Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
@petronelka77 A čo na to dr? 😀
@elenita sme sa schuti zasmiali, on je neskutocny herec a max ukecany 😁
Synovmu spolužiakovi , chalani sú pred školáci sa narodil brat Samko. Malý mi povedal : mami Tobiasovi sa narodil braček samček 😀 . Večer v posteli ležal totálne vykrútený , tak som mu povedala nech si ľahne pekne , chcel mi povedať : mami ležím dobre a podarilo sa : mami ja som dobrý ležiak. 😀
Dnes sme sa rozprávali s mladšou dcérou prváčkou, že ako je v škole a vraví mi:
"No, máme tam také hyperaktívne tabule..." 😀
Chvíľu som aj rozmýšľal, že ako sa vlastne naozaj tie interaktívne tabule volajú.
Keď mal syn tak 3 roky kakal trošku krvy. Keď sa to opakovalo, šli sme k dr. Tá sa ho pýta, či ho tá ritka aj bolí. A on LEN KEĎ MA NAMINKA BIJE..
Bola som za sestrou v pôrodnici, aj s jej manželom a ich synom 3r., sestra nám ukázala Klárku a malý si sestricku vyškerený obzeral, za rucicku ju chytil, pohladkal ju a sestra mu hovorí, že jej môže dať aj pusinku na hlavicku, malý si dá ruky v bok a zahlási: " tak to teda nie! "
Super téma 🙂 pridám tiež keď mal syn asi 4 roky pozeral reklamu na Prostenal A keď sme išli spať tak sa ma vážne pýta mamka a ty nemáš problém s prostatou 🙂
Syn 11r. má teraz kiahne.Mamíííí, kiahne sú po česky měsíčky? Nie,Števko měsíčky sú to čo je po slovensky menštruácia,to už vieš čo je. Hej,mami,joj,dobre,že ešte aj toto nemam.
našla som to niekde na fb, ale sem to dať musím, bavím sa na tom ešte stále 😀
,,Ocko, kto je to muž?"
,,Muž je osoba, ktorá preberá zodpovednosť za svoj život, život a domov svojej rodiny a stará sa o nich."
,,Dobre, tak keď vyrastiem, chcem byť mužom.... presne ako mamička." 🙂
Tinka (3,5 ročná) mi hovorií: Mami, hyčká sa mi (chcela povedať čká sa mi) 🙂
Mladšia dcéra mi vraví:
"Ja som boss.
Ty nie si boss.
Ona tiež nie je boss (ukázala na staršiu dcéru)
Ale mamina je boss." 🙂
(No to teda je, ako inak.)
Večer v posteli.. prečítala som synovi príbeh, potom sme sa pomodlili, pusinka a dobrú noc, ľúbim ťa atď. Očká už zatvorené a šepká mi: "Mama... Hou, hou, hou!! Veselé Vánoce!" 😀 😀 😀 Uprostred októbra. 😀
@ikulka07 nasa ma na to vyraz - hlučká sa mi 🙂
Minule malá rozbehnutá cez obývačku, pri sedačke spadla a celá nešťastná na nás pozerá:
" To je vaša chyba vy ste posunuli dom ked ste plelábali" 😀
Ráno sa s mojím prváčikom chystáme do školy, davam mu novú vestu čo mu babka uplietla. Syn na mňa neveriacky pozerá a komentuje....." tak všetky deti nosia kupované veci a ja si mám dať túto starožitnosť?
Moja 4 rocna dcera vosla do kupelne prave ked som sa malovala. Pozera na mna a vravi mi: Maminka aka si krasna, vyzeras ako Quasimodo! 😁 Milujem jej uprimne komplimenty😂
Išla som zašívať malej (4 r.) dierku na kolene a pýtam sa jej, či má dierku iba na jednom kolienku. A ona - nie, aj na druhom a treťom 🙂
@nervacik83 😀 super výhovorka 🙂
Pytam sa drobca ideme za detmi do skolky? Nieeee Bako choiii.No tak ideme teda za tetou doktorkou .nieeeee Bako uz zdavy ahaaaa.😀
Toto tiež musim napísať 🙂
Minule sa malá hrá a manžel ju kvoli niecomu oslovil, ona zvrášti obočie a zahlási:
" Tatooo, ty si ma narušil!" - len predpokladam ze chcela povedat vyrušil 🙂
@adelusha to áno, ona je na super výhovorky vážne expert 😀
Náš tatko v práci peniaze neZARÁBA, ale VYrába. No to by bolo super.. 😀
Toto je zase od synovca 🙂 rano hovori mamine ze chce nieco dobre zobrat detickam do skolky tak ho sestra zobrala do spajze a ukazuje na cokoladu, maly hovori nie, sestra ukaze na cukriky a maly zase kruti hlavou ze nie, sestra ukaze na keksiky a pyta sa:
" Keksiky mozu byt?" a maly jej na to:
" Ano, môžu byt, tie nie su moje " 😀
Alebo znova synovec sa pri odchode pyta:
" Mami preco vyzeram ako vyzeram?" sestra odpovedá:
" Lebo sme ta takeho vytvorili"
" A teba s tatikom kto vytvoril?"
" No starkovci." maly na nu pozrie a pyta sa:
" A co pri tom mali v rukach?"
Fakt by ma zaujimalo ako to myslel, sestra to viac nerozvadzala - pre istotu 🙂
@nervacik83 asi mal na mysli náradie 😀
Moj syn ( na buduci tyzden ma 6.r ) mi povedal : Maminka ja ta tak milujem ty si moja zena. Moje zlate srdiecko .🙂🙂
Moj synator (o mesiac 5r.)... "Mamiii, ty mas v brusku babatko??" Ja: "Nie milacik." Dado: "ALE MUSIS tam mat babatko, ked ho mas take velke brucho!".... chvilu som nevedela ci sa mam smiat..alebo zamyslat nad sebou.. 😂😂
A dalsia perlicka minule Vianoce...
D: " Mami, ja by som chcel od Jeziska brata alebo sestru." Ja: " Dadusik, to este dlho nebude mozne." D: "Mami? Tak aspon psa! 😂😂😂

Dnes som bola s malym u lekarky. Lekarka sa este predtym pytala na podrobnosti ohladom porodu, diagnozy rodinnych pribuznych a pod. Pytala sa na moju mamu, teda maleho babku a maly zaperlil:"nasa babka je hlucha, aj dedko, pocuju len ked chcu"😊😉😁