Podľa kamarátky nie som normálna
Ahojte,
Podla kamosky nie som normalna, a trochu ma to dotklo.
Syncekovi (20m) na mikulasa som kupila maly kocik a chlapceka babiku z little dutch. Proste podla mna je to take mile, ze sa stara a velmi ma rad vsetko, co vie tlacit pred sebou (samozrejme auticka su na prvom mieste). Velmi sa tesil, hned ho obijmal a hovoril moj moj, dal mu jest, pit, tlaci ho v kociku.
Ked som teraz pisala s kamoskou a sa pytala, co sme kupili, a ked uvidela ze kocik s babikou, tak dobre ze mi nevynadala, ze on je chlap pre Boha a nie som normalna. 😏
Vy ste kupovali chlapcekom babiku? Babiku s kocikom? Citim sa trapne.
Na Mikulasa sa nejake taketo velke darceky nenosia... mohlo to uz pockat na vianoce... kazdopadne - otec je rovnako rodic ako matka a cim skor si to kamoska uvedomi, tym lepsie...chlap sa ma vediet postarat o dieta, navarit, upratat a proste vsetko doma zvladat rovnako ako zena... tym padom hracky su urcene pre vsetky pohlavia bez rozdielu.
Úplne v pohode 🙂... Pokiaľ ho neobliekas do satociek a nezapletas vrkoce.. Určite to nijak neovplyvní jeho orientáciu..a k tej poznámke, že je chlap.. Muži sa v dospelosti nestarajú radi o svoje deti? Myslím, že aspoň podaktorí áno
ked je malý je to v poriadku horšie keby mal 12 rokov.😂
Jasné,každý si môže robiť,čo chce,kupovať,čo chce. Čo trochu nechápem,je to,že ešte nie je Mikuláša a po ďalšie, niekedy naozaj stačilo ovocie a sladkosti. Dnes sa treba pretekať v počte darčekov či ako? Toto mi hlava neberie. Ale teda každému jak je libo..
Kupit by som nekupila, ale ak by sa s tym hral na ihrisku ci skolke, pripadne by si od niekoho niekde pozical, nebranila by som...
@sunshine_18 a pritom v histórii si muži zapletali vlasy, nosili ako prví náušnice, ozdoby a my ženy sme to od nich prebrali
ja som sa v skolke hrala vylucne s autami a moje oblubene bolo smetiarske auto, lebo malo smetiak co sa dal vyklapat. A cuduj sa svete, som stale zena 😀 tuto nedavno som citala temu, ako prevychovat chlapa, ze si po sebe nevie upratat. No niekde bude asi chyba. Si uplne normalna a kamoska je trosku mimo.
Dakujem kocky! ❤️ Normalne mi odlahlo. 🙈
Podľa mňa na tom nie je nič zle. Môj syn keď bol malý sa jeden čas hral s bábikami a dnes je z neho 22 ročný hetero čo obhana baby 🤪😝
Za mna to vobec nie je trapne. Moj prostredny syn dostal pod stromcek babiku - chlapcek Dominik, ked mal asi 4r. Lebo si velmi prial babiku chlapceka. A veru velmi sa mu potesil. My sme boli aj zopar krat na prechadzkach tak, ze starsia dcera ( vtedy 3,5r.) odrazadlo a syn ( vtedy mal asi 2r.) kocik s babikou. Proste pohoda. Mne to vobec nie je blbe. A najmladsi ( teraz 3,5r.) ... Ten doslova Dominika zboznuje od malicka. Spava s nim v postielke. A celkovo aj s ostatnymi starsimi babikami sa velmi rad hra, ze su jeho babo, krmi ich, kocikuje, uspava ich, lieci ich. Proste rad sa zahra aj s babikami. Ale zas s nim som na prechadzke s kocikom nebola. To nejako nechcel. Radsej chodi na odrazadle. A vlastne mam pocit, ze dcera sa s babikami hrala asi najmenej 🙂 Ona mala asi za babiku o 1,5r mladsieho brata . Najviac sa s babikami hra najmladsi. Mozno aj preto, ze je vekovo uz dost od tych starsich a nema nikoho tak ku sebe. Ale ja vobec nevidim problem v tom ze chlapec a babika/kociarik. Je to praveze super.
