icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

skylarr
9. aug 2017

:D som si spomenula na moje ranne detstvo. som bola zla a uz na mna babka vytiahla varechu, strcila mi ju pod nos a hovori: Cim smrdi? odpoved mala byt - bitkou. ja ze uplne vazna tvar, pricuchnem a znalecky - cibulou. no pravda to bola, miesala cibulu. ze som ich tak odrovnala, ze ani bitku som nedostala. doteraz sa na tom vsetci smeju 🙂

nervacik83
10. aug 2017

Minuly vikend sme boli vyzdvihnut starsiu dceru v tabore, samozrejme mladsej bolo treba ist cikat tak sme znovu hladali WC... v poslednom case ich vyuzivame na cestach dost casto takze mala uz vie ze su tekute mydla, peny na umyvanie ruk, ze su davkovace na mydlo ktore treba stlacit aby nadavkovali mydlo a aj take ktore davkuju mydlo automaticky... naposledy bolo na WC klasicke male hotelove mydielko, mala nan chvilu pozera, potom pozrie na mna a pyta sa :
" Maminka a s tymto co mam robit? " 😀

nervacik83
10. aug 2017

A najnovsie chytame "rúčne" koniky - este sa mi nepodarilo presvedcit ju ze tie koniky su lúčne...

dusidu
19. aug 2017

@nervacik83 Aj ten môj rád chytá koníky, ale volá ich cvrklíky. Babinka ho nazvala lúčnym bačom 🙂 Koníky, slimáčky v ulitkách to je jeho 🙂

zabulienka266
20. aug 2017

Boli sme dnes s kinderkami (5 a 2)v jaskyni. Prvykrat. A pocas prehliadky ze nam ukazu jaskynnu tmu a zhasli osvetlenie. A ta nasa mladsia tatovi na rukach zrazu : Taťo kde mám oči? Taťo nemám oči! 😂

elenita
20. aug 2017

@zabulienka266 Zlatá 😇❤

rajna
20. aug 2017

Ideme si po jazere na prechadzke. Oproti nam pan s bruskom taky strasi. A moja mala...mamka ujo ma velky pupyk a a mamý ujo je uz stary vsak. este ze to vzal s humorom. A vravy ... no moja uz som stary uz mozem mat velky pupyk. A aj papat mi chyti. Som myslela ze sa prepadnem od hamby

amyqce
20. aug 2017

krpata 5.5 rocna sa pyta:
-Z coho sa vyraba pivo? Nie, ja viem. Z bazantov!

Ideme v aute. Tema svadba.
-Mami a ako ziskam muza, ktoreho chcem?
-No musis vediet nieco specialne, co mozno ine dievcata nevedia a jemu sa to bude pacit.
-Ja viem nieco specialne! Ukazem mu svoje celkom roztvorene nohy! (naucila sa robit rozstep, muz skoro havaroval)

michelle22
20. aug 2017

Robila som s detmi pizzu. Uz asi tusite ake slovo z toho mala 4rocna vykuzlila. Maleho 6-mesacneho som mala v nosici, ticho pozeral co robime.bianka 4r.na uciacej vezi vsetko komentovala a pomahala.ja vyberam z chkadnicky vsetko mozne co na pizzu dame.B:mami, aj sampinony tsm dame? Aj cibulu? Aj kukuricu? Aj masko? Aj syr? " ja: ano, vsetko tam dame. Bianka pozrie na maleho v nosici a ako spravna velka sestra ho zacne takym ucitelskym tonom poucat: "vidis, danielko, vsetko pojde do pi*i, vseeeetko pojde do pi*i! Skoro ma prekotilo 😂 ona samozrejme nechapala co sa smejem.

h2
21. aug 2017

Boli sme cez víkend so synom na fakt veľkom rodinnom nákupe. Keď mi pokladníčka po zaplatení podávala blok, syn naňho pozerá a hovorí: "Fíha, to máme dnes ale riadne dlhý GASTROLÍSTOK!"

dominsup
22. aug 2017

@zabulienka266 :D :D :D :D

angela1103
28. aug 2017

Syn (6r)) mi pomáhal ošúpať uhorky na šalát. A tak sa mu to zapáčilo, že on chce ešte ďalej šúpať, nech ešte idem na záhradu obrať ďalšie uhorky. Hovorím, že už tam ani nie sú, musia ďalšie dorásť. Ale že on ide sa sám pozrieť a ešte aspoň jednu uhorku prinesie........po chvíli celý naradostený prišiel, že ešte jednu uhorku našiel............a takú veľkú cukinu mi priniesol... 🙂

nervacik83
28. aug 2017

Tak po poslednom vikende srsne maju "svihadlo" ( rozumej zihadlo ) a v záhrade nam miesto rakytníka rastie " raketník " 😆

zara0201
28. aug 2017

Dnes u susedov chlapec na návšteve, vzrastom podobný ako náš predškolák, tak vyzvedám:
Ja: Ako sa voláš?
On: Tomáško.
Ja: Koľko máš rokov?
On: 5. Vlastne päť a pol.
Ja: To ešte nejdeš do školy, však. Kedy sa sa narodil:
On: O dva týždne skôr !!!!

