Podľa kamarátky nie som normálna
Ahojte,
Podla kamosky nie som normalna, a trochu ma to dotklo.
Syncekovi (20m) na mikulasa som kupila maly kocik a chlapceka babiku z little dutch. Proste podla mna je to take mile, ze sa stara a velmi ma rad vsetko, co vie tlacit pred sebou (samozrejme auticka su na prvom mieste). Velmi sa tesil, hned ho obijmal a hovoril moj moj, dal mu jest, pit, tlaci ho v kociku.
Ked som teraz pisala s kamoskou a sa pytala, co sme kupili, a ked uvidela ze kocik s babikou, tak dobre ze mi nevynadala, ze on je chlap pre Boha a nie som normalna. 😏
Vy ste kupovali chlapcekom babiku? Babiku s kocikom? Citim sa trapne.
@konik123_ alebo sa zje. 🐷
Jemine 😂 ved to je este malicky chlapcek, a co je na tom, ze sa pohra s babikou? Uricte to z neho gaya nespravi. Ked som bola dieta, travila som prazdniny u babky a tam sa so mnou a sesternicou hraval s barbinami aj bratranec 😀 a nikto ho neokrikoval, ze je chlap a nech sa ide hrat futbal. Dnes ma manzelku aj dve deti, rozhodne nevyzera/neposobi a ani nie je gay a vie porobit bezne chlapske veci doma. Nebadam na nom ziadne stopy toho, ze sa s nami pohral s barbinami 😀
@miselar ved to je super! 🤣🤣🤣🤣 Ja sa pamatam, stale som chcela autickovu a vlacikovu drahu, a nikdy mi ju nekupili, lebo som dievca. To zato sa aj tesim, ze mam syna. V neskorsom veku tie drahy su iste. 😅😅😅
Takže dievčatko,keď sa hrá s autickom a dostane autíčko je normálne,ale keď chlapec sa hrá s kočíkom a dostane bábiku už normálne nie je? na isntagrame je jeden chlapík The fotr a on má dvoch synov,kúpil im tiez kočík a bábiku a aj to vysvetľoval,že aj chlap sa stará o dieťa a je najlepšie je dať vzor od malička ako sa má chovať k,,bábätku,,
Normálne sa hrá na otecka
@viky173 ved prave, este je malinky, hlavne pre mna je, ze je stastny a vidim tu iskru v jeho ociach. Na prvom mieste aj u neho su auta a knihy. Neskor v 5-6 by som uz kocik urcite nekupila. 😄
@sorayaardente ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ moje slova
@svokrinjazykmonika tak ❤️
@julish wau! 👍🏼
Môj manžel teraz tlačil kočík s bábätkoma je tiež chlap... Podla tvojej kamošky teda ja nie som normálna keď som chlapovi dala tlačiť kočík?! Normálna nieje ona, viac k tomu netreba nič napísať...
Môj syn sa na ihriskách vždy hrával s kočiarikmi tak som mu jeden kúpila a vozí si v ňom plyšáky a autíčka. Na vianoce dostane kuchynku, pretože keď sme niekde kde je kuchynka, tak sa s ňou vie veľmi dlho vyhrať. Sú to ešte deti, nie je nič zlé na tom. To len dospelí všetko kategorizujú na dievčenské a chlapčenské, normálne a nenormálne. Môj malý má aj kopu "chlapčenských" vecí, úplne normálne, hravé dieťa.
@miriam11 ked je raz niekto gay tak je gay. a mozes mu aj do riti pchat auticka, bude gay a nebude sa mnozit so zenou.
homosexualita tu vzdy, vzdy a vzdy bola a vzdy aj bude. mozeme ju trestat, mozeme ju skryvat, mozeme cokolvek...bola tu, je a bude. planeta je tak ci tak pretazena uz 8 miliardami ludi co neni lahke ukocirovat a menezovat. ani nikdy nebude.
@sim_icek nemá cenu sa k tomu vyjadrovať. Veď aj mój otec, už má 60, je 100% hetero muž a normálne nám deťom varil, staral sa o nás, česal mi vlasy, chystal desiatu do školy, nosil nás do škôlky a do školy. A to je silný svalnatý športovec. Dodnes chystá raňajky, večere. Je to úplne normálne.
