icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

ichbinich
21. júl 2014

Boli sme vcera aj so svokrovcami na obed v restauracii. Pytame sa syna, ze co chce on jest, on ze nic. No dobre, desiatoval dost, bolo horko, tak bude jest to, co mame my na tanieri a hotovo. Doniesli jedlo, pytame sa ho este raz, ci nechce nieco jest? Ze nie. No dobre, tak nic. Zjedli sme, casnicka prave odniesla taniere, na svokrinom este ostalo par zemiakov a co povie moj syn? Ja som hladny, ja chcem zemiaky! 🙄
Tak potom, ked casnicka prisla, ze teda nech si objedna, co chce. On chcel iba suchy uvareny zemiak aj so supkou 😉 😀
Doniesla mu jeho "specialnu objednavku", aj to pekne zjedol, ale je to o nervy. Nastastie sme vcera mali klidek a bolo nam to jedno. Ale on je schopny podobnych akcii aj vtedy, ked uz nemame cas...

serpentino
21. júl 2014

Rano maly vstal o 4.50h.samozrejme musim aj ja,nie je este tak ohladuplny,zeby nechal maminku dalej spat 😀 JA mu na to vravim-este spinkaj,je malo hodin a ON na to-nemozem,ked budem velky budem hasicom a oni musia skoro vstavat aby boli pripraveny na zasah a mohli vyrazit..a JA na to-okamzite zmen zamestnanie! 😀 to nie je mozne aby sme kvoli tvojej posadnutosti byt hasicom,vyliezali tak skoro z pelecha...cez leto sa to este da,ked uz je svetlo,ale v zime,z teplej perinky vstavat takto skoro,ved to je hriech 😀 Baby pomoooc on furt nieco hasi,cely den,lietame s palicami-akoze su to hadice,hasi kazde auto zaparkovane na ulici,kazdemu kto k nam pride uhasi aj bycikel,rano uteka do skolky,ze horia skrinky..maminka ponahlaj lebo musim hasit..no sibe mi z toho,doma nasadi prilbu,vylezie na motorku a fici hasit...hasi vsetko,tv,zaclony,pracku,topanky,skrine....a ked je v bazene zoberie si vodnu pistol a mozte hadat co asi robi.. 😀 a ked vidi hasicov ani nedycha 😀

l3yla
21. júl 2014

@serpentino tak toto je perfektne 😀 kolko ma maly? 😀

serpentino
21. júl 2014

@l3yla V oktobri bude mat 4 rocky,ale my mame kazdy den nieco,to by si sa divila.. 😀 predtym bol policajtom,ale to som mu zatrhla,nakolko sme nemohli ani po ulici chodit..vsetkych zastavoval a krical..policia,pokuta...kazdeho byciklistu,chodca...pri kazdom dome sa zastavil,zdvihol ruku,zakrical to svoje...policia,pokuta a isli sme dalej...k dalsiemu baraku..ulica,ktora sa prejde za 5 min.nam trvala hodinu...tak ked je hasic aspon na nikoho nekrici a neobtazuje 😀 uz sa desim ake povolanie pride,ked ho prestane bavit hasit 😀 najlepsie je,ked sme niekde v obchode,pred nami predavac,predavacka a on sa ma hlasno opyta ci ma vaginu alebo pipika.. 😀 😀 .no v riti by som sa najradsej videla 😀 😀 😀 ale ako vravim,kazdy den nieco,aspon sa niekedy fakt s chuti zasmejem 😀 😀

sandri
21. júl 2014

@serpentino A aj tak raz budem poziarnikom... 😀

serpentino
21. júl 2014

@sandri 😀 😀 😀 😀

cairka
21. júl 2014

Pri príprave obeda :
D: Aké to je mäsko?
Ja: Kuracie prsia
D: To je z prasiatka? 😀 😀 😀

ichbinich
21. júl 2014

@cairka:
No neviem, neviem, pri dnesnych technologiach mozno aj 😀

V Amerike som videla FAT FREE BACON, teda slaninu bez tuku. Na zlozenie som sa radsej nepozerala... Prasiatko to mozno videlo, ak lezala nejaka snicla v regali vedla, podla vsetkeho 😉

yanni
21. júl 2014

@ichbinich Fat free bacon 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😕 😨 To by bolo nieco pre mojho muza. Ten je mäsozravec ale stale sa stazuje, ze z mäsa sa tucnie 😀 😀 😀 😀 Mozno ze to @cairka kuracie z prasiatka je chudsie 😀 😀 😀 😀

