Podprsenka pre ženy „krv a mlieko”
Maminky hladam makku , neškriabacu a pohodlnu podprsenku pre vacsie prsia ( po porode po kojeni ) a sirsi chrbat.
Od lindexu ( bez kostice ,sportove poznam) a TOP ale rada by som aj nejaku co udrzi prsia a mozem ju nosit aj pod saty na ramienka atd
Dakujeeem
Keďže si z blízkosti Bratislavy odporúčam ti zbehnúť do Bory Mallu do predajne na bra-fitting. Je to zadarmo a dajú ti konkrétne číslo podprsenky ktorú máš nosiť... a majú kvalitné podprdy. https://attractiv.sk/blog/co-je-to-bra-ffiting-...
Skus pozriet astratex, mam 75E a tehotenstvo na prsiach zanechalo nasledky. Bola som najprv v Triumph predajni, aby mi odmerali spravnu velkost podprsenky a podla tych mier mi presne sedia podprsenky z Astratexu. Pani v predajni mi aj odporucila strih podprsenky, ktory mi prsia podrzi a urobi aj pekny dekolt.
@mama4444 ak chceš lacnejšie tak lidl zmenšujúca podprsenka je top
@zelenakobyla123 pri väčších prsiach je to radosť. 😳za dva roky free štýlu by si ich do nohavíc musela zakasat🤣
@mooonika1975 práveže je to naopak, nosením podprsenky svaly ochabujú, pretože nemusia sami pracovať keďže podprsenka robí prácu za ne, a tým prsia ovísajú😌 Mám prsia veľkosť E, prestala som nosiť podrpsenky pred rokom aj dačo, prsia mi viditeľne spevneli, prestali ma bolieť pri behaní, skákaní, či jazdení na koni, chrbát ma takisto prestal bolieť😊
Balkonetka z Tezenisu necítim že mám nejaku podprsenku na sebe 😉
@pukina ano,pozriet na astratex,ale potom skusit dat do googlu nazov podprsenky a v inych strankach kupit aj o polovicu lacnejsie😉
@mama4444 najlepsia aku som kedy mala je podprsenka Kate vystuzena 3 farby,ale pozor odkial objednavas!!!
@zelenakobyla123 mam tiez velkost 75E a nehrozí ist bez podprdy napr do prace.. Mna chrbát neboli ale je problém nájsť dobru podprsenku co pekne drzi.
Balkonetky
Triola je top
@zelenakobyla123 aké svaly sú v prsiach? Je možné, že si mala predtým zle zvolenú podprsenku, takže sa ti jej nenosenim uľavilo, ale prsia určite nespevneju. A pri väčších prsiach je to extrémne nepohodlné.
Ja mam rada z tchiba. Kupis cez eshop, doprava zadara, bez problemov vratenie. Dolezite je aby mala stred siroky, tak ako na fotkach vyssie.
Astratex....alebo lormark
@zelenakobyla123 jasne, Africké kmene a ich ženy podotýkam s malými prsiami , sú toho dôkazom ,ako im pomáha neustále bez podprsenky
Určite pozri značku Sassa, flexi cup košíky, z inej značky by som už nikdy nekúpila, je super, dobre drží, nosím 75E. Cenovo výborne, do 30 eur. Mám doma niekoľko, držia tvar, sú mäkké, pohodlné.
@jarkam84 na akej stranke sa da kúpiť ?
@anickaaa6aaa kupujem ich v kamennom obchode, treba sa hlavne na googli preklikať, možno až cez české stránky, ale stojí to za to. Treba hľadať hlavne takú, ktorá má v popise košíčky "flexicup".
Lisca, jedine z nich mi nevyliezaju🙈kupujem 75 f-g podla strihu, skusala som vsetky mozne znacky
@mooonika1975 africké ženy hlavne mávajú 10 detí, kojenie sa na prsiach odrazí najviac :D mne to je jedno snažila som sa iba poradiť, kľudne sa ďalej trápte🤣
@domak2 čo tak si hodiť do Googlu “prsné svaly”?😂 Moje prsia spevneli a prestali ma bolieť pri “hopkavých činnostiach”, neviem načo by mi bolo si tu vymýšlať🤷🏻♀️ Práveže je to pre veľké prsia (ktoré mám) najviac pohodlné, ide len o zvyk😀
@zelenakobyla123 to je snáď vtip, asi to do toho googlu fakt treba hodit. Prsné svaly sú na hrudi, nie v samotnych prsnikoch predsa a o tie ide v prípade podprsenky. To nie sú prsnikove svaly, tam je len tkanivo, mliečne zlazy a tuk.
@domak2 áno, ale postavenie prsných svalov ti to tkanivo, mliečne zlazy atď. drží🤷🏻♀️ Ale tak načo budem hovoriť niečo ženam, ktoré očividne prespali biológiu😅

@mama4444 Urcite pozri Astratex. Vyklikas si aky mas typ prs a podla toho si vyberies. Mala som aj kojacu aj klasicku a parada 👍