, keď som jej vysvetľovala že to nie je hračka tak som jej nevedela vysvetliť (3 ročnej) že načo to je tak ma napadlo že jej poviem že sú to čipky a hneď som sa aj opýtala či chce 🤣 tak sa zhrozila že také veľké tak to hneď zahodila a odvtedy sa s nimi už nehrá 🤣🤣
Dnes sme boli po dlhej dobe u mojej mamy. Ukazovala mi, ako si pestuje za oknom rôzne bylinky a rastlinky: "... a tu je rukola..." Syn to počul a s veľkým záujmom, hoci trochu zdesene sa opýtal: "Aký RUKOLAM, to je čo???"
Hovorím dcéram s uspokojením pri obede: "Dnes sa mi ten mrkvový šalát ozaj podaril, že?"
Odpoveď 7-ročnej: "Hej, hej, dnes má poriadnu pachuť."
Hovorím si "tak diky Broňa", ked to flegmaticky zaklincuje ta 17-rocna: Ale coby, vsak je ako vzdy...
(Ked potom videli moj skysnuty vyraz, tak ma chlacholili, že mysleli taky dobry ako vzdy a ze pachut mala byt fajnova chut. Tak vzhladom na to, ze si obe dvakrat pridali, som im aj uverila 😅)
Už som sem minule písala, že syn si z nás začína robiť srandu a paroduje nás, tak pridávam jeho ďalšiu perlu z tejto kategórie:
"Tatinko sa rozpráva s mačkami, keď ho počujeme:
'No, čo, vy strašidlá špatné pažravé? Už zase by ste žrali? Zmiznite, nič vám nedám!'
Tatinko sa rozpráva s mačkami, keď si myslí, že ho nikto iný nepočuje:
'Cicušky moje zlatučké, no čo, ste hladné? Chudiatka moje. No poďte, prinesiem vám niečo dobré.' " 😂
Boli sme s malou v elektricke. Boli tam tie znacky pre invalidov atd a vysvetlujem malej, ze to je pre starsich ludi a chorych a pre tehotne....ze ti maju prednost, ale kedze teraz ttu nie su stari ludia a je v elektricke dost miesta, mozeme tam sediet aj my....Dcera na mna spytavo pozrela: Jak, ze nie su?
Rozhovor mojich deciek v anglictine....trosku si nerozumeli
Theresa: What language is this?
Filip: Czech
Theresa: Filiiip, but what language is this?
Filip: I told you "Czech"
Theresa: I am checking!!! But what language is this???
Mam hlasku od kolegyninho syna, asi 10r mal vtedy. Mali ist k moru, tak si doma skusala plavky a maly jej hovori: wau, postavicka ako do komiksu 🙂
L: hiiiii cinkulár!
Ja: kde? Nevidím.
L: taaaaam!
Ja: Liam... To je cintorín. 😂🙈
(Pochopia len mamy malých detí v období budovania imunity) Po 150krát vyberám sinupret a dávam synovi, lebo začal zas soplovať. Hovorím mužovi: "on si bude tú chuť sinupretu pamätať z detstva na celý život." Muž: "a potom prejde plynule na jagermeister"
Minule som sa kúpala vo vani a pribehol ku mne malý (6). Postavil sa a pozeral sa mi na prsia, tak som sa ho spýtala, že čo si ma toľko obzerá a on šibalským úškrnom, že mamkaaa Ty máš také cici ako hamburgery!!! A ja na to, že to sú aké? On pohotovo, no také okrúhle ako tie žemle!!!
@janulka1802
😂 Ešte hamburgery sú dobré! Horšie by bolo, keby povedal, že ako chicken Nuggets 😜

Syn má ešte len 10, ale už má z nás, rodičov, srandu. Včera sme mu boli kúpiť topánky a po návrate domov nám zahral takúto paródiu:
"Nakupovanie topánok s rodičmi:
'Chceš tieto topánky, Vilko?'
'Áno.'
'Páčia sa Ti?'
'Áno.'
'Sú Ti dobré?'
'Áno.'
'Netlačia Ťa?'
'Nie.'
'Nechceš nejaké iné?'
'Nie.'
'Takže chceš tieto?'