icon

Podľa kamarátky nie som normálna

5. dec 2022

Ahojte,
Podla kamosky nie som normalna, a trochu ma to dotklo.

Syncekovi (20m) na mikulasa som kupila maly kocik a chlapceka babiku z little dutch. Proste podla mna je to take mile, ze sa stara a velmi ma rad vsetko, co vie tlacit pred sebou (samozrejme auticka su na prvom mieste). Velmi sa tesil, hned ho obijmal a hovoril moj moj, dal mu jest, pit, tlaci ho v kociku.

Ked som teraz pisala s kamoskou a sa pytala, co sme kupili, a ked uvidela ze kocik s babikou, tak dobre ze mi nevynadala, ze on je chlap pre Boha a nie som normalna. 😏

Vy ste kupovali chlapcekom babiku? Babiku s kocikom? Citim sa trapne.

zmrzlinka2021
•
5. dec 2022

Spýtaj sa kamošky ako mu môže kočík poskodit

anjelicek26
•
5. dec 2022

Na Mikulasa sa nejake taketo velke darceky nenosia... mohlo to uz pockat na vianoce... kazdopadne - otec je rovnako rodic ako matka a cim skor si to kamoska uvedomi, tym lepsie...chlap sa ma vediet postarat o dieta, navarit, upratat a proste vsetko doma zvladat rovnako ako zena... tym padom hracky su urcene pre vsetky pohlavia bez rozdielu.

sunshine_18
•
5. dec 2022

Úplne v pohode 🙂... Pokiaľ ho neobliekas do satociek a nezapletas vrkoce.. Určite to nijak neovplyvní jeho orientáciu..a k tej poznámke, že je chlap.. Muži sa v dospelosti nestarajú radi o svoje deti? Myslím, že aspoň podaktorí áno

dilino
•
5. dec 2022

ked je malý je to v poriadku horšie keby mal 12 rokov.😂

lukbe
•
5. dec 2022

Jasné,každý si môže robiť,čo chce,kupovať,čo chce. Čo trochu nechápem,je to,že ešte nie je Mikuláša a po ďalšie, niekedy naozaj stačilo ovocie a sladkosti. Dnes sa treba pretekať v počte darčekov či ako? Toto mi hlava neberie. Ale teda každému jak je libo..

aceris
•
5. dec 2022

Kupit by som nekupila, ale ak by sa s tym hral na ihrisku ci skolke, pripadne by si od niekoho niekde pozical, nebranila by som...

zmrzlinka2021
•
5. dec 2022

@sunshine_18 a pritom v histórii si muži zapletali vlasy, nosili ako prví náušnice, ozdoby a my ženy sme to od nich prebrali

komplikovana
•
5. dec 2022

ja som sa v skolke hrala vylucne s autami a moje oblubene bolo smetiarske auto, lebo malo smetiak co sa dal vyklapat. A cuduj sa svete, som stale zena 😀 tuto nedavno som citala temu, ako prevychovat chlapa, ze si po sebe nevie upratat. No niekde bude asi chyba. Si uplne normalna a kamoska je trosku mimo.

autor
•
5. dec 2022

Dakujem kocky! ❤️ Normalne mi odlahlo. 🙈

morgane1975
•
5. dec 2022

Podľa mňa na tom nie je nič zle. Môj syn keď bol malý sa jeden čas hral s bábikami a dnes je z neho 22 ročný hetero čo obhana baby 🤪😝

silvike
•
5. dec 2022

Za mna to vobec nie je trapne. Moj prostredny syn dostal pod stromcek babiku - chlapcek Dominik, ked mal asi 4r. Lebo si velmi prial babiku chlapceka. A veru velmi sa mu potesil. My sme boli aj zopar krat na prechadzkach tak, ze starsia dcera ( vtedy 3,5r.) odrazadlo a syn ( vtedy mal asi 2r.) kocik s babikou. Proste pohoda. Mne to vobec nie je blbe. A najmladsi ( teraz 3,5r.) ... Ten doslova Dominika zboznuje od malicka. Spava s nim v postielke. A celkovo aj s ostatnymi starsimi babikami sa velmi rad hra, ze su jeho babo, krmi ich, kocikuje, uspava ich, lieci ich. Proste rad sa zahra aj s babikami. Ale zas s nim som na prechadzke s kocikom nebola. To nejako nechcel. Radsej chodi na odrazadle. A vlastne mam pocit, ze dcera sa s babikami hrala asi najmenej 🙂 Ona mala asi za babiku o 1,5r mladsieho brata . Najviac sa s babikami hra najmladsi. Mozno aj preto, ze je vekovo uz dost od tych starsich a nema nikoho tak ku sebe. Ale ja vobec nevidim problem v tom ze chlapec a babika/kociarik. Je to praveze super.