bluka2
2. sep 2017

Ja: chces jeden keksicek?
Mala: Dva!
Ja: Preco dva?
Mala: Lebo mam dve volne rucicky!
Tak nedaj... 🙂

zara0201
2. sep 2017

Dedo sa pyta maleho:
Ako si spal?
Maly: Po tme!

hors
2. sep 2017

My sme krstili dcerku (12m).No tak pan fararko sa nam venova a zakazdym ked sa otocil pre nieco nasa mala mu zakazdym krici Dejdeš😂

janinah
2. sep 2017

Syn 11r.- Vždy vy /rodičia/ musíte za mnou dojedať,tak dnes dojem ja za vás.....áno? a čo také ideš za nás dojedať?....zmrzlinu dojem z kelímku....
PS nedojedáme,len mu vravím,aby všetko pojedol,nebudem za ním dojedať a škoda jedlo vyhadzovať,keď deti na svete hladujú...

mandelina
2. sep 2017

Dcéra Adelka 11r. za posledný rok dosť vyrástla a celkom sa z toho teší a konštatuje: "mami, vieš ja keď rastiem, tak sa mi hlava stále vzďaľuje od zeme" 😂
No prišlo mi to veľmi smiešne, až som vybuchla smiechom a zasmiali sme sa na tom "objave" aj spolu. 😀
Tak hlavne, aby bola nohami stále na zemi. 😀

hors
7. sep 2017

No ja mam perlicku nasej dcerky(4) ma problem s recov.Mm sedel na wc a moja dcera ako ze utierala vsetky dvere(pomahala mne ) prislo aj na wc dvere ,otvori ich a uriera a
mm Chod prec ja sa nevykakam!Nelka
a dcerka nato Ale vyseres sa Tati! Ja som skoro odpadla😂😂

bubula_007
9. sep 2017

Môj dvojročný mi robil spoločnosť, keď som sa sprchovala, ako som končila, tak mu hovorím: "Choď, Timko, povedz tatkovi, že sa môže ísť sprchovať." On prikývol, odbehol a len počujem, ako hovorí tatkovi: "Poď, kámo."

fadama
10. sep 2017

S muzom sme vcera robili pinatu na dnesné synové narodeniny a syn si to chcel vyskúsat tak sme mu dali krabicu nech ju skusi znicit. a ked ju uz znicil vravim mu ze uz staci a on - este nie este chcem urobit viacej skody. 😨

angela1103
11. sep 2017

Raz som prišla pre dcéru (3r) do škôlky a v šatni mi hovorí: "Ďakujem ti mama, že si pre mńa prišla do škôlky, je to od teba milé." 🙂

zoruska
12. sep 2017

"Maminka, môže byť aj pán učiteľ chlapec?"
"Áno, Janko."
"Maminka, keď budem veľký, chcem učiť deti v škôlke!"

h2
12. sep 2017

Synovi sa dnes ráno akosi nechcelo vstávať, tak mu hovorím: "Dobre, ale už len minútku-dve, maximálne tri." On mi na to: "Dobre, tak ja chcem to maximálne."

moni73
12. sep 2017

Pozerala som si stare videa... Dcera tam recituje malovanu abecedu. X "....ako kocur Felix preskakuje cez x..."
"Mama, pch, ze kocul.... sak je to nolmalna masiska"😃

evicka71
14. sep 2017

"Čo prosím ťa toľko robíš v tej kúpeľni?"
"Očesujem sa !"

rosabella
16. sep 2017

Kamoška sa pýtala syna - prváka na jeho prvé dojmy v osemročnom gymnáziu:"Akí sú profesori, sú vtipní?" Synova lakonická odpoveď:"Mňa len tak ľahko nikto nerozosmeje!"

danette
16. sep 2017

Nedávno som mala "svoje dni" a ostali po mne malé fliaciky na plachte. Večer za mnou dobehol syn 3 r. celý vzrušený že mama mama pod sa pozrieť na stopy. A ja že aké stopy? (Nechápala som) A on: Dracikove. A ťahá má za ruku do spálne... "Pozri mami, tu Ti dráčik pochodil po posteli, mal maličké nožičky, asi bol celý maličký" 😂

jankahraska
18. sep 2017

Syn (2 r. 9 mes.): "Kravica múkala."