Plačková a drogy
Ahojte, viem, že to je mamičkovske fórum, ale všimla som si, že sa tu riešia aj totálne odveci veci 🤣 ... Ako je možné že v dome Plackovej našli falošné občianske a nikdy to nikde nevysvetlila...myslím verejne.???..pred 12 rokmi som žila v BA keď ešte len začínala aj s mužom byť známa....ten jej muž prišiel za mojou kolegyňou do práce...boli kamoši...a ona mi povedala, že predáva drogy, že je taxikár...proste bolo a je to o ňom známe..naozaj im nič nezávidím, ale ak je pravda, že sa tam našli Falošné OP,aj mediálne všade o Tom písali...jak je možné že sú von? Lebo toto bol asi najsilnejší dôkaz že robia niečo nekalé, kto by mal občianske s falošnými identitami len tak doma? Áno nedá mi to spávať 🤣prepáčte mi moju stupiditu, ale ak tu niekto niečo vie, nejaké pletky tak sem s nimi 🤣
@cocolino234 Co je na tom?Ze kvoli drogam zomieraju ludia,asi to je na tom!
ale bed co je na tom ze ludia kupuju otravy a travia tym psy,ved aj na tom treba zarabat,nie?
@elmivelmi podľa toho čo tu o nej písali je ona minimálne bývalá užívatelka marihuany, tak žiadny rozumný názor od nej človek čakať nemôže
Ja ti poviem prečo je vonku a nie v base, je to jednoduché- distribuuje drogy na vysoké politické pozície, to preto este nesedí. Keby šla sedieť, very by aj zaspievala, ale "odberatelia" jej vybavili slobodu, aby to na nich nepraskla, takto ich vlastne drží v šachu...
@cocolino234 takáto benevolentna by si bola aj vtedy, keby sa tvoje decka dostali ku drogám skrz týchto ľudí? Ty si normálna? Potom by si už nariekala a prosila pomooooooc, ale všetci sa na teba vykaslu...
1. Sloboda jednotlivca konci tam, kde začína sloboda druhého jednotlivca
2. Nekontrolovana anarchia (nech si každý robí čo chce) vedie k úpadku spoločnosti - preto existujú pravidlá, zákazy, príkazy, zákony, atď..
3. Ty si ži benevolentne ako chceš, rob si co chceš, mavni rukou nad fetom a drogami, ale rob to ďaleko od nás prosím!!!
@matullienka aha,lenze je rozdiel maryska a tvrde drogy,pritom ona ako psickar ide pomaly umriet za prava paov ale ludia su jej ukradnuti.Ze co sa moze stat.Najhorsie na tom je ze drogy skusaju mladi ludia okolo 14 a takychto ti dileri najviac oslo uju,lebo kto normalny si da drogu v 30? A tie drogy no co dodat urobia z cloveka -nestasrnika.
Podla ma. Super ze si zalozila takuto tému, lebo napriklad ma 800tis sledovatelov na svojom SUKROMNOM instagrame. Vety typu: “nemá dosah na slovensko a slovakov” su dobra debilina pretoze má a extremny! Predstav si ze o 10-20 rokov by sa jej/im zachcelo ist do politiky, vies aky dosah na kampane by mala uz len z jej instagramu? Plus nehovorim o mene. Hlupi ludia ju budu volit. Ale to pisem priklad nic z toho sa nemusi stat 😂. Dalsia vec, ak si zarabali nelegalne niektore tu pisete no ze “vsak a co????”. To ze predavala drogy a nicila tym zivoty inym je pre vas “no a co?” Ja sa za to velmi hnevám. A mali by ist sediet ale asi nemaju dokazy na to. Alebo to ututlavaju lebo zasobovali aj vladu tym? …
@andrejkap123 suhlasim aby neskonicla ako mojsejka aj ona sa vysmievala sprosta slovac ktora je leniva a envie si zarobit bohuzial a teraz tije v garsonke
@cocolino234 wow ty si riadne mimo!
Cize mame tu osobu, ktora je verejne znama, je takmer iste ze si zaraba na ilegalnej cinnosti, ktora je vysoko skodliva pre spolocnost, ktora realne ohrozuje nase deti a my ako spolocnost, ci jednotlivci sa nad tym nemame pozastavovat, lebo no a co je koho do toho??
Vychova je jedna vec, vplyv vonkajsieho prostredia druha... co myslis, kde je vacsia sanca, ze dieta padne do drog - v dedinke v nepale alebo na predmesti v bogote? Ked ako spolocnost budeme tolerovat, ze ludia, ktori maju byt za mrezami veselo behaju po slobode a robia svoj business, sami si vytvarame skodlive prostredie.
Plackova a jej muz maju byt za mrezami a nie predvadzat sa a tvarit sa, ze su bohati,lebo predavaju masticky - zbohatli na nestasti a znicenych zivotoch mnohych ludi - to nie je v poriadku!
