icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

lenkaks
19. jan 2016

Prišiel za mnou 3 ročný syn, že :"mami, poďme sa hrať, ja budem bager a ty hlina " 😀

lenkaks
19. jan 2016

Boli sme v drogérke, na plagáte krásna modelka a môj syn vravi, že :" mami, tiež by si chcela byť taká pekná " ? 😀 ☹ 😀

lenkaks
19. jan 2016

Filipko, poď mi povedať básničku. Nechce sa mi, bolia ma ruky 😀

ivett1
19. jan 2016

Boli sme vonku a keď sme prišli dnu, tak ocino hovorí, že si všetci pekne musíme umyť ruky a Števko (7r.) hovorí, že on ide najskôr na wc a až potom si umyje ruky ... samozrejme, že ocino mu začal vysvetľovať, že nie, že musí si umyť ruky, veď ktovie čo tam vonku chytal a aké "hnusné" baktérie a bacily má na tých rukách ... Števko si s hundraním išiel umyť tie ruky a ocino už naštvaný, že to musí počúvať, mu hovorí:
"Keď ti JEDNO umytie rúk robí taký problém, tak môžeš ísť rovno do svojej izby!" ...v kúpeľni zostalo chvíľu ticho a potom vykukol Števino spoza dverí a zahlásil:
"Ocino, nie jedno , ale DVE..."

ivett1
19. jan 2016

Bola som doma s chrípkou na pn.. a začula som ako Števko hovorí ocinovi:
"Ja som veselý a som zdravý lebo chodím do školy a mamička je smutná a chorá, tak ju pošleme zajtra do práce...a bude zase veselá a zdravá..."
No, má to logiku😀

ivett1
19. jan 2016

Naša slečna Viki (9r.) si kreslila a ako bola naklonená nad výkresom, tak jej vlasy padali do tváričky (mala dlhú ofinu)...nemám to rada a tak som ju okríkla, že.. "nech si ide okamžite dať čelenku, načo ich má plnú krabicu! " ... na to zdvihla hlavu, naklonila ju mierne nabok...na sekundu sa zamyslela a s kľudom angličana mi hovorí:
"Neviem, na čo ich mám toľko, veď mami, ty mi ich kupuješ." ...
A kým som ju stihla capnúť, drzaňu jednu malú, už sa chichúňala v ockovom objatí...

muska_miruska
19. jan 2016
Používateľ muska_miruska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od muska_miruska.

jeej zlate su niektore tie perlicky 🙂

silvusinka353
20. jan 2016
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

@ivett1 este ze tie baby maju oteckov 🙂))

pifina
20. jan 2016

Dcera rada pozera nase svadobne video, minule prisla s tym, ze uz davno nepozerala, tak som jej to pustila, bola uplne hotova od radosti a vykrikovala, koho spoznala: Aha, moja babka! Aha, moja krstna mama! Aha, moj ujo Vlado! atd. a pri pohlade na manzela bez naznaku nadsenia utrusila: Aha, tvoj muz! 😀

ancovickaschilli
20. jan 2016

Moj syn vystupoval z auta,byvame v panelaku a v tom sa vrutil do parkoviska nas sused.maly neisto zastal a hovori;"skoro ma ten skurve*ec presiel." 😖

akirea
20. jan 2016

Podobný zážitok mám aj ja. Dcéra (2,5 ročná) chodila do škôlky asi tak zo dva mesiace, Bola neskorá jeseň a skoro každý deň pršalo. V jedno ráno dcéra vybehla z bytu, detský dáždnik v ruke nad hlavou. V bráničke sa pozrela hore do neba a zavalila, ospravedlňujem sa za vulgarizmus: "A do pi*e! Zase prší"
Skoro ma prekotilo 😀

adelusha
20. jan 2016

@ancovickaschilli no neviem koľko ma tvoj syn rokov, ale tak aspoň to slovo použil v správnej situácii 🙂
U nas doma sa take vulgarizmy nepoužívajú (samozrejme ze si obcas zanadávam- take ze do riti, dofrasa a pod.) ale syn raz prišiel zo škôlky "poučený" a asi týžden nadával do pi**, no naštastie sa potom dal presvedčiť a prestal s tým.

