Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Jasne dámy treba chodit zahalené ( okrem manzela v spálni ) potom svet vyzerá tak ako vyzerá.
Dievčatá, nebolo by rozumnejšie nechať už túto tému? V tejto diskusii by sme mali písať zážitky s deťmi, ich výroky a nie diskutovať o tom kto a ako chodí v súkromí oblečený alebo vyzlečený. Vráťme sa radšej k veselým výrokom našich detí.
Mamkaa tu na licku mas toto z ocka.....a ako sa to vola?...hmmmm ihlicie?....som myslela ze umrem od smiechu
Ja:No ,ako bolo v škole? Dcéra: A ty si tam nikdy nebola? Ja: Bola pre teba. Dcéra: Tak ako ti tam bolo?( Čakala som ju 20 minút,celkom dho) Ja: Úplne perfektne. Dcéra: zajtra máme 4 hodiny , vymeníme sa? Ja: Jasné ,len škoda , že nemôžeš ísť za mňa do práce.Dcera: Ja sa dám na tú očiarku čo chodíš aj ty. ( Myslela OČR)
Vcera sme boli nakupovat.Vrátili sme sa až večer,rýchlo som len deti prezliekla na chodbe,vyložila nákup a pustila som sa do chystania večere pre deťuchy,ktoré sa medzičasom motali okolo.Po dlhšej chvíli mi malý 5r.hovorí-Mami,choď sa už prezliecť (mala som obyčajné úzke rifle a rolák v šedých farbách,nič zvláštne) Prečo?pýtam sa...lebo teraz nevyzeráš ako naozajstná mama....samozrejme mala som ďalšie otázky a z odpovedí vyšlo,že mama som v teplákoch a starom tričku..🙈🙊👦😉😉😉
Dávno som ničím neprispela ale minule sme zase počuli super hlášku 😀
Malá dobehla do obývačky s plačom že sa udrela. Pýtame sa čo ju bolí...
" Hrabličkaaaa má bolííí"... S manželom na seba nechápavo pozeráme, že nech ukáže čo myslí...
" No tu na chrbatiku... " Myslela lopatku...
Syn (3 r.): "Ja som už väčší, tak som pomaranč. Sestrička je maličká, tak je mandarínka."
Pýtam sa ho: "A ja som čo?"
Syn: "Ty si pomelo!"
Ako sa volá ujo čo pasie ovečky? Syn vtedy 3r. bez zaváhania: PASÁK!
Mama a od sexu sa da chytit kvapalina? Dnesna otazka mojej 9.r.dcery
Rozprávam sa so synom (druháčik)a vykladá mi :vieš mami do mňa v škôlke boli 3 dievčatá teraz zase
4 dievčatá ..chvíľu je ticho a potom spustí...Mamiií a nebude zo mňa sukničkár?ach jááj 😉 kde na to chodí...
Moj syn, ked zacal chodit do 1. triedy: Dnes ma mali katologicke nabozenstvo
Ahojte, rada by som Tvoj príspevok pridala do výberu Týždňa zo života mamičiek, ak súhlasíte, stačí mi dať lajk na tento koment 🙂 Ďakujem (posledný Týždeň nájdeš tu https://www.modrykonik.sk/blog/rusalinka/article/tyzden-zo-zivota-mamiciek-0v9d9i/ 🙂
@xabri
@nervacik83
@mircalla
Ráno o siedmej som išla zobudiť deti...vojdem do izby a vytiahnem rolety. Viki sa okamžite posadí: "mami prečo rozprestieraš okná? ?"
pýtala som sa ráno syna 5 ročného: No čo, vyspinkaný do ružova? Hneď sa ohradil: Ja nie som dievča, ja nemôžem spať do ružova! 😀
Naša o chvíľu dvojročná Simonka jedla na obed pečenú kačku a veľmi jej chutila. Tato to teda okomentoval, že ako pekne papá kačičku a ona sa hneď ohradila: "vtáčiky nepapám".
Mama hladkala malej ritku, ze toto je moje licko(polovica zadku) a ta druha polovicka je dcerine licko. A ja ze a moje licko je ktore? Mala rozmysla, ze mama, tvoja je dierka 🤔
Rozdelenie na skupiny na lyžiarskom výcviku podľa nášho predškoláka: žltá, modrá a podozrivá.
@zara0201 👍😂😂😂

@luciasing svet je cely zvrateny. 👎😠🤐