Podľa kamarátky nie som normálna
Ahojte,
Podla kamosky nie som normalna, a trochu ma to dotklo.
Syncekovi (20m) na mikulasa som kupila maly kocik a chlapceka babiku z little dutch. Proste podla mna je to take mile, ze sa stara a velmi ma rad vsetko, co vie tlacit pred sebou (samozrejme auticka su na prvom mieste). Velmi sa tesil, hned ho obijmal a hovoril moj moj, dal mu jest, pit, tlaci ho v kociku.
Ked som teraz pisala s kamoskou a sa pytala, co sme kupili, a ked uvidela ze kocik s babikou, tak dobre ze mi nevynadala, ze on je chlap pre Boha a nie som normalna. 😏
Vy ste kupovali chlapcekom babiku? Babiku s kocikom? Citim sa trapne.
@julish Ináč ešte posledná správa. Napíšem nekúpila som synovi kuchynku. Ty uvidíš že zas tieto rozdiely a čoho sa bojíš že?
Nekúpila som ju lebo predtým ako som ju rozmyslala kúpiť som so synom chodila do kutikov niekde kde je, chcela som vedieť či o to prejaví záujem, je to vychvaľované ale povedzme si pravdu aj drahšie. Môjho syna absolútne nebavila či mal 2-3-4 roky. Ten radšej somnou v normálnej kuchyni, chce variť chce piect. A vieš čo si praje na Vianoce? Reálny kuchynský robot 😀 Typické pre chlapca u ktorého mamička sa veľmi tak boji že? 😀 Samozrejme okrem iných vecí. A tak strasne sa bojim že som mu v 2,5 roku či kolko mal kúpila ružové tričko, sama od seba a bez nátlaku a je sme tu 😀 Deťom kupujem to o čo javia záujem a nie kopu vecí. A čo sa týka vozíka ktorého si sa tak strasne chytila áno kúpila by som mu vozík lebo to ho v obchode bavilo tlačiť. Nejaký kočík keď sme boli v obchode a ja som si to pozerala len tak, tak to ho nechalo chladným 🙂 Takže nesúd z jedného krátkeho príspevku 🙂
Náš dostal aj bábiku (učili sme sa na nej časti tela), dostal aj kuchynku (baví ho varit doteraz) a tiež nákupný vozík aj s tovarom 😊😊😊😊Je z neho úplne normálny chalan, všetky tieto veci sme využili ako na hranie tak aj na učenie 😊😊😊😊
Darmo sa bude chlapca od teraz učiť s bábikami,variť v kuchynke a podobne keď mu maminka do 18r bude vytierať zadok,kakauko mu nosit do postele a každé ráno chystať čisté trenky a ponožky...trebaho učiť samostatnosti,zodpovednosti od mala
Hračky z neho neurobia chlapa...to len na niektoré komentáre, že je to fasa príprava...
Co sa týka toho daru....mam dcéru, ktorú bavia mužské veci..čiže dostáva sady náradia,uz ma aj svoju akú vŕtačku
Cize nevidim v tom nic divne ,,,
Babiku ani kocik sme sice synovi nekupovali, ale manzel mu raz na Vianoce zmajstroval kuchynku. Mal vtedy take obdobie, ze chcel velmi varit, motal sa v kuchyni s realnymi hrncami, mal kostym kuchara 😃 Chvilu mu trvalo toto, obdobie, potom presedlal na dinosaury. Dcera sa nikdy nehrala s babikami a kocikom, chcela iba stavebnice, auta, koniky a poniky 😃 Ja tieto rodove stereotypy velmi neriesim a vzdy som sa pri kupe hraciek riadila aktualnymi zaujmami mojich deti. Takze podla mna je darcek ok a kamoska je trochu skostnatena.
@misinka0611 okej, ja som sa nechytila, ale pýtala si vysvetlenie, lebo si to prezentovala ako nejake svoje rozhodnutie s hlbsim obsahom 🙂
@misinka0611 A koníky sú dievčenské? ja som už celkom v tomto čierno-bielom stratená 🙂
Pamätám si aky cirkus spustil môj syn v hrackarstve keď som mu nechcela kúpiť kočík a bábiku. A keď pod stromčekom nemal bábiku.
To bolo pred takmer 18-imi rokmi, a zo syna keniplne normálny citlivý starostlivý chlapec orientovaný na dievčatá.
