Platím veľa za mobil od Telecomu?
Ahojte ľudia chcem sa vás opýtať ohľadom platenia mobilu ja platím každý mesiac v ten istý dátum 22.8. mi príde elektronická faktúra za mobil ktorý ho mam zaplatiť do 28.8. platím každý mesiac 40 eur neje to veľa??...ani nevolám tak často ako na druhom mobile firemnom a za firemný platím len 25 eur neje to rozdiel???.. v rodine mame zadarmo volanie,že nesťahuje nám kredit volanie mame zadarmo...Koľko platíte za mobil mesačne?.....Zájsť do Telecomu sa spýtať prečo mi chodí taka vysoká pálka??...spravia stým niečo či ne 😒
… ja platím za paušál 6,49€ pre mňa je to tak neuveriteľne zbytočný výdavok v dnešnej dobe 🙈 mám minuty, smsky aj 2G, Telekom
@alyson29 kebyže nepracujem pre mobilného operátora a nemám vedomosti tak ani tak ti neuverím,ak ti z rýchlosti 50 alebo 30 mb/s padne net na 2 mb/s to nepocítis hej?skús si v tejto rýchlosti pustiť nejaké dlhšie videá...jedine že tebe ako vyvolenej neznižujú rýchlosť
@zuzika87 presne, mne uz ani pomaly stranku nenačita, kedze vsade su reklamy, fotky, videa. Ide to pomaly ako fras. Napadlo ma, ci to nemôze mat obmedzene postupne. Po nejakom mnozstve napr. polovicne( ked tvrdi, ze to nepocituje) a po dalsom az to najpomalsie.
Že ani mi to neprečítali😂
@alyson29 kebyže nepracujem pre mobilného operátora a nemám vedomosti tak ani tak ti neuverím,ak ti z rýchlosti 50 alebo 30 mb/s padne net na 2 mb/s to nepocítis hej?skús si v tejto rýchlosti pustiť nejaké dlhšie videá...jedine že tebe ako vyvolenej neznižujú rýchlosť
@zuzika87 tak sme potom celá moja rodina Vyvolených ☺️ to, že ty robíš u operátora neznamená aj tvoju reálnu skúsenosť s iným. Zbytočne tu rýpeš, je to moja a aj niekoľko ďalších ľudí reálna skúsenosť s obmedzením internetu od Radosti ☺️ nepísala by som tu niečo, čo nie je pravda, keby to tak nefunguje
@zuzika87 tak sme potom celá moja rodina Vyvolených ☺️ to, že ty robíš u operátora neznamená aj tvoju reálnu skúsenosť s iným. Zbytočne tu rýpeš, je to moja a aj niekoľko ďalších ľudí reálna skúsenosť s obmedzením internetu od Radosti ☺️ nepísala by som tu niečo, čo nie je pravda, keby to tak nefunguje
@alyson29 zbytočne sa s tebou budem hádať poznam XX ľudí čo sa práve nato stazuju
@alyson29 myslíš že keď robím u operátora nemám reálnu skúsenosť s inými operátormi to asi poznáš moju pracu
@stelly652 ved to maju v ponuke doslova “nakreslene”, platis pausal + splacas telefon. Nerozumiem co sa cudujes, ze za co platis.
ja mam Radost od O2..mam najnizsi, 100 minut a sms/mms a 4 GB dat za 7 eur a som spokojna....
Mám mobil za 200 euro kúpený v hotovosti a plne mi stačí na 5 rokov, mám firemný mobil tam mám všetko neobmedzene, čiže platím mesačne 4-5 eur za súkromny účet načo platiť do vzduchu
neviem ako si nevedel udaje od nich, sedela som v telekome minuly rok, chcel i sme ich zrusit, lebo neustale nam zvysovali platby = pan co nastavoval balik sluzieb nam vsetko na papier napisal, kolko co sa bude platit... zmluvu nam sice nedal, ale vedeli sme presne co podpisujeme, lebo nam to povedal... treba sa pytat co budes platit presne a nie podpisovat co ti strcia pod nos.
A ano, moze clovek platit tolko, zalezi co mas za sluzby v tom a v akych balikoch.
