Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Môj syn, prváčik na 2.hodine hudobnej výchovy povedal učiteľke: " Ja také hlúposti spievať nebudem a ty mi daj pokoj", a potom ešte 2 roky odmietal spievať, to sme si užili...
Nas maly par minut dozadu zahlasil: To som.zvedavy,ci mi ten Mojzis prinesie Spidermana."
Vlani nam.doniesol darceky elektricky Jezisko,tento rok zas Mojzis. No..citame.bibliu..
hovorim nasej najmladsej 4-rocnej - ty si moja princezna, vsak. ona - ano. povedla isla nasa najstarsia 8-rocna. a tak aj jej hovorim - sophie, ty si moja princezna. a ona - nie, ja nie som princezna. na to nasa prostredna 7-rocna zahlasila - mami, ty ma kludne mozes volat princezna, ja sa na to nenahnevam 😀
Kika vo wellnes...kuká na otrčené dospelácke nohy a naraz zhíkne: Hííííííííííííííííííí ty máš pávie oká!!!!
Marko počul prvýkrát slovo francuzák a hneď chcel vedieť čo to je. Môj muž mu samozrejme doniesol ukázať a ja som pokračovala , že toto slovo má dva významy okrem toho nástroja čo priniesol tato sa tak hovorí aj bozku medzi mužom a ženou a to tak, že sa dá jazyk dovnútra.
Marko spracoval novú informáciu a zaklincoval ju slovami: "Mama počkaj dožujem/práve jedol/ a potom si to vyskúšame, dobre? 🙂
Dnes som bola už doma , keď sa syn s mužom vrátili zo škôlky čo je nezvyk, lebo chodieva až večer. Akonáhle ma Marko zbadal zahlásil: A čo si si dala Redbull , že si tak skoro doma?
Nejak som sa narychlo blbo oholila, ostalo zopar chlpov. Moja dcera (2r.): Mamka, ty mas take zimne gatky s kozusinkou?
Často hovorím (pripravujem ju) našej malej (3,5r.), že budem musieť ísť do nemocnice, aby mi vybrali z bruška bábätko, ale len dnes sme to s mužom začali s ňou rozoberať s tým , že oni zostanú doma spolu a budú sa spolu hrať a spolu spinkať. Zostalo chvíľu ticho, tvárila sa ako by o všetkom rozmýšľala, že ako to bude tak som začala mať strach, že to vezme nejako zle a po chvíľke mlčania som dostala otázku: A bude tam aj doktor House a ty budeš potom v telke? 😅 No, nemilujte ju 😀
Ešte mi napadla jedna moja : " zadarmo sa rozčuľuješ,maminka" 🙂
Dnešny rozhovor s mojim 6r. synom na temu Ježiško 🙂
ON: mamka ja viem ze jezisko neexistuje a ze to je len len velmi bohaty ujo ktory kupuje detom darceky
JA: a to mas odkial? ved potom by skadial vedel ze ktore deti su zle a ktore dobre?
ON: ved cez internet tam je vsetko, a ja dufam ze tento rok mu vypadaval tak ako nam a on nevydel aky som bol zly 🙂
Po tomto som mu uz nevedela odpovedat 🙂
@lienka2384 😀 😀 no to by som aj ja bola v koncoch
Syn (4 roky) hľadal návod na skladanie lega: Kde len moze byť ten ten prívod?? 😀
syn 6r. robil nezbedy nakričala som na neho...manžel sa ho zastaval a volal ho : pod sem pomojkám ťa a nato malý nahnevane zahlásil : " ocíí nerozmaznuj ma!
Maly : Dobry..mate stromceky? Ja: Nech sa paci,vyberte si. Maly: Tak tuto damsku jedlicku. 🙂
A kusok na to doplnenie:
A tento chlapsky smrek do nemocnice.🙂
Sms od mamy:,Rozmyslam ze urobim polievku z cervej sosovice s mrkvou..
Vyberali sme meno pre babatko.Dake dievcenske sme vybrali a sme hladali chlapcenske a uz ma to nebavilo tak hovorim:Bude sa volat Mikulas alebo Silvester a syn zahlasil: Tak nech sa vola Stedry de 🙂🙂
Stedry den 🙂
Dve nové perličky našej mladšej dcérky:
- manželka pozerala nový kvalitný nôž a vraví: Kvalitný materiál, to nezatupíš. A Simonka, keď počula sloveso tvaru "ne.....íš" automaticky pridala: nezosmilníš, nepokradneš. 🙂
- a dnes zase vravela múdrosť: Oci, naša zemeguľa neleží na zemi, ale je vo vzduchu. 🙂
Mamí ja som tak strašne smädná ale nechcem piť veľa vody. Lucka a to prečo, ved sa kľudne napi koľko chceš. Mami, ale ja nechcem dopadnúť ako ťava z hrbom. 🙂
Včera som si povzdychla, že keby si bola /Lucka/ aspoň jeden deň dobrá. A ona na to, mamí ved ty tak rada snívaš. 🙂
Rozhovor z Luckou. Mamí na rok budem 16? Ano, budeš mať 16. Čo si myslíš, koľko mám ja rokov? Pozrie na mňa a vypúli oči a povie 100. Radšej uber Lucinka. Ona sa ešte viac na mňa zadíva a povie, ale to som ti povedala už aj z ubratím. 🙂
Tak Lucia dnes poriadne zapotila. Započula, že sa s manželom rozprávame. Išlo o to že plynárne by nám mali vracať nejaké peniaze za plyn. Jednalo sa o tie slávne vratky. A moja po celom dome že ako nám pošlú zvratky. 🙂
syn keď mal asi 4 roky tak u deda pozerá na dva motýle, ktoré sedia na sebe. Dedo mu hovorí, pozri teraz sa pária. Syn na to mu odpovedá : hmmm, u nás doma mama pári ponožky.... 😀 😀 😀
Pérujem deti za bordel podop postele, to ponožky to gaťky, reku za chvíľku z vás budú slečny v puberte a neviete po sebe trochu popratať..a Mladšia (7): a to čo je ten pubert?
Ja pridám svoju perlu, ktorá sa mi podarila ani neviem ako a rovno pred Vianocami:
chodím si tak po byte, nervózna z hrčky na jazyku hovorím manželovi:
"Kurnik bolí ma celý jazyk!" a ako tak idem ďalej už som si sama pre seba zašomrala: "... asi mi niekto do neho zahryzol!"" a čo čet nechcel manžel to počul a ústa otvorené a vraví mi: nemyslela si náhodou, že ťa má niekto ohovárať???
3,5e. dcerka cita (ona tak vzdy):
sukali si sisky.... A neskor v knizke:, zate slnko svieti, dávi vsetky deti. 🙂
syn o raketach-hral sa,ze letia do vesmiru: Uz sa zdalekuvavaju (vzdaluju)

Nie zážitok s mojimi deťmi, ale prišlo mi to vcelku vtipné...včera v tescu v oddelení oblečenia pre najmenších stál pán, prechádzal bezradne sortiment, sa tam krútil zúfalo dookola 😀 Nakoniec to vzdal a volal (asi) manželke : "Ty počúvaj, ešte raz - aký je to ten rozdiel medzi dupačkami a pyžamkom?" 😀