icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

domca32
9. feb 2016

Bolo to nejakých pár dní po Mikulášovi,môj syn 2ročný mal samozrejme ešte dojazdy z toho zážitku,že ho( MIKULÁŠA) videl a bola som s malým v obchde na nákup 🙂 zrazu okolo nás prešiel taký pán,zhruba 65 ročný,veeeľká husta dlhá biela brada a môj syn na celý obchod...AHA MAMI,MIKULÁÁŠ 🙂 🙂 🙂
@zara0201

zara0201
9. feb 2016

@domca32 To mi pripomína moju neter, vtedy asi 5-ročnú, keď videla prvý krát cirkevný sprievod ruskej pravoslávnej cirkvi s popom na čele a kričí: Aha, pán kráľ!

danette
9. feb 2016

Sestre pred par rokmi zdochol pes po nejakej chorobe. Asi 3 rocna neterka to potom vysvetlovala babke a zaklincovala to slovami: a oco potom isiel Stelu (psa) na pole zasadit :D

domca32
9. feb 2016

Alebo ešte jedna taká perlička za 100bodov(snad ma tu niekto nezablokuje) 🙂 ...priatel zbieral na lopatu na dvore psie hovienka a maly stal pri nom a akurat tak fajne zafukal jemny letny vaaanok a ten smrad narazil na nos mojho maleho 🙂 a maly vravi: Fúúj smrdí 🙂 a priatel sa pyta: smrdi ako co? A maly mu na to: ako ocinko 🙂 🙂 no skoro som zomrela od smiechu 🙂 🙂 chlap aj lopatu pustil,co sme sa smiali 🙂

zara0201
9. feb 2016

Včera som sa doma chlapom (mužovi a synovi) trošku "vyhrážala", že odídem od nich a budú bývať sami, lebo sú neporiadni, neupratujú, neposlúchajú... A môj štvorročný syn ledva zdvihol hlavu od hračiek a pýta sa: Mami, a kto nám bude potom variť????
Moja úloha v spoločnosti je jasná.

luciamiklova
9. feb 2016

Malý (5r) pozeral v telke rozprávky a ja som sedela pri ňoma on sa ma pýta, že: ,,Čo povedal?" ale ja som niečo robila na mobile tak som nepočúvala a mu hovorím, že neviem nepočúvala som, a on mi na to: ,, Tak počúvaj, možno sa niečo priučíš" :D

pastinka
9. feb 2016

@zara0201 z karnevalu mame aj my zazitok, maly bol dracik, rano v skolke som ho navliekla do masky a hovorim: Ty si moj maly dracik. A maly na celu satnu: A ty si moja dracica 😀

tara
12. feb 2016

S malym sme isli rano do skolky a cestou som mu ukazovala, kde sme byvali, ked este nebol na svete. A pyta sa ma, ze mami a kde som ja vtedy bol? A ja vravim, ze no ty si este nebol na svete, este sme ta len velmi chceli. A on na to: " Aha, ja som bol este len semienko!" 😵

tara
12. feb 2016

A sestrin maly hovori rano po zobudeni: " mami, nebud ma este, este mi premietaju!" 😀 😀 😀

dana_l
13. feb 2016

staram sa o dvoch starych ludi. spominala som im ze bude family day. pri obede starka vravi starkemu - pocul si ze bude v pondelok family day? on - a kedy, na obed alebo na veceru 😀 😀 😀

dana_l
13. feb 2016

@jamimija 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pifina
13. feb 2016

chodievame k svokre zhruba kazde 2-3 tyzdne, ale teraz sme uz dlhsie neboli, bo deti boli kazdu chvilu chore, tak som nechcela cestovat 200km pri tomto pocasi ... a dnes rano dcera vravi, ze jej je smutno za babkou, ze ju uz davno nevidela, ze ani nevie, ci este zije 😝 ... tak isla s tatinkom skontrolovat 😀

dana_l
14. feb 2016

robim fasirku. vybrala som struhanku a dcera sa ma pyta - mami a naco potrebujes bear crumbs?
namiesto bread crumbs 🙂

canama
14. feb 2016

milujem ako mi moja dcera dokaze nastavit zrkadlo. kedze sa jej obcas stane ze v zapale hry zabudne ze sa jej chce na zachod a potom si cvrkne, ked vidim ze nejako poskakuje, tak sa jej zvyknem pytat ci sa jej nechce cikat. ...tak sa jej pytam aj dnes a ona mi vravi: "nie, nechce sa mi cikat." a za 20 sekund: "mami, a tebe sa chce cikat?" 😀

veselamirka2
18. feb 2016
Používateľ veselamirka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veselamirka2.

