Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Števko,poď sem nech ti ostrihám nechtíky,lebo máš dlhé ....nemusíš strihať,je aj iná možnosť..aká?pýtam sa....nalakovať 😉
@inull5 hehehehh takéto niečo som aj ja zažila, keď sa nám zmenila lekárka decká a išli sme s malou na vyšetrenie a bol tam pán doktor............... no a malá prosto zasnene na neho hľadela a už keď zapisoval , tak do toho ticha " maminka ujo doktor je pekný " ja taktne ticho a ona zvyšovala, " maminka no povedz, že je ujo doktor pekný hehehehehehhhehh a niečo takéto mi predviedla aj na polícii, stála som na prepis značiek a bolo tam asi 40 chlapov a ja a ako sme tam v tej šóre stáli , tak prešiel okolo nás policajt s fúzami / mimo iné skutočne pekný muž/ no a moja malá s nádychom slasti do toho ticha, že mamííí ten je krááááásny , aké fúzy má heheheheh , no samozrejme , že polovica tých pánov sa otočila s úškrnom , že čo ja na to , tak sme sa pobavili hehehehehhehheheh
@womankc 🙂 su to opice skorice tie naše baby..aj tá moja to fakt kazdy deň niečo trepne že sa smejeme.najnovšie chce darovať svojho braceka niekomu lebo vraj je zlý a že ju neposlucha🙂 netuším akým smerom pôjde pri výbere povolania ale herecka z nej je už teraz..môjho otca hneď "odpíše"ked k ním ideme.ked sa jej pýta alebo vyzveda co u nas nové a tak tak jej odpovede su typu "dedo,ty ma už neprovokuj toľko lebo budem z toho nervózna, dedo neblázni, mamina,ten dedo zase vyzveda a ja už to nevladzem ani počúvať.."
Baby aj ja vam prispejem z nasho domu.Pýtam sa malej ako bolo na telesnej, povie v pohode ale skakali sme cez kozu .JA na to Cez živú ? Neeee mami cez mrtvu......po chvilke strasny rehot kuchyna ja, mala detska sak vis cez to drevo hihihi...alebo ....zajtra nejdeme do skoly! Pytala som sa preco....odpoved :lebo ucitelia štrikujú (štrajkujú)......konc dva kone v kŕčoch 😀
Včera večer si mala umyvala zuby a ja som vyšla zo sprchy a pýta sa ma "maninka,a ten zipsik co máš na brusku/jazva po dvoch sekciách/ to majú vsetky mamičky? A ja že prečo? "lebo by som to potrebovala vediet". Tak som jej vysvetlila že aby sa s bracekom narodili museli mi rozrezat bruško.tak chvíľu rozmýšľala a zahlásila: " a teraz už viem prečo ma aj dedo taký zips na brusku a on ma oklamal že ho operovali.a mamina a dedo prečo môže takto klamať"? A už som mala debatu na večer miesto rozprávky.
Ked bola mensia sme sa niekam chystali aj z manzelom dcera na nas dvoch pozera ja uz v lodickach manzel este v pon8zkach a dcera zreve:Tatko daj si polepetky aby ste spolu vadili (polobotky,ladili)..... 😅
Pila som tonic. Moja malá takmer 5-ročná bola zvedavá, čo to mám, tak som jej dovolila len trošku ochutnať, lebo že to je iba pre dospelých. A moje zlatko na to:" Ty si, maminka, už dospeláčka ? Ale dospeláci sa musia zaľúbiť do malých detičiek!"
No veď - ja som sa zaľúbila už dávno.... 🙂
Maminka, prepac, ze som na Teba kricala, ale ja som musela kricat, lebo mi praskli nervy 😀
Anicka, co budes robit, ked budes velka? Budem varit pre maminku 😅
Menšia bola rozdivočená a nereagovala na nič, tak som jej jednu šuchla na zadok a ona na mňa vyletela, že "A ty si čo začínaš?!?" 😅 😀 😀
Dnes som sa pýtala dcérky čo jej má doniesť Mikuláš na oplátku za dudle. Že čo mu napíšeme, a ona že ,, sms" 😀
minule som svojim detom ako obvykle spievala.. dvojrocny syn sa zrazu postavil, zakrical "tycho" a zapol radio na plne pecky... 😀
ja som myslela, ze sa im moj spev paci..
