icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

gaja78
14. mar 2022

@lilitela No, chlapec zrejme vedel o com hovori... 🙂
Pobavil aj nas v praci

sandri
14. mar 2022

Ja: Borisko, fuj, nejedz tie šušne!
B: Mňam!

euie
14. mar 2022

Syn oslavoval 5r, torta pokrajana, manzel doniesol detsky sampus. Syn to uvidel a krici: juhuuu, sampooon!!!

mojkadlo
15. mar 2022

3 ročný na wc: Maminkááá, hotovóóó. Podžri aké pekné kako som ti vykakal!
Ja: Fuj, také smradľavé kako si nechaj.
3 ročný: Hmmm, trochu som sa nechal uniest.

matovicova
18. mar 2022

Pýtam sa 5rocnej dcéry, čím chces byť, keď budeš veľká? Odpoved: Mami ved vies, že ja budem liečiť zvieratká a detičky. A ja ze dobre. Potom príde bližšie ku mne, chytí mi tvár do dlaní, pozrie do očí a zasepka: Neboj sa mami, aj starých vyliecim, aj teba. 😂😂😂

jankac22
18. mar 2022

@matovicova joj, zlata 🥰😄

mabenn
18. mar 2022

Maxim, veď kôrku som ti dala preč...

h2
18. mar 2022

@mabenn Kôrka 2. 😂

dusankomoj
18. mar 2022

@matovicova to máš super! Moja chcela v tom veku byť tanečnica v bare,aby mohla byť hore celú noc🤗

mircalla
Autor odpoveď zmazal
mircalla
29. mar 2022

- Nieco sme sa bavili so synom....No ked sme boli mladi a pekni...Syn (11 r): Ty si bola pekna?

h2
29. mar 2022

@mircalla Mala si mu povedať: Nie, nebola! Ja ešte stále som!

bubula_007
29. mar 2022

Syn (10 rokov): "Do triedy nám budú montovať hyperaktívnu tabuľu." 🙈😂

gaja78
30. mar 2022

Syn-prvak si robil ulohu a na jednotlive vyroky mal podla spravnosti odpovedat ano-nie. Veta znela: nos si utieram do rukava. Manzel to prave cital a hovori mu: tu presne viem co odpovies.... A syn na to: tato, ale my mame doplnat podla toho ako sa to ma robit, a nie ako to robim ja....

gaja78
30. mar 2022

A dalsia dobra rada od prvacika: mama, v obchode ked budes platit, nikdy nedavaj presne, lebo ti nevydaju.

lilitela
30. mar 2022

Syn 5r: mama, kolko vazis?
Ja: 52 kil
Syn: Tak to si skoro tucna
Ja: prisny pohlad
Syn zachranuje situaciu: Tak to nie si dost tucna.

jarja
31. mar 2022

Kamarátka našej malej (5 ročné obe) je alergická na orechy. Naša zahlási z veľkou dôležitosťou "Amanda je energická na orechy"😀

bluka2
31. mar 2022

Trojročneho som včera ráno zaviedla do škôlky a tentokrát ho prevzal nezvyčajne taký telocvikár (v zahraničí, vysoký sympatický černoch). Večer chcem zistiť, ako sa mal a aby som sa dozvedela niečo viac než dobre, vymýšľam konkrétne otázky. Hovorím:
Ja: Ten ujo, čo sa ráno zaviedol do triedy je milý?
On: aký ujo?
Ja: Ten, čo ťa zobral, taký s tmavou kožou?
On: aký? Ten, čo robí pekné detičky?
Skoro mi zabehlo pri večeri, doteraz neviem čo tým myslel.
Dnes ráno tam zas bol on a hneď na mňa hodil taký úsmev, že dobré ráno, akoby ten rozhovor počul 😂

mircalla
Autor odpoveď zmazal
miriam439
31. mar 2022

Naša ranná modlitba (synovi som trochu napovedala, aby mu to nešlo ako v lete na saniach):
Ježiško, ďakujeme Ti, že si nás v noci chránil, že sme sa dožili rána, že sme všetci zdraví.... a v tom malý zareagoval: "Počkať, počkať, ešte nevieš, či sa starká so starkým dolu nepozabíjali!" 🤣🤣🤣 (moji rodičia bývajú dolu na prízemí a ešte sme ich neboli ráno "skontrolovať")

mircalla
1. apr 2022

Dcera na mna dnes cely den skusa 1. april a schovala mi veci. - Mami nechyba ti nic? - Co mi ma chybat? - Taka biela vec...- Aka? - Co si maminky davaju ked deti piju mlieko z maminky...- Jaj, podprsenka?

gaja78
4. apr 2022

Dnes som bola pre deti v skole a cestou sme mali rovnaky smer s so synovym spoluziakom (prvaci). Pre nich bola babka, tak sme sa rozpravali..... Spoluziak dobehol k nam a pyta sa: moze ist Patko k nam? Ja na to - dnes nie, dohodnite sa na piatok. A on na to - to ale u nas uz nebude babka a ja som mu chcel ukazat aka je dobra ❤

h2
4. apr 2022

@gaja78 To je zlaté, babka musela byť namäkko. ❤️

gaja78
4. apr 2022

@h2 No, aj sa prihovorila aby som ho pustila, to uz som musela 🙂

akirea
5. apr 2022

Trojročný Vilko: Maminka, ty tak krásne voniaš... ako brontosaurus 😀
A pri obede pokračoval: Tatino, však je naša maminka krásna...ako dinosaurus 😀

akirea
5. apr 2022

A pridám ešte jeden: Vilko (3 r.) sa rozprával s tatinom o grófovi Pálfym..Tatino mu hovorí, že gróf už veľmi, veľmi dávno zomrel. Vilko na to: a babka ho poznala?

miriam439
5. apr 2022

@akirea
Môj syn dnes vymýšľal, ako by ma mohol pekne volať. A začal zvieratami - kôň, pes... tak som mu vysvetľovala, že ľudia to nemajú radi a hnevá ich to, keď ich niekto takto osloví.
Ale že niekedy sa ľudia oslovujú názvami malých "zvieratiek", napr. chrobáčik, chrústik, motýlik, včielka... A tak syn hneď vymyslel, že tak ma bude volať dinosaurík, že to sa mi už hádam bude páčiť ☺️

akirea
6. apr 2022

@miriam439 😀

gyurusiova
7. apr 2022

Išla som zo synom 5r. do obuvi kúpiť mu poltopánky na fotenie a k obleku. Našla som, ktoré by sa hodili. Pýtam sa malého, páčia sa ti? On na celú predajňu: Tie nechcem! Také má Monk :D

mircalla
10. apr 2022

Lichotnik (6 rokov)
- Tatino, ked mas slnecne okuliare a rusko vypadas lepsie ako bez
- Haha...
- Aj ty mami