icon

Po tabletke po som zistila, že som tehotna v 3tt

noemikatka
27. aug 2019

Ahoj maminy viete aku otázku mam na vás ide oto ze som si dala tabletku po nechranenom sexe...
Ide oto že priatelovy sa to podarilo najprv domna dat posledný deň menstruacie nerobila som si stoho nic potom o 6dni sa nám predstavila guma a po dvoch dňoch som si dala tabletku po lenže momentálne som zistila že čakáme bábätko skoro 3 týždeň tehotenstva bojím sa toho ze ak som otehotnela pred tabletkou a potom som si ju dala ci nebude mať v pliv na babo prosím ma niekto stym skusenost?

sunnyday1111
27. aug 2019

kravina... ze jej to vobec komentujete

nikusiak9
27. aug 2019

@noemikatka srdiecko tak v 8mom tyzdni. Ale to by vobec nic nevidela ked si tam bols vyse pred tyzdnom

bojka22
27. aug 2019

@h_petra mne tehotenstvo počítala na základe veľkosti. Keďže menštruaciu som mala nepravidelnú a tiež mi povedali tretí týždeň. A podla menštruácie je možno v inom týždni. Podľa toho čo jej povedali

h2
27. aug 2019

Pre Boha, baby! Otázka predsa neznela, v ktorom týždni tehotenstva je autorka témy. Ona už vie, že je tehotná, robila si test a bola aj u lekárky, ktorá jej to potvrdila. Otázka znela, či tabletka "po" nemôže ublížiť bábätku.

h_petra
27. aug 2019

@h2 to je ale otazka, ktoru treba smerovat na lekara, nie na zeny na fore.
My tu mozme diskutovat akurat o tych tyzdnoch tehotenstva 😉

h_petra
27. aug 2019

@h2 ja jej proste neverim, podla mna vymyslena otazka, ved v tych tyzdnoch lieta jedna radost a pise nezmysly

noemikatka
autor
27. aug 2019

@nikusiak9 videla váčok myslím že by nehovorila to čo nevidí

h2
27. aug 2019

@h_petra Citujem autorku: "... prosím ma niekto stym skusenost?" Čiže, jasné, chystá sa opýtať lekárky, ale dovtedy hľadá niekoho, kto bol v podobnej situácii. To, že má chaos v tých týždňoch, ešte nemusí znamenať, že si vymýšľa. Prečo by to robila?

noemikatka
autor
27. aug 2019

@h2 dakujem a nemám dôvod si take niečo vymýšľať keď niekto neverí nech neverí a nech nekomentuje ja som len fakt chcela vedieť či to má vpliv na babo možno je tu taká ktorá sa stym stretla a to že neviem počítať týždne čo už nie každá vieeme všetko hlavne má zaujíma zdravie to že mi doktorka povedala pred týždňom že vidí mali váčok a že treba počkať 3tyzdne aby sa ukázalo srdiečko nemám dôvod jej neveriť veď je predca lekarka

noemikatka
autor
27. aug 2019

@h_petra keď neveríte prečo tu niečo vlastne snami rozoberať ja nie som psichycky chorá aby som si niečo takéto vymyslala 🤦🏽‍♀️

h2
27. aug 2019

@noemikatka Veď ja Ti verím. Ale poradiť Ti neviem. 😕 Dúfam, že všetko bude v poriadku.

noemikatka
autor
27. aug 2019

@h2 to dúfam aj ja len mi je dlho čakať až do 12teho preto taká otázka 🙆🏽‍♀️

h2
27. aug 2019

@noemikatka No a telefonicky by si sa jej na to nemohla opýtať?

