Podľa čoho nakupujete veci z bazárika?

Ahojte maminky mna by zaujimalo podla coho nakupujete v bazariku veci
-cena
-fotka
-po znamosti
-nahodne
-....

Dakujem a pekny dnik

jajka71
6. mar 2017

Ja mam dvojrorcne dvojicky a za ten cas uz mam mamicky od ktorych rada veci kupim, kupujem co potrebuju a kedze dvojmo, musim zohladnit aj cenu, no najradsej bavlnene veci, tie nevyzaduju vyraznu starostlivost no po skusenostiach uz nie vzdy kazde cislo, lebo deti velmi rychlo rastu ;)

jajka71
6. mar 2017

@jajka71 mam aj zle skusenosti,ale tomu sa asi vyhnut neda

miriam11
6. mar 2017

@danka_nelka_lukas cena, fotka a popis veci.

katrinka8
6. mar 2017

Ja väčšinou známe (nami doma overené) značky, o ktorých viem, že veci budú kvalitné, nerozpadnú sa, nerozťahajú, nesperú, a viem, že tá konkrétna veľkosť bude sedieť - podľa toho vyberám veci - predajcu moc neriešim. Fotku zohľadňujem a aj popis veci. Ak je fotka napr. nekvalitná (príliš osvetlená alebo fotená večer, čiže skresľujea pod.), tak pod inzerátom sú uvedené "podobné inzeráty", a tam si skúsim vyhľadať takú istú vec a pozrieť si v podstate tú reálnu fotku (čo sa týka farebnosti napr., detailov). Ak je to drahšia vec, tak si aj viac popozerám hodnotenia, priznám sa, niekedy na to aj pozabudnem, ale snažím sa si to všímať.
Tiež sa mi už stalo, že pani písala top stav, aj fotku dala v top stave, a prišla mi domov vzadu tak šuchnutá vestička, že predratá látka. Ale pani bola milá a ústretová, a ospravedlnila sa a vrátila časť peňazí. Našťastie bola na dvor len určená, ale tak sklamanie bolo.
Aj tričko v top stave mi prišlo už s 2 neoprateľnými fľakmi, ale takisto mi pani vrátila bez problémov všetky peniaze a ospravedlnila sa.
Keď sú ľudia slušní, a vedia si priznať chybu a ju napraviť, ja nemám problém dať aj pozitívne hodnotenie - ako keď v obchode idem niečo reklamovať a ochotne reklamáciu vybavia. Na základe predošlých OK hodnotení vidím, že nie je špekulantka, ale proste, že pri malých deťoch a mnohých veciach na predaj sa stalo, že si proste nevšimla, ak vec dlhšie ležala odložená...

sunny8
6. mar 2017

Podla toho co sa mi paci ;) nepotrpim si nejak extra na kvalitu kedze viem ze po par pouzitiach su vsetky saty uz len na doma no a na cene ked tak

gretocka
6. mar 2017

mam svoje overene bazariky, ktore viem, ze ponukaju veci zodpovedajuce stavom popisu. No a podla ceny. Zatial som nemala zlu skusenost.