ichbinich
21. júl 2014

@serpentino:
Moj je tiez dost zatazeny na poziarnikov. A este mali aj hasicov ako temu v skolke, tak si vies predstavit 😉
On zase ryci "tatu-tata" a beha s autom v ruke, a to VSADE, kde ho prave napadne.
Na videu z Minidisco z dovolenky vidno cudzie deti, ako sa snazia tancovat spolu s animatormi, a moj syn prebehne cez obraz uprostred kruhu, kde deti tacuju, ryciach TATU-TATA!!! 😉 😀
Ako som citala inde, keby sme sa nesmiali, tak by sme sa zblaznili 😀

ichbinich
21. júl 2014

@yanni:
Ja sa zase cudujem nad vegetarianskymi a veganskymi sniclami, klobaskami a parkami. Tak kua, ked chce byt niekto vegetarian a vegan, tak naco nasilu imitovat maso?! Ugrilovat sa da aj zelenina, "fasirky" sa daju spravit aj zo strukovin, tak naco "mliecne bielkoviny a citrusove duziny" zahustene bohviecim a prichutene, len aby to vyzeralo a chutilo ako maso?

victory1
21. júl 2014

Vcera sa Vikina hrala s Filipkom v zahrade s dakou skladackou, este z roku 3, teda mozno aj po dedkovi este zostala zachovana... 😀 No a samozrejme Filipka nic lepsie nenapadlo, len, ze si idu postavit bager. Tak usilovne skladal, pritlacal male obdlznicky na seba a ked to konecne dokoncil, tak vitazoslavne hovori o rok mladsej Vikine:
"Kukaj krpec aky paradny bager!"
Vikina kuka a kuka, potom zdvihla jedno obocie, a ze: " Ty si krpec! To teda nie je bager, ved to vidim...a to ja som LEN DIEVCA!!!" 😀 😀 😀

..ze len dievca!... 😀 ..asi budeme musiet dako vo vychove prehodnotit rodovu rovnost... 😀 😀 😀

yanni
21. júl 2014

@ichbinich no to mi vrav. Uz som aj ja taku reportaz videla.Ale my nastastia takyto problem nemame, sme vsetci vsezravci. A to doslova 😀 😀 😀 😀 😀

@serpentino inak nas najmensi, tiez 4 roky, bol tento rok na karnevale poziarnik. A stale si chcel len cervene obliekat. Cervena bola aj prva farba, ktoru rozpozna. Vzdy vravel "cervena ako poziarne auto" 😀 ale uz ho to preslo. Nove povolanie si este nevymyslel.

musa7
21. júl 2014

Raz som zobrala dceru (mala vtedy 3roky) so mnou na pedikuru,odvtedy vzdy ked ideme okolo,kazdemu rozprava ,ze "tam si mamina k takej tete chodi umyvat nohy",mala ma teraz 5. 😕 😝 😅

bleee
21. júl 2014

Filipko: "Tato nepi! Tato, hovorím, že už nepííííí!!!!! Mami, tato ešte stále píííí!" (spí) 🙂

ivka225
21. júl 2014

Dcéra bola úprimne prekvapená, že pánbožkova kravička naozaj existuje. Myslela si vraj, že je to niečo ako "ježiškove husličky".

victory1
21. júl 2014

@serpentino No, hasic je este parada..moj brat, ked bol krpec, chcel byt smetiarom...a drzalo ho to hadam do 10-ich rokov... 😔 ..on bol proste hotovy z tych velkych, hlucnych oranzovych aut...nevadilo mu nic, ani smrad ani cudni smetiari...on v uzase sa na nich dokazal pozerat, kym vsetky kontajnery spred domu nevyviezli... 😕 ...a pod stromcek ine ako smetiarske auto ani nechcel... 😠

...som rada, ze z toho vyrastol... 😀 😀 😀

eeffka
21. júl 2014

Moja 2.5 ročná:

Co ste robili s babkou?
Ona: piču. Mi oci vybehli,kym babka nedolozila ze piekli 🙂

V obývačke vysypane cipsy.
To kto zrobil bordel?
Jaaaaa
Kto to poprata?
Ty 🙂. Nuz mame to podelene.

