icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

cervenaruza123
31. jan 2016

Sestra mala chuť na ovocie kaki: "Dala by som si to ovocie prd."

cervenaruza123
31. jan 2016

Brat chcel ísť na zmrzlinu, ale mamka rozhodla, že nejdeme. Jedli sme gombovce a brat ich do seba hádzal ako o život. Mamka: "Jedz pomaly tie gombovce, lebo sú horúce. Nieže budeme musieť ísť na pohotovosť." Brat: "Aspoň by sme sa cestou zastavili na zmrzlinu."

dana_l
31. jan 2016

@kitty88 u nas deti kricia - mami mozeme mat zakusok? ja - a aky ? deti - uhorky 😀 😀 😀

zana0077
4. feb 2016

Uplne strucna "plodna" debata medzi mnou a mojou 7 rocnou Lili dnes...
Ja: lili, co bolo dnes v skole?
Lili: nic.
Ja: a aka bola znamka?
Lili: jednotka
Ja: z coho?
Lili: z nicoho.......

Do toho zarvala Nelly (5rokov)... Hoooo, lili, ty nosis iba jednotky, to ja ked budem chodit do skoly, tak budem nosit stvrtkyyy, patky a niekedy asi aj sedmicky 😉

zana0077
4. feb 2016

Haha...prepla som z dajto (slo neslusne...naha baba v solarku😀) na markizu...reflex. A nelly, ze mamiiii, safraaa, konecne pekne cicky a ja tu mam akoze pozerat na takeho stareho uja...😀 no bud vazna 😀

motylikova
4. feb 2016

Margarétka si večer šla umyť tvár. Vrátila sa celá mokrá a hovorí: "Mami, veď ja už mám celé oči premokavé!" :D

angela1103
5. feb 2016

nachystala som dcére (17mes) na tanier chlebík so šunkou, pokrájala na kocky, že veď ona už pekne sama papá, bude si sama dávať do pusy...........po chvíli pozerám.............papala sama,....... len šunku povyberala, labužníčka, chleba zostal na tanieri 😅

sono2
5. feb 2016

@motylikova zlaté😀😀

sono2
5. feb 2016

@zana0077 tak to sa máš na čo tešiť

cervenaruza123
5. feb 2016

Nasa znama sa vola Margaretka, ale nevidime sa velmi casto. Pred nejakym casom sme sa stretli, po dlhsej dobe, brat mi o nej potom chcel nieco povedat: "Vies, ta, co sa vola ako kvet. Sedmokraska."

dana_l
6. feb 2016

robila som dcere zapekany chlieb s cesnakom a struhanym syrom. hovori mi - mami i want shaved cheese on the top.

myslela shredded - namiesto struhany povedala oholeny 😀

trdelnik234
6. feb 2016

Dnes rano som vzala dcerku ( 2 roky a 3 mesiace) na detske predstavenie.
V kinosale asi 60 deti, vsetky viac-menej ticho, len ta moja to furt komentovala, samozrejme ze tak, aby ju vsetci pekne poculi. No a najlepsie bolo, ked potom na scenu, kde boli balony a rozne svetielka, prisla taka pani v kratkych vlasoch a tancovala tam ( bola tam za mesiac, kedze predstavenie bolo o tom, ako mesiac putoval po oblohe a tancoval). A moja mala na celu pusu: " Ujo, to co robis, nechaj tie balony, tie su moje."

doty1
6. feb 2016

Dnes som išla s mojou slečnou do Dráčika, má meniny a mohla si vybrať nejakú drobnosť. Všade veľa ľudí, tak jej vravím "daj mi ruku, nech sa nestratíme" a ona mi s takým tým vážnym detským ksichtom odpovie "vieš čo maminka, nechaj ma dnes žiť" 😕 😀

siska53
6. feb 2016

Som chora,vtedy viac perlim,tak sa mi podarilo dnes povedat malej nasledovne:
Pocuj,,nedam to sponky do ociek? Kusok na to: ,nedame predsa tie sponky,aby ti nepadali ocka?