tato diskusia je take prijhemne spestrenie dna 🙂

kitty88
18. feb 2016

Vravim dcerke: "neutieraj si usta do rukava, pozri, aky je spinavy" ona: "neutierala som usta, to su sopliky"

dena10
18. feb 2016

(Malá, mne): "Máš oči ako hrozno..."

timkuska
21. feb 2016

Dcera (2r. a 8 mes.) vezme hreben do ruky a hovori "mamka,trosku si pohrebem vlasky" 🙂

bad_delight
22. feb 2016

Karin:
Hlava ramenka vagina palce vagina palce vagina palce, hlava ramena vagina palce, oči uši usta pštros!

Dakujem reklame s veselou vaginou!!!!!!!

😕 😕 😕 😕 🤐

cencul1984
22. feb 2016

Moj 6 r.chalanisko ....prisiel manzel zo sluzobky a maly sa po nom rano vala a rozprava tati ja chcem byt vzdy s tebou a manzel pohotovo aj ja ale do skolky chodit musis a ten soplos len zamrlal ze kurnik to my nevyslo pytam sa ho ze co to povedal a on pozrel na mna a ze..mami nechaj tak ty by si to aj tak nepochopila. ...no nelub ho ...

cencul1984
22. feb 2016

Este jedno nedavne.....Deny bol so skolky v divadle zaciatok predstavenia vsade tma a ticho iba moj ....preboha jaka tma....a samozrejme vsetci smiech pani ucitelky mali co robit utisit deti 😉

bubula_007
22. feb 2016

Syn (4r), teraz vačšinou rieši, že mam "veľké cicky"- dojčím 8 mesačného, sa ma pýta: "Mama, ty si chlapec?" Ja mu na to: "A čo je na mne chlapčenské??" A on si ma obzrie od hlavy po päty a že: "Papuče!" A mala som obuté ružové s kvetinami. 😀

margaretka_9
22. feb 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

@bubula_007 no zlaty :D

klaudusik7
22. feb 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

Tie detske hlasky su na nezaplatenie😉

alezbet
22. feb 2016
Používateľ alezbet je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alezbet.

Uz sa tesim ked aj moje babo bude rozpravat a mat take perly🙂

jaron
22. feb 2016

Pred spaním som čítal dcére knihu a mala takú nejakú o nejakom Mcdonaldovi, či čo to. Tak vravím, či by sme nemohli niečo, čo nás učí aj nejakej múdrosti a ona:
"Nie, múdrosti mám už dosť, už som z toho na "psych ja tri" 🙂

brcka252
22. feb 2016
Používateľ brcka252 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od brcka252.

:D :D :D :D jaaaj deturence

xabri
22. feb 2016

Cestujeme v aute.Aby sa nenudil dám svomu synovi hračku z McDonalda so slovami:Vidíš akú máš mamu?! Kvôli hračke sa napcháva Mcdonaldom".
A môj syn nato zahlási: " A potom, že máme preťažené auto!"

xabri
22. feb 2016

Ráno vo výťahu pozriem na hodiny a nervózne skonštatujem, že už je 08.00 už som mala byť dávno v práci
A môj syn s kľudom angličana skonšattuje: "Ten čas tak letí"

luciamiklova
22. feb 2016

Maly (5r) sa pýta tatina, že či mu dá nabiť tablet, tak mu hovorí že áno a kde ho má a malý mu na to: ,,A čo si slepý alebo nevidíš?" :D lebo bol na stole pri nich :D