noemikatka
autor
27. aug 2019

@h2 momentálne má dovolenku a neviem keďže vždy zdvihne sestrička 🤷🏽‍♀️

fokuska
27. aug 2019

@noemikatka Ked si bola u lekarky a ona ti potvrdila tehotenstvo (nejdem pisat o tych tyzdnoch, uz tu bolo vysvetlene ako sa pocitaju a ak to sama lekarka pocita inak, tak to je nanajvys divne) preco si jej hned nepovedala, ze mas obavy kvoli tabletke po? Ci vtedy si nemala obavy a az teraz si sa zacala bat?

nikusiak9
27. aug 2019

@fokuskaebo ho povodne nechcela aspon podla inej diskusie chcela ist na interupciu

noemikatka
autor
27. aug 2019

@fokuska ako píše nižšie áno chcela som ísť na interupciu ale rozmyslela som si to a píšem vyššie bola som v strese že som nato zabudla jej to povedat

fokuska
27. aug 2019

@noemikatka Aha, to som nevedela aky je za tym pribeh.
Pokial viem, tak by to nemalo mat vplyv. Mozes zatelefonovat a opytat sa sestricky, mozes zajst za zastupujucim lekarom, mozes sa ist opytat alebo zavolat do lekarne. Alebo si najst na googli pribalovy letak k tabletke, ci to tam nie je spomenute.

marion09
27. aug 2019

@nikusiak9 ale meškala,ja som ostala tehu na Silvestra,10.1.som mala mať menzes ale mi neprišiel

som_ponorka
27. aug 2019

No ja som bola u Dr 27 deň cyklu. Tiež som mala hneď príznaky, že ma boleli bradavky, týždeň po ovulácii. K Dr som šla radšej hneď, lebo som mala 3 mesiace predtým missed abort. Tehotenstvo mi potvrdila a tiež kázala prísť zas o dva týždne. Bola som vtedy prebiehajúci 4 týždeň.

nikusiak9
27. aug 2019

@som_ponorka 4ty uz vidno vak ale 3ti nic

h_petra
27. aug 2019

@zuzuxxxx to malo byt urcite mne?

noemikatka
autor
27. aug 2019

@nikusiak9 tak keď videla váčok musela som byt 4tyzdni? a ona mi povedala že som 2🤦🏽‍♀️

777januska777
28. aug 2019

@h_petra ono sa to tak počíta, ale je to veľmi nepresné, nie každý lekár počíta podľa menštruácie, niektorí k tomu pridávajú aj rozmery dieťatka (preto sa píše napríklad 4tt+2 alebo 4tt+4 alebo nwm čo. Lebo napríklad aj ja som ten prípad, že nemám ideálnu ovulaciu v nejakom 12 dni cyklu, ale moja menštruácia je až o týždeň neskôr, to znamená, že keby to doktor počítal, len podľa dňa menštruácie, tak mi deň pôrodu vypočíta veľmi zle. Takže to čo baby vravia je možné.

maciatkolulu
28. aug 2019

@noemikatka povedz mi prosím ta ako vieš, že si "skoro tretí týždeň" tehotna😂😂😂😂😂kto ti to povedal

h_petra
28. aug 2019

@777januska777 4+2, alebo 4+4 a podobne znamena, ze od poslednej menstruacie ubehlo presne 4 tyzdne a 2dni, to nijak nesuvisi s velkostou babatka.
Ano, moze sa to casom upresnit podla velkosti babatka, aj mne ich zmeraju vzdy inak a nesedi to na den presne s pocitanim podla menstruacie, ale zatial sa lekarka riadi pocitanim podla menstruacie.
V zaciatkoch tehotnosti, a uz vobec nie v nejakom piatom tyzdni, sa neriadia velkostou, ved tam poriadne este nic nie je 🙂.

h_petra
28. aug 2019

@maciatkolulu lekarka predsa 😁

h_petra
28. aug 2019

@noemikatka minimalne v stvrtom.
V druhom tyzdni este nedoslo ani k oplodneniu 😁

noemikatka
autor
28. aug 2019

Boze vy čo sa tu natom smejete ved predca pisem len to co povedala 🙆🏽‍♀️