A môj krpec ma ružový Dudlik lebo len na takom bola "kojaja" koala 🤷♀️🤣
Ja napríklad som mala toľko autíčok, že ani chlapci niektorí nemali takú zbierku a to som dievča. Samozrejme aj barbiny a babiky a plysaky, ale mala som fakt auta od výmyslu sveta - na diaľkové ovládanie, maličké, veľké, autobusy, atd. A napríklad bratranec sa vždy u nás hral s bábikami tiež rad. Takze tým som len chcela povedať, že je podľa mna úplne normálne ak ma aj chlapec bábiku ☺️
kamoskin syn mal tusim do 8 rokov babiku ako mojkaca.. dnes je z neho normalny pubertak a viac ho bavia auta a tanky 🤷♀️😁
ja mam zase 2 rocnu, ktora o babiku nezavadi ani pohladom, za to z lega chce stale stavat garaze pre anglicaky 🤷♀️😁
Lebo ocinkovia nekocikuju... paneboze
Môj syn síce bábiku nemal, ale to len preto, že ju nikdy nechcel. Na druhé narodeniny chcel kuchynku, aj ju dostal a aj sa s ňou dlho hrával. No a plyšáci, to je kapitola sama o sebe, to má po mne, ani ja som nikdy nebola na bábiky, ale na zvieratká. 😁 Dodnes máme obaja radi plyšákov (ja 47, syn 11 rokov).
Jeden z mojich 4r dvojčiat, chce od Ježiška Barbie, kostým morská panna a parochňa Elza. Už to má kúpené. Neriešim, nech sa každý stará o seba.
Si normálna, aj moje deti vyrastajú bez stereotypov 😎
Uprimne? Ja by som teda chlapcovi nekupila v zivote kocik s babikou, ine je hrat sa s tym vo skolke
Kocky, tak dobre sa citaju vase komentare! Velmi dakujem! 🥲
Moja, nic si z toho nerob, pred 12.rokmi som kupila synovi mini kocik, vozil v nom dinosaura, v obci na nas hladeli, teraz aj tretiemu som kupila kocik velmi sa z neho tesil mal tak 3 roky, to kamoska nie je normalna, zadubena
@viestta Ja som takto túžila po elektrickom vláčiku s koľajnicami, závidela som bratrancovi, že on dostal a ja nie 😃 Spomínam si na svoje úplne prvé kindervajicko, bol v ňom taký minivlak, tak som bola šťastná ako blcha, že aspoň takto 🙈
Moj syn ma dokonca kocik pre dvojicky, kedze po sestre zdedil aj baby born a anabell. A v kuchynke sa hra denne asi mu to pride prirodzene, kedze vidi, ze aj tatik sa stara o nich a pomaha v kuchyni
Dcéra mala 2 kočíky, starší syn behal s väčším, dcéra s menším. I keď v kočíku nemal babu ani plyšáka, ale doplna naložený autíčkami.
Moja 2,5 rocna momentálne fičí na autobusoch a anglicakoch. Topka su smetiari, z tých je vonku vo vytržení 🙈 Bábiky ju absolútne nezaujimaju.
Ja som to svojmu 16.mesačnému chcela teraz kúpiť na Vianoce pod stromček 🤷♀️ A kamoška zas kúpila svojmu malému na prvé narodeniny krásnu kuchynku. Ďalší zas dostal plno kuch.detských riadov.A najradšej sa hrá s bábikami svojej staršej sestry. Veď chlapci majú veľa autíčok ,tak samozrejme ,že ich aj iné zaujíma 🙈
No ja by som nekupila babiku ani kocik, kebyze sa stym niekde sem tam zahra, neriesim.. Ale ja by som mu to nekupila.Myslim,ze to mam niekde v podvedomi.. Bratranec sa od mala hraval s babikami a prezliekal do ženských šiat.. Dnes ma 25rokov a vzdy mal iba priatela. Je to skvelý človek, neodsudzujem.. Kazdy si kupi čo uzná za vhodné pre svoje dieťa. 😉✌️
ach tieto zastarale genderove predsudky...no co no, tak mu kupuj makety zbrani, nejakych netvorov, vsetko cierne, modre, sede. tak ako sa na chlapca ,,patri,,.

Spýtaj sa kamošky ako mu môže kočík poskodit