aurorastone2
•
5. dec 2022

A môj krpec ma ružový Dudlik lebo len na takom bola "kojaja" koala 🤷‍♀️🤣

fauko
•
Odpoveď bola odstránená
•
simona139469
•
5. dec 2022

Ja napríklad som mala toľko autíčok, že ani chlapci niektorí nemali takú zbierku a to som dievča. Samozrejme aj barbiny a babiky a plysaky, ale mala som fakt auta od výmyslu sveta - na diaľkové ovládanie, maličké, veľké, autobusy, atd. A napríklad bratranec sa vždy u nás hral s bábikami tiež rad. Takze tým som len chcela povedať, že je podľa mna úplne normálne ak ma aj chlapec bábiku ☺️

denden77
•
5. dec 2022

kamoskin syn mal tusim do 8 rokov babiku ako mojkaca.. dnes je z neho normalny pubertak a viac ho bavia auta a tanky 🤷‍♀️😁
ja mam zase 2 rocnu, ktora o babiku nezavadi ani pohladom, za to z lega chce stale stavat garaze pre anglicaky 🤷‍♀️😁

julish
•
5. dec 2022

Lebo ocinkovia nekocikuju... paneboze

h2
•
5. dec 2022

Môj syn síce bábiku nemal, ale to len preto, že ju nikdy nechcel. Na druhé narodeniny chcel kuchynku, aj ju dostal a aj sa s ňou dlho hrával. No a plyšáci, to je kapitola sama o sebe, to má po mne, ani ja som nikdy nebola na bábiky, ale na zvieratká. 😁 Dodnes máme obaja radi plyšákov (ja 47, syn 11 rokov).

adalmba
•
5. dec 2022

Jeden z mojich 4r dvojčiat, chce od Ježiška Barbie, kostým morská panna a parochňa Elza. Už to má kúpené. Neriešim, nech sa každý stará o seba.

lululilien
•
5. dec 2022

Si normálna, aj moje deti vyrastajú bez stereotypov 😎

zuzubb007
•
5. dec 2022

Uprimne? Ja by som teda chlapcovi nekupila v zivote kocik s babikou, ine je hrat sa s tym vo skolke

autor
•
5. dec 2022

Kocky, tak dobre sa citaju vase komentare! Velmi dakujem! 🥲

fatimuska
•
5. dec 2022

Moja, nic si z toho nerob, pred 12.rokmi som kupila synovi mini kocik, vozil v nom dinosaura, v obci na nas hladeli, teraz aj tretiemu som kupila kocik velmi sa z neho tesil mal tak 3 roky, to kamoska nie je normalna, zadubena

oblecenie99
•
5. dec 2022

@viestta Ja som takto túžila po elektrickom vláčiku s koľajnicami, závidela som bratrancovi, že on dostal a ja nie 😃 Spomínam si na svoje úplne prvé kindervajicko, bol v ňom taký minivlak, tak som bola šťastná ako blcha, že aspoň takto 🙈

mimka1402
•
5. dec 2022

@zuzubb007 A aký je dôvod? Keby tvoje dieťa-chlapec chcelo takúto hračku a to kočík alebo kuchyňku? Keby dievča chcelo mini dielňu či autodrahu tiež by si mala s tým problém? Nerypem, zaujíma ma ten pohľad.

danielina30
•
5. dec 2022

Moj syn ma dokonca kocik pre dvojicky, kedze po sestre zdedil aj baby born a anabell. A v kuchynke sa hra denne asi mu to pride prirodzene, kedze vidi, ze aj tatik sa stara o nich a pomaha v kuchyni

lilke
•
6. dec 2022

Dcéra mala 2 kočíky, starší syn behal s väčším, dcéra s menším. I keď v kočíku nemal babu ani plyšáka, ale doplna naložený autíčkami.

lienka.7
•
6. dec 2022

Moja 2,5 rocna momentálne fičí na autobusoch a anglicakoch. Topka su smetiari, z tých je vonku vo vytržení 🙈 Bábiky ju absolútne nezaujimaju.

samik88
•
6. dec 2022

Ja som to svojmu 16.mesačnému chcela teraz kúpiť na Vianoce pod stromček 🤷‍♀️ A kamoška zas kúpila svojmu malému na prvé narodeniny krásnu kuchynku. Ďalší zas dostal plno kuch.detských riadov.A najradšej sa hrá s bábikami svojej staršej sestry. Veď chlapci majú veľa autíčok ,tak samozrejme ,že ich aj iné zaujíma 🙈

nina2310
•
6. dec 2022

No ja by som nekupila babiku ani kocik, kebyze sa stym niekde sem tam zahra, neriesim.. Ale ja by som mu to nekupila.Myslim,ze to mam niekde v podvedomi.. Bratranec sa od mala hraval s babikami a prezliekal do ženských šiat.. Dnes ma 25rokov a vzdy mal iba priatela. Je to skvelý človek, neodsudzujem.. Kazdy si kupi čo uzná za vhodné pre svoje dieťa. 😉✌️

martina1985ba
•
6. dec 2022

ach tieto zastarale genderove predsudky...no co no, tak mu kupuj makety zbrani, nejakych netvorov, vsetko cierne, modre, sede. tak ako sa na chlapca ,,patri,,.