Podprsenka pre ženy „krv a mlieko”
Maminky hladam makku , neškriabacu a pohodlnu podprsenku pre vacsie prsia ( po porode po kojeni ) a sirsi chrbat.
Od lindexu ( bez kostice ,sportove poznam) a TOP ale rada by som aj nejaku co udrzi prsia a mozem ju nosit aj pod saty na ramienka atd
Dakujeeem
@zelenakobyla123 no keby to takto bolo a objavila si Ameriku tak by zeny nechodili na plastiku, ale užili by si free bez podprdy a este by im aj prsia spevneli...
@zelenakobyla123 ja som kojila 7 rokov. V kuse. Neverím že africká žena kojí viac dokopy tých 10 deti. Našťastie môžem povedať, držia fajne, vdaka podprsenke a teda poznám iné baby, labdave podprdy z neviem či pepca , pásik hore pri lopatkách a prsia v gatoch. Podprsenka je základ, bez podprdy max pri nejakých mini B ckach
@zelenakobyla123 este môžeš cvičiť, tam možno niečo posilnis, čo padlo už nezdvihnes ale. Ale nikdy ti nepomoze keď ich necháš “ vyhodené” - naopak

@zelenakobyla123 áno a preto si trištvrte fitnessiek dáva robiť prsia 🙄 Mali ste zaujímavú biológiu, fyzika tiež nič moc.