Podvádza ma! Ako o nej zistím čo najviac?
Ahojte dnes som sa dozvedela ze ma ten zmrd podvádza z nejakou mladou pipkou a potrebovala by som zistiť o nej nejaké info. Mam len číslo telefónu no už mi nedvíha.. Neviete ako sa dá zisti meno podľa toho tel. Čísla?
@lindusss2016 ved aj ja a preto by som bola rada za prakticke rady, aby mi pomohli skludnit hnev
@kristinaxsxn Ona mozno ani nevedela, ze je zenaty a ma deti
@alex49 juj no chcela by som vidiet, ci by si sa takto vyjadrila o tej slecne aj v pripade, ze by to spravil tvoj chlap
@kasokri no tak to by snad musela byt slepa, alebo sa s nim vychrapala pri prvom stretnuti, ked sa teda nestihli spoznat...
@lindusss2016 možno jej niečo chýba...vzťah nie je len o sexe
@kristinaxsxn pozri, zameraj sa na chlapa a hotovo. ci mlada vedela, ci nevedela - to je jedno. chces na nu kricat? lebo nervy na uzde neudrzis - aby ti nerupli a este bude ona volat policajtov .... a dalej, co ty vies, co jej ten tvoj nabulikal, ze ho nemas rada, ze trpi, bla bla, ze sa rozvedie .... a ak aj nie, s priamou konfrontaciou aktualne nic neziskas. o nevere vies, dokazy nepotrebujes, a v prvom rade - na svoju rodinu mal mysliet tvoj chlap, nie nejaka hocijaka ...
drz sa. skludni sa. ak mas cas a priestor a € vezmi decka a niekam chodte, alebo s kamoskami. ked para vyfuci, ries buducnost.
Ona je na vine sice tiez,no skor by som riesila muza.On ma mat rozum,ked ma rodinu,tej babe to je ukradnute.Akoze viem si predstavit tvoj hnev,no ona sa ti moze aj vysmiat do oci,co by v tej chvilke bolo zle prenu ...
Pories toho nadrzaneho idiota ...
@zuzanockamt no to mi je jasne, ze to ni3 je len o sexe, ale nvm, co mas na mysli, ze chyba, lebo ked niekomu chyba laska a neha, tak si najde iny vztwh, kde to dostane, ale nie kazdu chvilu obhana stetky...len som chcela povedat, ze su aj chlapi, co maju vsetko, ale predsa vyhladavaju aj vzrusenie mimo domov. Tento konkretny, o ktorom pisem, ma podla mna nejaku psychicku poruchu, asi trpim tym, ze je skaredy a potrebuje si dokazat, ze moze zbalit hocikoho. On v tych vztahoch nezotrvava, po sexe to vzdy ukonci a najvacsou vyzvou pre neho su kamosky jeho partnerky.
@lindusss2016 preto som v prispevku napisala, ze normalny chlap si vo fungujucom vztahu nehlada inu zenu. A ten sex bol len priklad, ako som taktiez uviedla. Treba citat a trochu pritom rozmyslat. Nie vzdy je na vine chlap.
@danielamendez nenapisala si normalny chlap, ale za normalnych okolnosti. to sa da pochopit vselijako
Neries ju a neponizuj a.,rodinu ti neznicila ona ale chlap...
A ak si myslis ze sa ti ulavi ak jej vynadas do ku.iev alebo ti povieto ze ona ho zviedla tak sa mylisto.
Mozno ani nevedela ze je zadany
@danielamendez Aj keď je doma všetko ok,niekomu to aj tak nestačí a hľadá si ešte vonku....
Uvediem priklad.. je nieco ine, ak mate harmonicky vztah a ma milenku a ine je, ak napriklad nemate dlho sex, pretoze nechces. Za normalnych okolnosti, ak je v rodine vsetko v poriadku, tak si chlap milenku alebo inu zenu nehlada. A myslim, ze to plati aj naopak.
@danielamendez no u chlapov to funguje trocha inak , chlap aj ked má doma skvelú manželku si rád odskočí , ale vždy sa k tej dobrej žene vráti a nemieni ju opustiť.
@kristinaxsxn Ja by som jej napísala správu, keď ti neberie telefón. To nie je ponižovanie. Len by som jej napísala, čo si o nej myslím. Samozrejme až potom, čo by som si to vybavila v prvom rade s manželom. Tvoj muž jej určite zakazal s tebou rozprávať a aj ona má poriadny strach a je vyplasená, že jej zavoláš. Ale práve preto, nech si to vyzerie. Keď mala odvahu začať si so ženatým muzom, nech má odvahu znášať aj dôsledky. Vulgárne jej nenadávaj, aby to proti tebe nepoužila. Ja by som jej napísala, že je bezcharakterný, zlý človek.
