icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

mimake
27. jan 2015

Moje dieta je alergicke na spinu na zemi. Vsetko je fuj ale nevie povedat f takze hovori ch. Viete si predstavit ist s nou na nakup alebo vobec niekde ked na zemi je vsade vela spiny a mala vresti aha mama chuj....

siska53
27. jan 2015

@mimake nas este pres rokom takto volal vsetkych ujov.🙂.

mimake
28. jan 2015

@siska53 No ja to aspon viem ospravedlnit pred ludmi, ze nie milacik hovori sa fuj, ale tvoj pripad si neviem predstavit 🙂 ....nehovori sa chu. ale ujo 😀 😀 jaaaaaj to musela byt zabava 😀 Vedia tie deti vytvorit zabavu aj na miestach kde ju necakas 🙂

anezka88
28. jan 2015

No dcéra (5r) dnes odstavila starkého, mojho otca. Boli sme u nich, aj s druhou dcéerou si očistili mrkvu a chrumkali, otec dobehol do kuchyne a začal sa im preškierať , pekne papajte nepokazte si zuby a Sofia mu nato "starký to zato tu máš takú dieru?že si jedol mrkvu? " a ukázala mu na ústa- no zubov má trošku pomenej 🙂

yukki
29. jan 2015

"Kika čo ste mali v škole na obed?"

"mmmmmmm......počkaj......eeeeee no....tieto ako CINI MINIS a s kapustou!"

😨 😕 😕 😕
Fliačky s kapustou.

kitty88
29. jan 2015

Isla som s malou do obchodu a cestou nasla sisku zo stromu na zemi a kedze miesto š hovori č, tak to bola čička... Stretli sme susedu, starsiu pani, ta sa jej prihovorila a patka jej ukazuje - mam pič... tu sa zarazila a opravila na čičku, inak by to teda dopadlo 😀

janinah
29. jan 2015

Mamííí,poď si ku mne ležkať na chvíľku.....na akú dlhú chvíľku?pýtam sa.....no,keď ja zaspím,tak ty sa pomaly odplaz......Neplazila som sa 30 rokov,tak hádam to zvládnem 😀

roamers
30. jan 2015

Dnes vecer si Maxik v postielke hovori:
Granny spinka
Apa spinka (grnadpa)
D-dog spinka (Dexter psik)
banga spinka (babicka)
dede spinka (dedko)
miau spinka (macicka)
mama spinka
Max spinka
daddy....working (tatinko pracuje)

takze v 2 rokoch pochopil ako to vo svete chodi

jana_eyre
31. jan 2015

vcera sa 3rocny syn pocarbal oranzovou fixkou na tvari a pritom si pospevoval "ja vyzeram ako pomaranc, ja chutim ako pomaranc" 😀

a uz aj mladsia nas bavi /15m/ - je namna hrozne naviazana, stale chce byt na rukach.. minule ju zobral na dlhsie na ruky tato a mala lutostivym hlasom zamnou krici - mamaa.. tatoo.. tamaa 😀

angela1103
2. feb 2015

v jednu zimnú nedeľu sme si s manželom vymenili úlohy - on chystal obed a ja som išla s 3,5 r synom von sa sánkovať, ale ako videl tatina obalovať rezne, tak stihol zahlásiť "tatino je super kuchár" a tak sa ho pýtam "a čo je mama?" .....a z jeho úst vyšlo "mama je drevená" 😕 😀 😀

janinah
2. feb 2015

Števko,už mám toho dosť ťa stále obskakovať,zajtra budem ja Števko a ty mamka,nachystáš mi ráno chlebík a kakavko a veci čo si mám obliecť,potom pôjdeš do obchodu ....dobre,mamka,ale ty mi daj kartičku,číslo účtu aj heslo....vieš čo,Števko,radšej to nechajme ako to má byť 😉

rosabella
2. feb 2015

Dnes ráno sa naša malá túlila k tatinkovi a popichala sa na jeho tvári. A jej reakcia: "Tatino, máš pichatú bradu. Mal by si sa oholiť. Pozri, ja mám hladkú bradu, lebo ja si ju dobre umývam. Musíš sa oholiť!"
Čo z toho vyplýva pre tatina ? Keby sa dobre umýval, nemusel by sa holiť 😀

angela1103
4. feb 2015

Hlášky nášho 3,5 ročného:

" Katka je Koščová, lebo koštuje"
" Škodovka sa preto volá, lebo je poškodená"
" Strihaj mi nechty od palca, ked začínaš od malíčka, tak ma to potom bolí"
" Nefoť nás 300 rázy, stále nás len fotíš!"
" Nehovor to! Nahnevala si ma!!"

tatino večer hovorí: " Poď, ideme sa umyť a spinkať" a náš malý " ale tato, ty len sranduješ"

maca_p
4. feb 2015

ON: dam ti hadanku. je to zelene a zije to pod zemou.
JA: nejaka husenicka?
ON: krtko, ktory bude vracat...