@stelly652 Síce využívam služby konkurencie,ale mám neobmedzené volania, neobmedzené sms,20GB,mobil s mesačnou splátkou 11€ a platím za tieto služby 33,50.Pravda,je to súčasť balíka net+tv+synov paušál+môj paušál+mobil.
@stelly652 Telekom mal vzdy vysoke ceny a pokrytie co ja viem ... 😀, ak nemas menej ako 28 rokov, tak sa ti tam asi ani nic ine neoplati, pre ludi do 28 maju Swipe.
Ja osobne mam na volania 4ku, volam raz za cas, a kredit ktory si raz dobijem, mi tam vydrzi kludne aj polroka.
2 sim som mal kedysi radost, to som mal na data, mozem doporucit, ak nie swipe, tak ta radost, data za 17€ ktore nikdy neminies, cize to mozes vyuzivat aj namiesto pevneho internetu doma, ak mas signal.
Za 23 € maju dokonca aj neobmedzene volania.
Teraz prisiel na trh novy operator - okay phone, ak mas e-sim mozes vyskusat 😉, kombinuje siete Orange a O2 cize pokrytie budes mat skoro 100%.
@alyson29 myslíš že keď robím u operátora nemám reálnu skúsenosť s inými operátormi to asi poznáš moju pracu
@zuzika87 no a moja osobná skúsenosť a XY ľudí zníženie nepociťuje. Naopak, v Telekome a v O2 som to pocítila vždy, kedy som ani Google Chrome už neotvorila. V Radosti fungujem ďalej bez toho, aby som pocítila nejaké zníženie 😊 pozerám aj filmy naďalej.. ja tú Radosť mám, ty to rozprávaš len z nejakého tvojho hľadiska, lebo pracuješ pre konkurenciu 😃 keď budeš mať Radosť, potom sa môžme baviť, inak ma to absolútne nezaujíma 😃 ja som sem neprišla zavádzať ľudí, je to proste reálna skúsenosť 🤷🏻♀️
@zuzika87 no a moja osobná skúsenosť a XY ľudí zníženie nepociťuje. Naopak, v Telekome a v O2 som to pocítila vždy, kedy som ani Google Chrome už neotvorila. V Radosti fungujem ďalej bez toho, aby som pocítila nejaké zníženie 😊 pozerám aj filmy naďalej.. ja tú Radosť mám, ty to rozprávaš len z nejakého tvojho hľadiska, lebo pracuješ pre konkurenciu 😃 keď budeš mať Radosť, potom sa môžme baviť, inak ma to absolútne nezaujíma 😃 ja som sem neprišla zavádzať ľudí, je to proste reálna skúsenosť 🤷🏻♀️
@alyson29 radosť ma nizsiu rychlost kvoli tomu, aby udrzala siet stabilni aj keby sa tam pripojilo 100vky ludi, kedze to je pre siroku verejnost za dobru cenu vela dat, ocakavaju, ze ludia budi minat viac a bude vacsi napor na kapacitu siete, ale to cloveku co ani netusi co je qos ... Nevysvetlis.
Kazdy operator ma limitovanú siet, ani Telekom a Orange ti nedaju plne rychlosti, jedine vyssie, ale nikdy plne, a naco mi je mat 500 mbps na na datach, ak mam par GB, balíček za užasnu cenu 🥲😅.
neviem ako si nevedel udaje od nich, sedela som v telekome minuly rok, chcel i sme ich zrusit, lebo neustale nam zvysovali platby = pan co nastavoval balik sluzieb nam vsetko na papier napisal, kolko co sa bude platit... zmluvu nam sice nedal, ale vedeli sme presne co podpisujeme, lebo nam to povedal... treba sa pytat co budes platit presne a nie podpisovat co ti strcia pod nos.
A ano, moze clovek platit tolko, zalezi co mas za sluzby v tom a v akych balikoch.
@simca06022011 a telekom ti podstrci naraz hoc čo
popod nos, oni su nato expreti 😅, zmluva pomaly ako biblia, kde su chytaciky ..... no nevyhadrujem sa uz radsej
@stelly652 aj ja platím 40 a neviem sa dočkať kedy mu skončí viazanosť čo bude už o mesiac a nikdy viac sa nedám takto odrbat.. tiež mi SUPER poradili, videli že sa ponáhľam vtedy tak takúto sprostosť platím už skoro 2 roky.. platíš 40 lebo splacas telefón.. ja mám RED MI a nikdy viac.. teraz si pôjdem pre Samsung za pausal dám 24 plus 8 splátka za telefón..
