Podozrivé číslo
Dnes rano mi volalo nejaké neznáme číslo, nezdvíhal som lebo som nepočula, na googli som našla že je to pravdepodobne robocall. Tak som to zablokovala.
Pred hodinou mi znova volalo nejaké číslo a nemala som pri sebe mobil čiže znova som nezdvihla a teraz som našla že toto posledné číslo je polícia. Nemáte niekto skúsenosť že by Vám volalo toto číslo? +421 961 401 000
(Prvé bolo podobne takze som zmätená +421 916 114 000)
@malinoismum si smiesna 😂😂😂
ja som si raz tiez nasla asi 5 zmeskanych hovorov z policie. Bola som vtedy v UK a telefon som nechala v hoteli. Nedalo sa dovolat naspat, na nete som nasla, ze policia. Netusila som, co tak mohli odo mna chciet. Nakoniec som zistila, ze ma zhanali, ci nemam kluce od susedky, kedze som jej obcas bola pomoct. Odpadla doma, nehlasila sa, syn v zahranici, volal na policiu, ze mame sa nevie druhy den dovolat, dal im moje meno, ze byvam vedla.Ked sa nedovolali, nasli cislo na manzelku mojho otca,, tak jej vysvetlovali co sa deje, ona povedala, ze som v zahranici, takze tadial cesta nevedie. Uz mi samozrejme nezavolali. Takze to je len priklad toho, ze to moze byt nieco, co vobec netusis a v podstate to nema s tebou nic spolocne.
Ale tiez neviem, preco by mal kazdy clovek vediet, ze 0961 je policia. Pokial sa s tym nestretne alebo nie je jasnovidec, tak z prsta si to asi nevycuca 🤷♀️
@traktor áno to prvé číslo som už zistila, volalo aj môjmu svokrovi a bolo to potvrdené že je to robocall, preto som blokla. Druhé som nezdvihla lebo som pri sebe nemala mobil a naspäť som volala ale nedvihaju a to aj pisu v tých diskusiách kde som našla že je to polícia že nedvihaju
@accountant25
napr. z dôvodu, že sa Tvojmu dieťaťu, rodinnému príslušníkovi niečo stalo? že ti poškodili auto, majetok? dôvod, že Ti volá polícia nie je ten, že ti chce predať bambusové ponožky, alebo spraviť anketu.
koľkokrát sme volali v noci rodičom, že majú na ulici opité decko.... atď
oni nie že nedvíhajú, ale na to číslo sa spätne volať nedá. Odkiaľkoľvek z kraja ti niekto volal, vždy ukazuje toto číslo, nabudúce zdvihni.
@malinoismum budú volať ešte raz?
Áno budú.
@malinoismum no tak som zvedavá normálne mam strach čo chcú 😅 dám potom vedieť, ďakujem za upozornenie
Nemáš sa čoho bat isto len potrebuju buď dopocut ta alebo info inak by ti došlo predv. Poštou. Drz sa .
@nexuska kde je to id. Cislo? Pýtam sa druhý krát.
🙂 si sa zbadala ?🙂
@malinoismum Predĺžená miecha je nejaká nová nadávka? Ja osobne nechápem, prečo by mal človek, ktorý v živote nemal nič s políciou do činenia, poznať číslo, z ktorého volávajú. Prepáč, ale napísala si to veľmi neúctivo. Ako keby všetci, ktorí nepoznajú číslo polície (nemyslím tiesňovú linku), mali byť nejakí blbci. Na tomto fóre sú prevažne mamičky malých detí. Nie kriminálnici, ktorí odhalia číslo polície na prvý pohľad.
@h2 👍🏼 to beriem … a ty máš stále pravdu 😉🤷🏻♀️🙂
Ale ako, áno, napísala som to neuctivo. 🙂 dodatočne sa ospravedlňujem hore vyššie 🙂

@malinoismum nadstavit ti zrkadlo ty premudrela