Poďme si vymeniť naše názory
Ľudia ktorý nemáte čo robiť poďte mi sem napísať nejaké deep témy a problematiky ľudstva, veľmi rada vám na to poviem svoj názor a budem rada keď sa zapoja aj ostatný. V podstate to bude niečo ako "red table talk" kde sa stretnú 3 odlišné generácie a vyjadria svoj názor na danú tému. Mám 17 rokov a predpokladám že aj trochu iný pohľad na svet než ľudia 25+ ktorý tvoria väčšinu tejto platformy. Vopred prosím aby tu neboli žiadne hádky, urážky, nevhodné otázky,... Dúfam že to bude veľmi plodná debata a všetci sa zabavia☺️
@leuchtturm ja nehovorím že niekto má brať do úvahy moje názory nebodaj sa tým má riadiť. Chcela som sa len porozprávať s dospelými ľuďmi o to ako vnímajú určité veci a možno tým prehodnotiť aj moje názory. Ale očividne hlavná téma tejto diskusie sú dve pravopisné chyby.
@jenny257 NeCháPem takých ľudí ako je ona. Kebyže jej vadili moje názory čert to ber ale ona má neustále potrebu niekomu písať komentáre takéhoto typu a keď sa pomýlila a nevšimla si že to písal autor tej diskusie a nie ja bolo by slušné aspoň povedať prepáč nevšimla som si to alebo podobné ale nie ona je pani a ohradí sa tým že takých komentárov nájde ešte milión čo som písala 😩 zle mi je z takýchto ľudí
@viestta že?
Niektoré z vás sú fakt riadne hlúpe riešite tu pravopis zatiaľ čo dotyčná slečna chcela výmenu názorov na určité veci NIE VÁŠ NÁZOR NA JEJ GRAMATIKU. Dospelé ženy sú veľa x správaním horšie ako mladšie dievčatá. Píšete tu úplne od veci,poúčate ju a nikto si váš názor na jej gramatiku nepýtal tým pádom ak nemáte niečim rozumným prispieť do komentáru môžete prejsť na iné fórum. A k téme hmmmm mohli by sme trebars riešiť prečo sú ženy zakomplexované a musia všetko riešiť a komentovať 🙂)
..ja som zaslepená voči takym ludom,ako ty 😀....milion profilov,milion založenych tem ,kde v každej trpíš inym problémom...ináč som večná optimistka 😝 😀
@teletabinoo nedostatok pozornosti od mužov😂 asi to už aj ich polovičky omrzelo po toľkých rokoch
@miskakyska ukáž mi 3 moje profili určite to bude hračka keď ich mám milión. Alebo milión iných problémov. Mne sa nezdá že tetania a lieky na depresiu sú úplne iná téma teda ja považujem za rozdielne témy napr. tehotenstvo a vyrážka alebo háčkovanie a kúpa autosedačky. 🤷♀️každý to má asi inak
Ja len taky povzdych skor sama pre seba.. mne je tak luto tych dnesnych deciek a toho, v akom svete dospievaju. Ked si predstavim seba v 17tich, skola, kamosky, partia, vzdy som lietala niekde vonku, svet gombicka, ale zaroven som sa mala o koho opriet... v zivote by mi nenapadlo liezt na mamickovske forum kecat.
A dnes tie decka musia sediet doma na riti. Musi to byt pre ne hrozne, ze nemaju take vyzitie, ake sme mali my. Dost sa obavam toho, co za generacia nam to vyrastie a okrem ineho som zvedava, aky vplyv bude mat cela ta pandemia na psychicke zdravie deti.
Je to smutne
@diewcatqoo meh očividne veľmi zlé keď zháňam lieky na depresiu a mám tetaniu 👍v lete to bolo pohode neučili sme sa ani cez internet a neboli sprísnené opatrenia čiže leto milión krát lepšie než iné ale teraz je to tak na obesenie. Inak nie si jediná ktorá sa bojí o budúcnosť dalších generácii minule som tak rozmýšľala že keď budem mať dokončenú školu a tým pádom všetko čo som chcela v živote dosiahnuť môžem zomrieť čiže môj plán je začať si viac užívať život a viem že to ide aj bez drog a alkoholu ale podľa mňa je lepšie zomrieť bezbolestne keď je človek ešte mladý a nemá nejaké choroby a hlavne nechcem vidieť čo tu bude o pár desiatok rokov keď už teraz je to v katastrofálnom stave. (dúfam že toto nikto neberie ako inšpiráciu zabiť sa, nerobte to pokiaľ nemáte všetko čo ste kedy chceli🙏 a aj keď máte všetko tam to nerobte) to som trochu odbočila od témy ale nevadí
@teletabinoo naozaj sú hlúpe práve tie, ktoré vedia pravopis? 🤣
A prečo ženy musia všetko komentovať? Hm🤦🏼♀️? Asi preto, že sú na diskusnom fóre???? 🤣🤣🤣
Kde berú také ako ty sebavedomie urážať ostatné? Je to tou anonymitou?
@mcr zapojim sa...ze ti niekto popraje dobry den? A to tvoja generacia ovlada?Ja sa stretam takmer denne so susedou 17 z vchodu...a pozdravit nevie...alebo to ju mam ja ako prva pozdravit? Sice ani jej otcim 40 tnik nepozdravi...tak co sa cudujem...To ma byt na tejto dobe optimisticke?
@malva123 z toho zovšeobecnenia vyplýva, že ani generácia 40+ popriať pekný deň neovláda, keď jeden otcim to nevie?

Zmysluplných názorov a ideálov je tu nepreberne 😂😂 stačí pozrieť niektoré diskusie