@hylary nechapem naco kupujete telefony, este k tomu androidy na splatky co stoja 200-300€, ale kazdeho vec samozrejme nic v zlom, ale príde mi to zbytocne sa niekomu uviazat za telefon 😀😐
@simca06022011 a telekom ti podstrci naraz hoc čo
popod nos, oni su nato expreti 😅, zmluva pomaly ako biblia, kde su chytaciky ..... no nevyhadrujem sa uz radsej
@uctik ja som expertov nestretla teda.. este sa mi podarilo vykseftit 30eur fakturu na cca 14EUR.. a sme sa cestou domov rehotali, ze ten rpedajca odmeny nedostane takymto stylom. Kto umi, ten umi.. kto neumi, ten cumi😂 ja som uctovnik, ja nepodpisem co nevidim a neviem o tom, ze by nieco zvlastne bolo v papieroch co podpisujeme.
A presne ako pises, nechapem ako si niekto kupi telefon na splatky ked nemusi.. my kupujeme firemny tak raz za par rokov, ktory s bonusom dostavame lacno, a to je par eur, ktore nam nechybaju. ALe ludia co na to nemaju.. najdem v obchode co mi vyhvouje, mam na to =kupim si, nemam =nekupim. Alebo si poratam kolko ma vyjde s viazanostou a nelamentujem potom nad cenou faktury.
Tiež mám najvyšší paušál od radosti a fungujem ďalej aj po prekračovaní dát. V práci kolegom ešte aj zdieľam wifi hotspot a každému fičí ako má a obmedzenie žiadne nevidím aj napriek upozorneniu v aplikácii. Ja som spokojný a nedá sa to porovnať s inými operátormi odkiaľ som prechádzal. Občas akurát vypadne signál medzi kopcami ale to bude asi väčšina sieti tak mať.
… ja platím za paušál 6,49€ pre mňa je to tak neuveriteľne zbytočný výdavok v dnešnej dobe 🙈 mám minuty, smsky aj 2G, Telekom
@anonym_79f40e v dnesnej dobe, ficat na 2G no pan boh s tebou 😀
@uctik ja som expertov nestretla teda.. este sa mi podarilo vykseftit 30eur fakturu na cca 14EUR.. a sme sa cestou domov rehotali, ze ten rpedajca odmeny nedostane takymto stylom. Kto umi, ten umi.. kto neumi, ten cumi😂 ja som uctovnik, ja nepodpisem co nevidim a neviem o tom, ze by nieco zvlastne bolo v papieroch co podpisujeme.
A presne ako pises, nechapem ako si niekto kupi telefon na splatky ked nemusi.. my kupujeme firemny tak raz za par rokov, ktory s bonusom dostavame lacno, a to je par eur, ktore nam nechybaju. ALe ludia co na to nemaju.. najdem v obchode co mi vyhvouje, mam na to =kupim si, nemam =nekupim. Alebo si poratam kolko ma vyjde s viazanostou a nelamentujem potom nad cenou faktury.
@simca06022011 tiez mas pravdu v tom, ze kto si poriadne nenastuduje podmienky, ten sa nemoze cudovat, ze plati za to co nechce
Prosím ťa koľko máš rokov ak niečo podpisujem tak hádam chcem vedieť aké mám výhody

@patka06 tak lebo aj ona tam chodí do Telecomu ma tam známych pracovníkov
@stelly652 aj ja platím 40 a neviem sa dočkať kedy mu skončí viazanosť čo bude už o mesiac a nikdy viac sa nedám takto odrbat.. tiež mi SUPER poradili, videli že sa ponáhľam vtedy tak takúto sprostosť platím už skoro 2 roky.. platíš 40 lebo splacas telefón.. ja mám RED MI a nikdy viac.. teraz si pôjdem pre Samsung za pausal dám 24 plus 8 splátka za telefón..