@andrejkap123 ja suhlasim s tebou…aj ked drogovat atd je volba cloveka, a drogovy priemysel len vyuziva ich zavislost…
Za mna, pokial bude mat dost sledovatelov a hlupaciek, co zeru tie jej vitaminy, kolageny a neviem co uz vsetko vyraba a ked som videla clanok, ze uz aj spieva…konec..a je jasne, ze z tych blbosti prachy nema, ved ten jej jak podrztaska je on je povolanim ci pracou co..jaaj vsetci su insta, youtube a spevaci…akoze robi si biznis, ale si ju niekedy kuk ked usta otvori…v hlave nasra…nee..rok ma 340 dni a podobne 😝😀😀😀
Pre tych, ktori tvrdia, ze drogy su v poriadku - zavislymi sa nestavaju etablovani ludia v 40-tke, zavislot u drcicej vacsiny zacina v detstve. Zla partia, utek z rozbiteho domova, utek pred problemami. Stratene deti, ktore este nevedia robit rozumne rozhodnutia a premyslat nad nasledkymi, to su obete drog. A dileri zneuzivaju tieto zivoty.
@autor by si sa cudovala kde vsade a u koho sa najdu drogy .. a nielen to..cely svet je skorumpovany a politici,herci,radoby modelky ci blogery v tom idu..podrzia jeden druheho a ked sa im sliape na paty hodia to na mensich pandrlacikov pod nimi .. si myslis ze ku-va oh pardom playmate ako plackova predava drogy hockomu .. ta ma ine znamosti a zakaznikov ... pravdu sa nedozvies kedze je to davno zahrabane ... a nielen u nej
@akiana tiež som to nikdy neskúšala ani marihuanu ani nič. Nikdy ma to ani len nenapadlo
@matullienka Pre mna boli tie rizika ako predavkovanie, psychoza, zavislost, atd. vzdy dostatocna motivacia, nikdy to ani neskusit.
@akiana presne, ja nechápem čo tých ľudí vôbec fascinuje to skúsiť. Pre mňa bolo riziko vždy privysoké
Ahojte, pán taxikár bol nielen dealer, ale aj podvodník, mojej známej predal ,,zlatú,, reťaz.. vraj už pol roka ju má, našiel ju v taxíku, bol v zlatníctve a je to 14k zlato, predal jej ju za 200€ a bolo to len pozlátené🙄 keď si ho našla, tak sa jej všeličím možným vyhrážal, že sa bála to riešiť..
A Quen sa nepriamo v TV priznala že berie koks, preto tak schudla pred rokmi ,,že ľudia sprostí píšu, že z koksu som schudla, tak nech berú aj oni keď chcú byť chudí,, no mala som dosť 😂 Tupelo😂
A jeden známy čo má problémy so zákonom chce ísť do politiky, koli poslaneckej imunite, aby mal pokoj so súdmi.. myslím, že takých politikov je tam viac, čo sa im pôsobením vymazali staré resty😱
Inak s jej menom som už veľa krát počula aj dohady o obchode s bielym mäsom, dohadzovanie dievčat na prostitúciu v Dunaji. Neviem čo je na tom pravda ale faktom ostáva, že má zväzky s Dunajom, chodí tam často, zarobila neskutočné prachy a 100% nie predajom kolagénu a podobných somarín.
A sama sa raz dávno v TV priznala, že sa do povedomia dostala cez posteľ.
@cocolino234 Jedine mladosť a nezrelosť môže ospravedlniť Tvoje primitívne názory.
@valeria_h prepáč ale ani to...
Podobné názory sú neospravedlniteľné, možno keby bola nesvojpravna,možno vtedy
Ona je len 'vzorkou dnešnej generácie ', ktorá bude argumentovať písaním románov,ktoré nemajú žiadny ale že žiadny zmysel ,žiadny morálny základ...proste nič
Že vraj 'zavist'( ľudí, ktorí odsudzuju osoby podobného typu Placka)
Skôr by som povedala ,že z jej strany je skôr obdiv, kde sa tá osoba dostala "vlastnými silami" a aký úžasný život vedie
Inak...ja len dúfam,že to bola blba' sranda,niekde som zachytila, ze Queen mala.ist robiť prednasky na nejakú vysokú školu,asi aby učila ľudí svoje know-how,ako brilantná podnikateľka..
Stoka bez dna
@nini1978 To máš pravdu, ani to neospravedlňuje takéto hlúpe názory. Ale čo čakať od niekoho ako ona, veď tu písala, že si to rozdávala v trojke tá cocolino. Ale veď nech si robí čo chce, ale tiež nechápem názory, že závisť..mňa by zaujímalo čo na nej vidí takmer milión sledovateľov na tej Plačkovej, rozum sa mi zastavuje.
@stanulienkat plackovci? No ti veru boli nedávno. Skus pozrieť datumy
@jajka257 mas pravdu 2021. Mozno ma odberatelov aj v tejto vlade. Rozhodne to nie je ok. U nas sa sudnictvo asi neocisti, pretoze je to prelezene skrz naskrz.
V rakuskom bulvari kolovali pred par rokmi Pociatkove fotky po nejakej drogovej party. Neviem, ci tam nebol aj nejaky sexualny skandal. Myslis, ze v nasej tlaci nieco bolo? Vilu v Monaku sme mu tiez my zacvakali. Vsade inde v pravnom state by uz z basy nevyliezol.

@nini1978 😂