@maminuska tak ja sa pohybujem v takom prostredi, kde ked je vsetko v poriadku, tak si chlap neodskoci.
@danielamendez Nemôžeš vedieť, či je to naozaj tak. Väčšina nevier zostáva aj tak utajená.
@danielamendez
Nie každá nevera vyjde na povrch, neznamená že keď nevieš tak sa to nedeje.
@danielamendez viem ze tato tema je o inom, ale krasne sa mi to hodi
Tak ako chlap kona nepochopitelne/ skratovo /sebecky aj ked ma na ruziach ustlane ( teda nie len chlapi ), tak aj vy konate nepochopitelne ked uvadzate cudzie foto za svoje? 🤔
Pekny vecer prajem
@danielamendez boh vie ci ty nie si chlap, ked mas potrebu rypat sa v zlomenej zene s tým, ci bola príkladna manzelka a s fejkovym profilom 🤔
@danielamendez v každom prostredí si chlap odskočí ak má možnosť a ak má veľmi veľku istotu že sa to manželka nedozvie. Sú chlapi ktorí si neodskočia, ale to len preto že sa tak rozhodli a to nemá s dokonalým prostredím v rodine nič spoločné . Byť verný je rozhodnutie .
@danielamendez zjavne sa pohybujes v rovnako falosnom prostredi ako je tvoja foto 🙂 vazne ma niekto za potrebu davat si falosnu foto na mamickovskom portale, kde je profilová foto nepovinna? Nepochopim....
@danielamendez pchee u nás bolo do nedávna úplne všetko v harmónii ale z ničoho nič sa mi začal on vyhýbať a stalo toto..... Nebuď potom prekvapená
@lindusss2016 A prečo je potom taká kočka a inteligentna zena ako pises s nejakým dementom?!
@kristinaxsxn Hádam nepotrebuješ vysvetlenie na to, že tvoj muž mal chuť na dobrodružstvo..aké vysvetlenie prosím ťa..nie je ani prvý ani posledný čo to spravil.
@evittam och no to je otazka, nad ktorou si lameme roky hlavu vsetky jej kamosky 😔 sama na to nedokaze odpovedat, bola viackrat rozhodnuta odist, aj boli od seba najdlhsie pol roka, ale on je strasny manipulstor a ide na nu cez deti, spolu ziadne nemaju, kazdy ma dceru z predosleho vztahu, ale dievcata spolu vyrastali a su "sestricky". Ak by sa oni rozisli, tak sa uz nemaju preco stretavat s detmi a ona sa cez to nedokaze preniest. Zmanipuloval jej dceru natolko, ze mala obrovkse psychicke problemy, odmietala chodit do skoly, nedostali ju tam mesiac a potom prisiel ON a vsetko zachranil, mala sa zazrakom vyliecila atd...je tam toho vela, je to priserny hajzel a ma ju omotanu okolo prsta. Proste Stockholmsky syndrom... to nepochopis, nechapeme to ani my, co sme jej roky najblizsie. Museli sme sa s tym len zmierit. ona si vybrala, ze bude radsej nestastna s nim, nez by mali trpiet deti... nehovoriac o tom, ze jej uplne znicil sebavedomie, ona realne veri, ze nikto iny by ju nechcel...
bohvie ci jej aj povedal ci je zenaty....ale ak ano tak mas pravdu ja bysom ju tiez poriesila, lebo zenske su svine a ked chcu zmotaju aj pana Boha, uz som jeden taky priklad zazila pri mojej kamoske mladsia kolegyna sa nanho nacucla a tak ho oblbovala a uhanala az debil nakoniec sa s nou vyspal...ale stalo sa to len raz tak uz su ok...a inac zaklad kde ju spoznas je asi FB vsimat si kto mu komentuje fotky prispevky atd atd...
@lindusss2016 no ak to pišaš o autorke tak nerozumiem,ved piše že donedavna u nich bola harmonia,tak o čom to je

@danielamendez no tak to si pekne naivna, ked si myslis, ze pravidelne uspokojovany chlap to nehlada aj inde. Mam ozaj blizku kamaratku, ktora je fakt kocka (vzhladovo o niekolko tried vyssie ako jej partner), v sexe odviazana a plni mu vsetko a ten dement si potrebuje dvihat sebavedomie tym, ze stale zbali nejaku chuderu. Vo vztahu mu nic nechyba, jedine zdravy rozum a ciste srdce.