Otecko sa volal Svatopluk........nevlastna vnucka na otazku ako sa vola dedo odpovedala:Pukfaťo 😀
@kamitomi syn bol s dedkom na wc a keď odtiaľ vyšli, tak Ondrejko na plné ústa: "dedko má veľkú cikulu" 😅
bola som na neho trošku nahnevaná, zvýšila som hlas a on ma pohladká po vlasoch so slovami "pssst, ticho, ty si milá, to sú len hormóny" 😀
alebo niekedy "som rád, že ťa ľúbim" 🙂
Dnes sme boli pre Davida v škôlke obaja ( ja a tatino ).
V šatni plno ľudí.Učiteľky,mamičky a detičky.
David vyšiel von.Tatino si dal dole čiapku a David zahlásil: tatino vyzeráš ako....ehmm...krava.
Tatino: Prečo práve krava?
David: No veď aj ona má také oné....vlasy stojace k sebe ( ukazoval rohy na hlave).
Ja: David,krava sa v súvislosti s ľuďmi nehovorí a okrem toho mám pre teba zlú správu.Tvoje vlasy stoja tak isto ako tatove.
David: (dávajúc si dole tepláky)....aj ja vyzerám ako krava.
táto perlička je od syna môjho bratranca: v telke bežala reklama, že keď si niekto kýchne, tak sa povie na zdravie a keď niekto zakašle, tak sa povie Robitussin. Lenže malý keď jeho dedko-fajčiar spustil svoj kašeľ, tak vždy si potom zahrešil. A raz malý prišiel za mamou a pýta sa jej, či vie čo sa povie keď si niekto kýchne. Povedala, že na zdravie a malý vzápätí vraví: "Áno, a keď si niekto zakašle, tak sa povie boha. " Tak hneď bolo všetkým jasné, čo si vraví dedko pri kašli.
"Adelka, akej farby ma ocino oci?"
"Modre."
"Maminka ma ake oci?"
"Hnede"
"A ty mas ake oci?"
"Zelene."
"No a babo Anetka ma ake?"
"Hmm...ako zaba."
Z davnych cias: Beham si po meste s kocikom v rukach a mala vypulene oci pozerajuce sa na postavu pred nou...chlap vysoky tmavovlasy podobny manzelovi...mala spustí: tata tata ...chlap sa v zapetí otočí pozrie na malu na mna a s usmevom na perach sa ma spyta: Stretli sme sa uz niekedy?? Ja cervena no paradajka by mi zavidela tu farbu..... 😀
"mamiiii.... a ked uz budeme vyrabat ten adventny hrniec?" (veniec)
pýtam sa mojho 5r. syna kde máš flašu ?..samozrejme nechal ju pohodenu ...neriešil..ale zato .pohotovo mi spustil,, mamiiií ty si myslíš ,že ked mám modre oči ,že ja viem všetko?ach jaaaj 😲
manžel si sadol medzi hračky a hovorí mladšiemu: upraceme? a malý na to: no, môžeš!
@adelajda2012 Pýtam sa čerstvo vydatej švagrinej čo bábatko pracujete na ňom alebo zatiaľ nie? Odpovedala mi naša dcéra: ,, Nepracujou teď jdou pracovat na domečku a Petr dvě věci dělat neumí " 😀
Mladá dáma má jasno
Ležala som s chrípkou chorá v obývačke pod perinou a moja dcéra mi hovorí - mamka chcem hod tvitom? a ja, že čo moja???? párok s rohlíkom? a ona nie! hod tvitom? a ja, že s horčicou??? a ona mi ukazuje v telke - že Hoď svišťom ( seriál ). No neľúb tú detskú reč 🙂
mám v spálni za dverami stoličku kde si odkladám veci naprezlečenie, ale priznávam bez mučenia niekedy som taká unavená že kde sa večer vyzlečiem tam veci nechám a minule drahý vysával a hovorí mi že robím bordel, zrazu prišiel malý a hovorí mi " mamina rozhadzuješ kade-tade, už nebudeš moja kamarátka" 😀
V tejto chvili som sa pytala dcery kedy sme sa strasne nesmiali ked nieco trepla a ona na to :dneska : nevis ked som ti povedala ten drb!no nezabijes to?
mamkaa mnaaam ty si kupila moju obluuubenu salaaamu......hej? aku???? no suchu ci to je tááá mokrááá???? 🙂
3r syn hovorí: "babka mi prinesie takú čokoládu,čo z nej nebolí brucho" 🙂
Včerajší rozhovor na ceste zo škôlky:
Ja: Ako bolo v škôlke?
D: Dobre.
Ja: A čo ste robili?
D: Hrali sme sa.
Ja: A ako?
D: Normálne
Ja: A to je ako? Veď mi porozprávaj viac.
D: Ako vždy.
😀 že sa vôbec pýtam

naše decká hovoria kečupu pičuk 😀