pralinka707
4. feb 2015

Nasa hlaska v skolke: Panna učitelka 😀
Ani za pana nechápe rozdiel medzi pani učiteľka a panna učiteľka. Chodí tam 2. deň a už ju podľa toho pozná celá škôlka 😅

pifina
6. feb 2015

dnes v autobuse si mala sprijemnovala cestu komentovanim ludi, co nastupovali (studaci pri intraku) - toto je dievcatko, toto je dievcatko, toto je dievcatko a potom spozornela, toto je chlapec! vravim jej, ano, toto je chlapec a nadsena odpoved: chlapec ma pipisku! 😀

yukki
9. feb 2015

Deťom už rajbe (chrípkové prázdniny). Staršia sa hojdá v hojdačke a hovorí mladšej "Teraz ma začaruj...akože nechtiac...na tehotnú ropuchu"
😕 😕 😕 😕

yukki
10. feb 2015

U babky, na návšteve......nosím drevo, počujem z kuchyne krik staršej
"Neznášam mandolínu! Hnusná mandolína!!!!!!!"

reku decko na bluegrasse odchované a neznáša mandolínu, to dačo divné....
No ale bola to Indulona, babka jej chcela natrieť ruky.

Mladšia pomaly slabikuje z PLUS 7 dní nadpisy..........ja s ňou, sedím pri stole, babka pri kredenci v drese dačo....a teda číta Máňa:

" ....preeeee-jeeeee-bee....
a babka výkrik
"JEŽIŠIKRISTE!"

Pre-je-de-ní, Markétka, pre-je-de-ní.

kvetoslava78
12. feb 2015

4r. synovcovi nevedel povedat R: Matúško povedz mikrovlnka. On: Nepoviem mikrovlnka!

domitobi
12. feb 2015

mm má trošku bruško kedže si dal sveter pleteny na zips viac sa mu to zvyraznilo syn 5r. chodil chvilu okolo neho a potom zahlási...oco ty nie si tučny tebe sa len zips vydúva 🙂

h2
15. feb 2015

"Maminka, netopier, ktorý lieta, by sa mal volať letopier. NEtopier by sa mal volať len ten netopier, ktorý NElieta!"

tomaskovamaminka
15. feb 2015

-Tomasko za 2 tyzdne budete mat jarne prazdniny. - A do kedy?, az do leta? :D No prvacik🙂

jaron
16. feb 2015

Ráno išla malá s manželkou do škôlky a hovorí mi (dcéra):
- Nikdy ťa neopustím.
Ja - Ani ja teba.
a ona dodala: - Kým sa nevydám. 🙂

bellamafia
16. feb 2015

No pisala som to aj na moj fotoblok,pre tych co to necitali davam do eteru...bola som minuly tyzden na mensom zakroku...samozrejme ma museli uspat...dcera hovori spoluziacky...vis maminku operovali z vnutra a dali jej Rusky dym,namiesto rajsky plyn...dufam ze ma decka nezozeru,ked nam rusi privru kohutik,ze vsetko vynucham ja 😀 😀 😀

bellamafia
16. feb 2015

Este z davnych cias...ideme si ho zo sestrou a jej dvomi ratolestami po meste,pol stvrtej po obede ludia v plnom prude......starsi sa rozbehne k vykladu chovproduktu a na plne hrdlo zakrici: Mami kukaj takeho vtaka si este nevidela...sestra hlavu dole a ja z rehotom za nou...na to sa jej mensi vytrhol,ona k nemu dobehla a zvrieskla :za prsa mna chic (za prst sa mna chic) a to uz som plakala od smiechu a s poznamkami ze na nu poslem socialku za nemravnu vychovu deti 😀😀😀😀😀😀

klincek
20. feb 2015

dnes dcerka tatovi: a vies co dala mama do rizota?
tato: nie, co?
ona: alkohol
on: a ty vies co je to alkohol?
ona: aaano, to je take zlte a deti to nesmu jest!

ehmm..vsak bujon a alkohol, to je skoro jedno, nie? 😀

jaron
20. feb 2015

@klincek alebo "bujný alkohol" 🙂

zabulienka266
20. feb 2015

Ja s naším trojročným v čakárni u lekára (tehotná v piatom mesiaci), to sme v tom týždni fičali večer na červenej čiapočke a on mi vraví: Mamka prečo máš také veľké bruško? A hneď si aj odpovedal: Lebo si zjedla starú mamu?
A minule vysvetľoval svojmu taťovi: Vieš taťo, ja som chlap aj ty si chlap lebo máme pišuláka a mama nie je chlap lebo má (to som stŕpla, čo z neho vylezie) MIHALNICE... 🙂

extrate
20. feb 2015

Takým prísnejším tónom som povedala Viki aby dojedla večeru lebo už pôjde večerníček. Odpoveď : "Mamička buď na mňa dobrá lebo ja som taká veľmi maličká nemôžeš na mňa tak ŇUCHAŤ."

zabulienka266
20. feb 2015

No nedá mi nenapísať jeden z dnešných jeho hlodov...
Ja (prísne už): Janulo počul si čo som povedala?
On (povýšenecky): Počul, počul TY Krasavica...