Podľa kamarátky nie som normálna
Ahojte,
Podla kamosky nie som normalna, a trochu ma to dotklo.
Syncekovi (20m) na mikulasa som kupila maly kocik a chlapceka babiku z little dutch. Proste podla mna je to take mile, ze sa stara a velmi ma rad vsetko, co vie tlacit pred sebou (samozrejme auticka su na prvom mieste). Velmi sa tesil, hned ho obijmal a hovoril moj moj, dal mu jest, pit, tlaci ho v kociku.
Ked som teraz pisala s kamoskou a sa pytala, co sme kupili, a ked uvidela ze kocik s babikou, tak dobre ze mi nevynadala, ze on je chlap pre Boha a nie som normalna. 😏
Vy ste kupovali chlapcekom babiku? Babiku s kocikom? Citim sa trapne.
Zeny a co si myslite, ze sa stane ak sa chlapec bude hrat s babikami?
Ja by som to tiez svojmu synovi nekupila. Je ine, ked si u niekoho vezme kocik a hra sa, to mi nevadi... Ale nekupili by sme mu. Ale je to tvoje dieta...
Vobec nevidim na tom nic zle... Moja dcera zase miluje vsetko okrem babik :D v kociku vozila len psov :D
Divne je len to ze dostal hračku ale tak to je tiež tvoja vec.... A inak nevidím nič na tom keď ma chlapec bábiku, moja mala autíčka a vlaciky
Za mna uplne v pohode.. ked ho to bavi a ma z toho radost.
Inak toto je taka vecna dilema ze chlapcovi babiku ani kuchynlu nie ale dievcatku auto na ovladanie baver vlacik alebo dinosaura uplne v pohode..ved su to stale len hracky...a ked ten kocik nebude mat doma tak o rok pride do skolky a hadaj s cim sa bude prvy tyzden hrat? Jasne ze s kocikom a babikou lebo je to nove a doma take nema..
No, je to nanajvys netradicne, davat detom darceky na Mikulasa. Uz akukolvek hodnotu by mali. Ovocie a sladkosti uz nestacia? Kociarik s babikou pre synceka mohli pockat na Jeziska.
@komplikovana pravdepodobne sebavedomejsia osobnost, lebo dokazal ustat nanuteny natlak, ako by "sa mal spravat". na psychologii sme sa tiez naucili, ze deti, ktore nepodliehaju stereotypom spojenym s rodom, vykazuju ovela vacsiu mieru kreativity.
A takáto kamarátka sa potom sťažuje, že jej muž doma nepomáha s deťmi a s domácnosťou. 😂 Tak, kde sa to má naučiť, keď sa k tomu ženy ako táto kamarátka takto stavajú?
@zuzubb007 Ale ta hracka nie je dievčenská či chlapčenská a dala som ti zámerne aj inú otázku k tomu. Sú kociky ktoré sú už naozaj "chlapčensky" navrhnute. Kuchyňky detto. Podľa psychológov kw práve takéto ukazovaniw dieťaťu v detstve, že je prirodzené sa starať aj chlapcami o niečo "živé". 😀
@mimka1402 nevidela som este chlapcensky navrhnuty kocik, mozes mi poslat odkaz kde taky je, je to moj nazor kupovat v ziadnom pripade, ale ked sa hra v hernicke alebo u kamaratov zisfny problem, vsak nech si kazdy robi co chce, je to moj nazor, ked ti povie chlapec v 13tich, ze si chce obliect saty a opatky kupis mu hej? Lebo ved saty mozu byt ak chlapcenske
@komplikovana mozno si niektore myslia, ze z neho vyrastie clen LGBT.🤣 Hlava mi neberie, ze kocik je symbol dievcat. Ved su to deti.
Chlapcom treba kupit ovladac k Tv a minigauc, kde sa zvali, vylozi nohy a bude len prepinat programy.
Potom sa tu zeny cuduju, ze im chlap doma s nicim nepihne. Asi sa hral len s chlapcenskymi hrackami.😁
@zuzubb007 takyto ma za 14,90e. 🥰
Neviem podla mna je to stale dievcensky sorry
@mimka1402 to nemyslis vazne, ze chlapcensky kočík... Preboha, kam to ten svet speje🙏. Jasne, aj moj syn vezme na ihrisku kocik a nahana sa s nim... Ale nekupujeme mu ho. Kuchynka je podla mna v pohode. To by som chlapcovi kludne kupila. Psychologovia tvrdia... Co vsetko uz tvrdili odborníci... Treba mat svoj rozum. Kocik, ani suknicku chlapcovi kupovat nebudem. Vysvetlim, ze to je pre dievcata... Aj ked je mi jasne, ze to v tych 3 az 4 rokov nie je ukazovatelom orientacie. Pravdaze, to je moj nazor, kazdy nech si robi podla seba. Nikoho neodsudzujem.
Nemyslela to tak, že je choré kúpiť na Mikuláša babiku a kočík ? Lebo to je podľa môjho názoru dosť veľký darček, to skôr na Vianoce. Samozrejme je to vaša vec, ja hovorím len názor🙂 Ale náš má 9 mesiacov a tiež má rád bábiky a kuchynku😃
Moj ma starsiu sestricku a dnes sa hral s vkladackami, kocikom, kuchynkou, legom a knizkami 😆. Rad dava spinkat babiky a kuchynka je uplne top, miluje varit kavu ☕️
@konik123_ nie, ja si myslim opak. Radsej dam 30e za nejaku hracku, ako za nutne sladkosti. Ovocie mame stale.
@zuzubb007 tak dievcensky. 🥰 Je mi to uz jedno. Hlavne, ze syncek je stastny a spokojny. 🙏🏼❤️
@stanulienkat tiez si myslim. Ak ho bavit nebude, tak ho darujem niekomu inemu alebo predam. 🙂dala som 14,90e aj za ine hluposti. Toto aspon ma zmysel. V 5 rokoch by som uz kocik asi nekupila.
@miriam11 nie je to symbol dievcat u tak malych detickach. V neskorsom veku podla mna uz ano.
@acrobaleno Ved sa aj stazuje, ze ho neustale obskakuje, a nie je ochotny zobrat maleho von na prechadzku, LEBO SA BOJI, ZE SA MU NIECO STANE. 🤦🏻♀️Takze ju uz ani neriesim.
Jasne. Tiez som videla vela chlapcekov kocikovat. Tesili sa z toho. Tak preco nie?
@alex23 tradicne, netradicne. Je mi to jedno u koho ako. Radsej 30e za nejaky darcek, ako za sladkosti a sprostosti, ktore zjem aj tak ja.
Ovocie mame stale. 🙂
Si úplne normálna. Jednym uchom dnu a druhým von.
To je tiež pravda, minulý rok sme mali toľko sladkosti, že som ich nakoniec darovala 😂
Tak podľa mňa je to tak trošku zvláštne ale určite nie nenormálne ..Inak moja trojročná dcéra dostáva autíčka 🤣.Baví ju spiderman to je jej idol .Na Vianoce dostane Spiderman rukavicu kostým a ešte aj veľké auto 🤣takže zas nevidím zle nič na Tom keď sa chlapec hraje s bábikou a dievča s autom .

Podľa mňa na tom nie je nič zle. Ja mám prvého chlapca má 12 a teraz dievčatko má 2roky. Ona sa rada hrá s autami,traktorom a keď ich vidí niekde na ulici je hotová hneď kričí mama traktor,bager,kamión 🤣ale má svoje hračky a tým sa tiež venuje naplno aj kočíku a bábätkám.