eustoma
21. júl 2014

Sedime pri stole, veceriame. Mala (3r a 2m) nechcela mesko, tak dostala na rychlo spravenu prazenicu. Ked to videl maly (20m), uz po najedeni, tak chcel tiez. Vravim malej, nech sa s nim trosku podeli, ze on je napapany a vela jej nezie. Dala mu ochutnat kusok. Chutilo. Jeden kusok im spadol na zem, maly to zdvihol. Malej sa to zapacilo, tak mu zacala po jednom kusku hadzat na zem. On poctivo dvihal.
vravim: Nehadz mu jedlo na zem, ved neni psicek.
mala: "Ale ved on neni psicek, on si to dviha" 😉

l3yla
21. júl 2014

@serpentino 😀 😀 podarené to dieťa 😀 že pipik a vagina 😀 😀 uprimnost nadovsetko 😀

lucinkab
21. júl 2014

ja pridám jedno od mojej mamičky. je kuchárka v Mš. Išla domov busom a pred nu si sadol chlapcek z jej školky (3r) a jeho mama a chlapec utrusil: " mami, mami aha to je teta kuchárka, opýtaj sa jej ako to varí , lebo ona vie skvelo varit, taaaaaaakto veeeeela lepsie ako ty 🙂 " Moja mama nevedela kde sa kukat ale potesila sa 🙂 Mamu jednoducho miluju 🙂 a varí fakt úžasne 🙂 všetko z dvora, žiadne polotovary 🙂

lenka07
22. júl 2014

Tak sa pripájam aj ja s niečím veselým moja dnes už dospelá dcéra keď mala cca 3 roky a chystali sme sa vonku ja som ešte dávala syna do kočiara a ona kričí namňa mami poď zašuňať šuňu /zaviazať šnúrky na butaskách/ ja som spustila taký smiech a ona hovorí veš aké to je ťažké 🙂

ichbinich
22. júl 2014

Dnesna moda je velmi tolerantna a moja dcera to patrircne vyuziva 😉 Nosi podla moznosti iba jednu ponozku, alebo synove ponozky s Bob the Builder, ktore ma ako nadkolienky, alebo sa vyparadi nasledovne: Na dovolenke na veceru som jej dala zlte saty, ruzove sandalky, a ona si k tomu vybrala... zeleny kyblik!!! Este ze som stihla vysypat vsetok piesok 😀 😀 😀
Takmer ho nepustila z ruky, mali sme ho polozeny pri veceri na stole, a potom si ho zase zavesila na ruku ako kabelku 😉 😀

alecka
22. júl 2014

vcerajsi vyrok mojej 3rocnej slecny : Snehulienku opichali vcely ! 😀

jana_eyre
22. júl 2014

moj maly 2rocny syn chcel dat svojej sestricke tvaroh.. vravim mu, ona este nemoze papat tvaroh a on jej chytil tvar, ze ved ona tvar ma :D

klincek
22. júl 2014

Dcerka (3r): mamina, co to mas?
Ja: to mam take bobeno, som sa udrela, lebo som nedavala pozor (malo to mat vychovny efekt, lebo ona je taky zivel, ze sa stale niekde buchne alebo oderie).
Ona (vychovny efekt prehliadajuc): dobe ti tak!

tana85
22. júl 2014

ja sice este deti nemam, ale sa tu na tom tak smejem...dokazem si mnohe deticky predstavit ako to hovoria 😀 😀 uz sa tesim az budem mat svoje a toto budem doma pocuvat. piste dalej, je to super relax

heni79
22. júl 2014

Včera sme na prechádzke videli policajné auto. Dvaja uniformovaní policajti sedeli vpredu, jeden človek sedel vzadu. (Zámerne píšem človek, ja som ho detailne neriešila, no podľa mňa tiež policajt - bol čas obeda a zvyknú sa takto hromadne presúvať na obedy vrámci mesta 😉 ). Asi minútku na to začala debata so synovcom (9r.) na tému, či tretí človek v aute bol tiež policajt, alebo zadržaná osoba 😲 (tvrdila protistrana 😀).
A vrámci nej použil synovec argument: "Ále nie, to iste nebol policajt! Nemal dres!"

mimikas
22. júl 2014

Pytam sa Viktorka (2a pol) co si prosi na veceru:
Maminka prosim si papat bublifuk.
Viktorko treba ti cikat, nie maminka. tak preco sa vyzliekas? lebo mi treba cikat 😀
Viktorko place vecer v posteli: Maminka maminka, pytam sa ho co sa stalo a on:
Viktorko velmi unaveny, podme buvat 😀 , hlavne ze lezal v posteli v pyzame 😀

ichbinich
22. júl 2014

Dcera na spaciri okolo pieskoviska. Za umelo nasypanym kopcom je par krikov, kde si radi chodia najma chlapci "obehnut", ked ich tlaci. Dcera si vyhliadne jeden krik, pride k nemu a zacne si vyhrnovat tricko a stahovat gate 😀 😀 😀