ancovickaschilli
20. jan 2016

@adelusha
U nas doma tiez nemaju vulgarizmy miesto,ale chodime von medzi ludi a znamych...naposledy sme maleho zobrali s nami na spolocnu chatovacku a on si odtial zjavne zobral len to naj 😀

adelusha
20. jan 2016

@ancovickaschilli my zas chodievame s najstarším synom na futbal 😀 a tiez som najprv z toho mala trochu obavy, no on je v tomto rozumný, to zas prostredný syn s nami chodiť nemôže, este chodi do škôlky ale rad takto provokuje, aj dnes poobede asi 30x povedal hovno a do riti, uz aj brat mu hovorí ze nech to tolko neopakuje, ze uz to nie je vtipne 🙂

ancovickaschilli
20. jan 2016

@adelusha
Tak s futbalom je nam to dobre zname, syn ma 4 a chodil na zapasy s oteckom,az dovtedy kym mi nezacal rekapitulovat co vsetko tam pocul 😎

666maybe
20. jan 2016

Lauri (1m.) plakala a chcela byť vkuse na mojom prse zavesená tak hovorím staršej dcérke (3,5r.), že tá naša Laurinka je nejaká pahltná, že mi všetko mlieko vypije a dcérkina otázka: a potom si tam ešte doleješ mlieko? Chvíľka zamyslenia: naleješ si ho do krka? 😀

ancovickaschilli
20. jan 2016

Tak k dojceniu mam tiez jednu perlu, ked som prvy krat dojcila dcerku pri synovi,tak sa iba tisko pozeral a premyslal a nakoniec zahlasil:" a mas aj kofolu?" 😀

yukki
21. jan 2016

@ancovickaschilli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mimi1988
21. jan 2016

ooch mami co sa to dnes s tebou porobilo...???..vcera moja 4r. dcera pred spanim mi dala zvlastnu otazku...🙂asi som ju skoro nutila ist spat*

angela1103
21. jan 2016

Chystali sme sa na návštevu a ako u nás býva zvykom, doma bol zhon a frmol a chaos 😝 ... a muža som poprosila, aby zarobil ešte dcére mlieko do fľašky:
muž: "A kde má fľašku na mlieko?"
ja: "Tam v tom modrom umyvátku."
muž: "Aha, dobre." chvíľka ticha a premýšľania a potom "A čo je modré umyvátko??" 😕 😅
...už som asi dlho na RD , že ani odkvapávač na riad neviem pomenovať 😝

candii
21. jan 2016

@pifina ja odpadnem 😀

janinah
21. jan 2016

@pifina sestra púšťala ich svad. video synovi,mal asi 5 rokov vtedy,pozeral,pozeral a zrazu začal plakať...prečo plačeš?.....hej,všetci ste tam boli,aj ty,aj ocko,aj babka s dedkom,aj krstná a mňa ste prečo nezobraliiiiiii???...tak vysvetľuj mu,že tam bol,ale mal 1cm a bol v brušku 😉

yukki
21. jan 2016

Staršia sa dnes zamyslela....Veľká noc....to sa narodil Ježiško....reku ne, na Vianoce sa akože narodil......na veľkú noc, teda pred, ho tuším ukrižovali a...... A prečo ho ukrižovali???? No tak...
A mladšia do toho skočila... NO ASI DAKOMU DAČO NEDONIESOL, ČO CHCEL POD STROMČEK!!!!!!!!!

zara0201
21. jan 2016

Prišla som dnes z roboty a nákupov úplne uzimená, nevedela som sa zohriať, tak rovno z čižiem som vhupla do vane. A môj syn na mňa vyjavene pozerá: mami, ty si kúpeš...mala si malú nehodu v robote počas spinkania? Nebuď smutná, to sa môže stať každému...

adelusha
21. jan 2016

@zara0201 😀

yukki
22. jan 2016

Mami, pani družinárkka povedala, že nám upečie koláčiky...také.....sa volajú sánky.

????

Tak asi fánky, ak si to spojím s fašiangami...

pifina
22. jan 2016

dcera s muzom maju taky ritual, ze ked sa stavia dakde v restike, tak mala mu ide objednat kavu, aj dnes tak bolo, nabehla k pultu a pyta si viedensku kavu, stal tam nejaky pan a ten sa jej prihovoril: taka malicka a uz pijes kavu? a dcera na to: nie, to je pre tatika, ja mu len slahacku vyzeriem 😀

dena10
22. jan 2016

Depilujem si nohy. Pribehne malá.
"Mama čo robíš?"
"Dávam si dole chĺpky, aby som nemala chlpaté nohy."
"Ako otco?... Ako starká cik..u?"

kamajka
23. jan 2016

Lezime s Miškom, oddychujeme. A Misko takto spieva 🙂: Ja som tvoje srdceeee, A ty si moje pluuuuceee :D

gv16
23. jan 2016

pred Vianocami môj bratranec hovorí babke, že keď bude dobrá aj jej Ježiško niečo donesie. A ona sa ho pýta, že ako má byť dobrá a malý na to: "Maj zavretú hubu!"