jaron
7. feb 2016

Dovolím si zase jednu výnimku a perličku svoju, nie dieťaťa:
Neviem už, o ktorom nežijúcom človeku sme sa to rozprávali, ale zakončil som slovami:
"Nech mu je žena ľahká." 🙂

raza
7. feb 2016

@jaron ups 😅

danette
8. feb 2016

Minule sme mali na veceru langose. Babka zamiesila, upiekla, my ostatni sme sa zatial najedli, babka este za sebou odpratala zo stola, zo sporaka a ked si konecne sadla k stolu ze sa naje prisla k nej dcera 3r. a nieco od nej chcela. Na to jej babka hovori: Mozem sa aj ja konecne najest? A dcera jej na to: babka ale sak ty nemozes jest, ved ty si kucharka.... No hotovo. A o minutku este aj syn 1,5 r. dorazil, sadol si oproti nahodil anjelsky usmev a hovori: baba ty si kaleda... :D

pastinka
8. feb 2016

Stanko (3rocny) mal pred sebou cisla 1-5.
Toto je kolkatka?
To je dvojka.
Toto je kolkatka?
To je patka?
Tak toto je kolkatka? Ktore je kolkatka??? 🙂

jamimija
8. feb 2016

Dcéra išla na WC a o chvíľu na mňa kričí: "Mamíí, mňa PREŽEHNALO." Namiesto: PREHNALO.. 😀 😀

adelusha
8. feb 2016

@jamimija 😀 😀 😀

lienka2384
8. feb 2016

Vianočna besiiedka v školke spojena s predstavenim a ukažkou toho čo sa deti naučily. Pani ucitelka sa opytala deti A čo este vieme o Ježiškovi? odpoved mojho syna bola rychla a prosta ,,PRD MAKOVY VIEME,, 🙂

zumka23
9. feb 2016

mamí, ktoré vlhčené ti mám podať aleluja alebo sensitive? (aloe vera)
babí, mamina si prosí tie archeologické rukavice. (chirurgické)

lubina
9. feb 2016

Vcera mala dcerka v skole nabozenstvo a ja sa jej pytam, ze o com sa rozpravali....a ona mi hovori, ze no ved o tej "popolovej sobote" ...rozumej popolcova streda 😀

juhseverzapad
9. feb 2016

Ja v kúpelke, dcéra (3) zrazu kričí : Mamííí vytlačila som hovnóóó 😀 😀 Naštastie do šerblíka 🙂

mamanikka
9. feb 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

@juhseverzapad :D zlata 😉

bad_delight
9. feb 2016

Ja: pojdeme a ihrisko napríklad?
karin: ja nechcem isť na PRÍKLAD!!
😕 😕 😀

veronika70603
9. feb 2016

Bola som s malinkým vonku a bolo chladno, tak som ho poslala dnu za babkou, nech pošle pulóvrik alebo sveter.... Malý kričí od dverí: Babííí podaj mi puloveter :D :D :D

ali223
9. feb 2016
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

puloveter :D mame aspon nove pomenovanie :D

zara0201
9. feb 2016

Malý ochorel a nemohol ísť na karneval. Tak vravím, že si urobíme doma. Pýtam sa ho, kto čím bude... "No ja budem policajt, dedo bude tučniak" ... potom sa pozrie na babku a povie: "ty budeš ježibaba". Nato som sa na neho škaredo pozrela, aby som schytala ďalšiu: "A ty budeš ježimama".

domca32
9. feb 2016

Bolo to nejakých pár dní po Mikulášovi,môj syn 2ročný mal samozrejme ešte dojazdy z toho zážitku,že ho( MIKULÁŠA) videl a bola som s malým v obchde na nákup 🙂 zrazu okolo nás prešiel taký pán,zhruba 65 ročný,veeeľká husta dlhá biela brada a môj syn na celý obchod...AHA MAMI,MIKULÁÁŠ 🙂 🙂 🙂