@miriam11 nie, nie je to in, je to tolerancia. To je akoby ty mas nos, ktory sa dnes nenosi, a musis si ho dat zoperovat. Podla teba budes tolerovat iba to, co tebe vyhovuje. A co ked sa ty vychylis niekomu z normalu? To ta este nenapadlo? A prepac, za celu historiu ludstva zili velke mnozstvo homosexualov, a nevidim, zeby sa populacia ztensovala?
@stanislavicenka zbytocne jej to vysvetlujes.
Nas mal tiež fazu bábika a kocik a uz to je v kúte zapadnúte prachom lebo kamion autobus auticka....to ze dievca dostane elektrické autíčko pride vsetkym normálne 😃
Nie, nekupovala som ak by som niečo také chcela skôr by som volila nákupný vozík. Hovorila som si keď raz budem mať dcéru kupim jej kočík s babikou a už je aj kúpený na Vianoce pre 1,5r. dcéru. Ináč toto mi príde darček skôr na Vianoce alebo narodeniny.. Kazdopsne je to tvoja vec čo kupis a deti to neriešia, hlavne je že sa zabavia.
ja som sa vzdy hrala s autickami a stavebnicami. neviem si predstavit ani ze by som svojej dcere kupovala babiky. ak bude chciet ovsem kupim ale primarne ju budem viest k inym veciam.
Takyto dar na Mikulasa je podla mna vela. Cize ak "nenormalna" , za mna z tohoto pohladu. Nerozumiem tejto materialnej dobe, ze sa detom davaju na kazdom kroku hracky. Toto by som dala na Vianoce a na Mikulasa len nejake zdrave dobrotky. Ale to, ze ma chlapec latkovu babiku, je v poriadku. Nech rozvija city, starostlivost. Osobne by som ale kocik nekupovala. Nas syn ma kuchynku a js prislusenstvom e to jedna z top hraciek doma.
@misinka0611 prečo je lepší nákupný vozík ako kočík? Celý tento problém mi hlava neberie, prosím, vysvetlite mi to niekto.
@julish Lepší či horší to je jedno, jednoducho ak si vyslovene moja dcéra nebude pýtať autíčko na ovládanie tak jej ho kupovať nebudem, tak isto keď si syn nepýtal vyslovene bábiku nebudem mu ju kupovať. Ak sa dcéra hra so synovou tatrovkou nevadí mi to ak si syn zoberie jej kočík je mi to tiež jedno. Mám obe pohlavia, majú široký záber vecí. Jednoducho len iniciatívne nekupujem auto dcére a tiež som nekupovala iniciatívne kočík synovi keď si to nepýtajú neprejavujú záujem o to.
Ano, obaja synovia mali babiky aj kocik a nech si nieco precita o zrkadleni. Deti prirodzene napodobnuju to, co vidia dospelych, neriesia role, pohlavia. Dufam, ze nikdy neda ona svoje dieta povozit partnerovi, preboha, je to chlap.
@misinka0611 a prečo? odkiaľ prišla táto "normalita"? Môže sa chlapec hrať s plyšákmi? Dievča stavať lego? Keby sa z tvojho syna stal lekár, nebola by si hrdá? A z dcéry napríklad stavebná inžinierka? Ja to stále nechápem - čoho sa bojíš?
@julish Bojim? 😀😀😀 Keby som sa bala tak synovi zavriem izbu a dcéru tam nepustím nemyslíš? Asi sa nerozumieme, mne nevadí keď sa hrajú spolu s vyslovene dievcenskymi alebo chlapcenskymi vecami, keď sa tak zamyslim syn keď bol menší dostal lego Duplo s koníkmi a nie s autom. Jedine Duplo čo mal 😀. Ináč teraz ho využíva veľmi rada dcéra takze moja sa môže hrať s dupľom a potom aj s jeho logo city ak bude chcieť.. Teraz keď dostanem na Vianoce vymyslim si ženský parfem mám sa uraziť že som nedostala montérky lebo nemám problém s mužskými robotami a opýtať sa dotyčného že čoho sa boji čo mi tie nohavice nekúpil? Prečo mám pocit že ma tlačis niekam kam niesom?
Takže posledný krát a v skratke mne je jedno s čím sa moje deti hrajú akurát som nekúpila iniciatívne. Babyborn kočík synovi, ani by som uňho s nim úspech nemala, chodili sme do obchodu a tieto veci obchádzal 😀 Či treba nasilu aby som ukazala Modrému koniku ako som nad vecou? Btw. ani kuchynka ho nikdy nebavila detska ten radšej v naozajstnej kuchyni s reálnymi surovinami 😀

@alanko20 ❤️