Kamarátka nech sa vráti do tohto storočia
Vieš čo mna neskutočne zarazilo? Že tvoje dieťa dostalo na Mikuláša kočiar a bábiku ... Na tvojom mieste sa zamyslím, či takýto dar je vhodný na Mikuláša. Mikuláš je
o niečom ale že úplne inom. To už fakt deti musia dostávať takéto daryska pri každej blbej príležitosti??
@miriam11 ak je to nova disneyovka, tak nie. To su rozpravky pre deti 12+, a tolko moje deti nemaju. Takze, vyberaj pribehy pre dieta primerane veku, a pochopeniu. A deti ucim tolerancii, nehodnotime ludi podla oblecenia, ucesu, postavy, a rovnako ani nie podla toho, kto ma koho rad
@zuzi0911 kakauko 🤣🤣🤣🤣🤣
@gertrudaosem ano. Radsej som minula 30e na taky darcek (15e stal kocik a 15e chlapcek), ako na sproste sladkosti, ktore aj tak by som zjedla JA.
Ovocie mame stale.
@limoncino ❤️
@seahorse27 ❤️
@senta_sofia ❤️
My máme dcéru 2,5 ročnú a na Vianoce dostane autodrahu a autíčka😂😂 teraz má také obdobie že len autá chce
Podľa mňa v pohode. Moj ma kuchynku a vari aj so mnou v kuchyni, bavi ho to. Skúmať rôzne suroviny, miešať, vysypavat atď. Tak isto ho bavi aj naradie. Varecha ci kladivo je mu to jedno 🤣Stale lepsie ako zizat na tv. Aj deti maminiek co píšu, ze by to nekupili sa aj tak hrajú tiež takmer so všetkým. Nevidím v tom rozdiel ci sa pohraju s tym v kutiku, na návšteve ci doma. 🙃
@miriam11 vravim, tvoj syn ma 8 rokov. Co dodat. A prepac, co je na tom, ze v rozpravke je teenager gay. Rozpravku som nevidela. Nepohorsujes sa, ze Pixar spravil rozpravku s obeznym dievcatom?
Nie, nekupovala som synovi kočík a bábiku, lebo to zdedil po sestrách 😁 Tiež rád tlačí kočík a vydáva zvuky áut a bábiku vozí na odrážadle.
@miriam11 ale ano je. len velmi vela ludi si to nemysli, pretoze v minulosti to bolo trestane a museli sa skryvat, takze ta ,,primitivnejsia,, populacia si myslela, ze to neexistuje, nie je medzi nami a pod.. je to uplne normalne ako tetovanie alebo ako okuliare (to si este ja pamatam aka to bola velka hanba nosit okuliare najma medzi mladezou).
@stanislavicenka ze je v rozpravke teenager gay je nieco STRASNE !!! Ale ze vlk rozpara babke brucho je uplne v pohode :D
@martina1985ba presne.
Ste úplne normálna...chcete aby váš syn bol rovnocenný partner svojej partnerke v budúcnosti, a tam je aj starostlivosť o dieťatko
Moja neter dostala vŕtačku a sruby....tak sa tesila, hneď sla opravovať všetko
A je to úplne v poriadku
@miriam11 ako moze lgbt oslabit rodinu? akoze nejaky otec rodiny si uvedomi zrazu, ze je gej a pritahuju ho muzi a tak sa teda rozvedie? Viete aka som matka? taka, ktora napr. nepise cudzim ludom ze su bez mozgu. a to napr. ucim aj moje deti. vy svoje deti ucite hodnotit druhych a vraviet im, ze su bez mozgu. povedzte mi teraz, ktore deti - moje ci vase si budu zit spokojnejsie a mierumilovnejsie? ktore budu mat ludia redsej? Vase, ktore budu kadekomu cudziemu rozpravat, ze su sprosti bez mozgu? Alebo to neni dolezie pre vas - pre vas je dolezite aby penis vnikal iba do vaginy a oplodnoval ju? mnozit mnozit mnozit...
Aj moj syn mal babiku-chlapceka v modrych dupackach. Aj rad ho prebaloval 😀 a dokonca aj ruzovy kocik mal( od kamosky ktorej dcera ho uz nechcela)
A zas, ako minule debata o chlapcoch a leginach. Keď sa dievča hrá s autami, je to roztomile, vyrábajú už aj ružovú tatrovku a pod. Ale chlapec s kocikom? Bude z neho gay!

@sim_icek @alanko20 asi tak, a plus hlavne ze 90% top sefkucharov aj kuchárov sú muži 🤣